Se hotell (7)

  Reiser til Potos

  I hyggelige Potos bor du nær stranden, og her har vi et barnevennlig hotell med herlig beliggenhet på stranden: Alexandra Beach.
  Potos er en liten gresk by som har utviklet seg til et stadig mer populært feriested. Her finner du en herlig blanding av tradisjonelle tavernaer og moderne lounger – og de frodige fjellene ruver i bakgrunnen. Potos ligger ved stranden og du har det meste du trenger innen rekkevidde. Dette er stedet for deg som drømmer om sol, badeliv og late dager på stranden, gjerne krydret med en tur ut for å oppleve sørkystens beste uteliv. Thassos er en populær ferieøy blant grekerne selv, så her er prisene rimelige og stemningen absolutt mer gresk enn på mange andre feriesteder i Hellas.

  Barnevennlig hotell i Potos

  For alle familier anbefaler vi Family Selection-hotellet i Potos, Alexandra Beach, som ligger på stranden ca. et kvarters spasertur fra Potos. Her er det god plass for både store og små. Hotellet har en stor hage, gratis WiFi, barnebasseng og store rom. Vil du trene eller slappe av har hotellet både treningsstudio og spa.

  Rom med privat basseng

  Vil du bo rolig og vakkert i frodige omgivelser kan vi anbefale moderne Alexandra Elegance. Her kan du gjøre det ekstra luksuriøst og bestille en juniorsuite med privat basseng. I tillegg kan du forhåndsbestille All Inclusive. Som gjest på Alexandra Elegance har du i tillegg tilgang til søsterhotellet Alexandra Beachs store utvalg av fasiliteter. Hotellet ligger rett utenfor den koselige landsbyen Potos, som du kommer til hvis du går en litt lengre tur.

  De beste strendene

  Det er her på øyas sørkyst at du finner noen av de fineste strendene. I Potos ligger den kilometerlange stranden midt i sentrum, noe som gir byen litt preg av badeby, i hvert fall i kvartalene nærmest stranden. I nærheten av Potos finner du også flere strender, som for eksempel Pefkari og San Antonio.

  Lei en bil i Potos med Ving!

  Du vet vel at du kan leie bil samtidig som du bestiller reisen din? Med leiebil er det enkelt å komme seg rundt og finne egne små strender, og kjøre på svingete veier opp i fjellene og gjennom små landsbyer. Avstandene er korte, og ettersom kystveien rundt øya bare er ti mil er den som skapt for egne utflukter.

  Våre gjesters vurdering Potos

  Finn reise til Potos

  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.