Varmeguiden for mai

Hvor er det varmt i mai?

Våren har begynt i Norge, men for deg som lengter etter sommeren, har den allerede ankommet våre solsikre reisemål.

Er det ikke på tide å starte sommeren på ordentlig med en reise til varmen i mai? I hele Sør-Europa begynner det nå å nærme seg norsk sommertemperatur, og Kroatia og Bulgaria er to solsikre reisemål i mai. For å finne din reise til varmen i mai, anbefaler vi en titt i vår varmeguide.

Klikk på et reisemål for å se hvordan det aktuelle været ser ut akkurat der.

I mai begynner det å bli skikkelig varmt i Sør-Europa, og på Kypros og i Tyrkia begynner temperaturen å stige opp mot 30 grader – ypperlig for deg som søker ordentlig varme reisemål. Finn et solsikkert reisemål for din reise i mai, og tyvstart sommeren på ordentlig.

I vårt utvalg finner du en mengde solsikre reisemål i mai. For å se nøyaktig temperatur kan du gå inn på de respektive reisemålene.

Finn raskt reiser til varmen i mai

Varme land i mai

Se hvor varmt det er på våre reisemål i mai

Solreiser i mai
Varmt

Herlige vinder i mai

For behagelige sommervarme med 20–25 grader allerede i mai kan du reise til:

Reiser til varmen i mai
Varmere

Det begynner å bli varmt

Ønsker du deg en varmere mai og temperaturer mellom 25–30 grader og varme kvelder kan vi anbefale:

Solsikre reisemål i mai
Varmest

Skikkelig varmt!

For en skikkelig varm reise i mai og temperaturer som kan komme over 30 grader:

På tide med en reise til varmen i mai

Varme reisemål året rundt

Velg hvilken måned du vil reise i, så gir varmeguiden deg tips om hvor du kan reise for å få sol og perfekt temperatur!

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.