Se hotell (38)

Reiser til Parga

Parga er et av våre best likte reisemål i Hellas, og mange av våre gjester har gitt sin reise til Parga toppkarakterer.
Parga er på ingen måte et tradisjonelt badested. Den lille byen ligger som et amfiteater rundt en vakker vik med små øyer. Landskapet er kupert, og de små husene med sine okerfargede teglsteintak, balkonger og fine tredetaljer ligger i fjellskråningen opp fra den idylliske havnen. Ovenfor Parga by ligger den venetianske borgen på toppen av en klippe som stuper rett ned i havet.

Utelivet er behagelig og akkurat passe livlig, men i august sørger feriegjester fra Athen og Italia for at pulsen stiger adskillige hakk i de trange gatene. Kveldene tilbringes i hyggelig selskap på de trivelige tavernaene, kafeene og barene langs havnepromenaden.

Øy-følelse på fastlandet

Selv om Parga ligger på fastlandet kjennes det som å komme til en ekte gresk øy, med fine strender, godt badevann og gresk hverdag på hvert gatehjørne. Samtidig bor du i en by hvor du kan spasere i de trange gatene og langs den lille byhavnen og foreta utflukter både på fastlandet og til øyene i nærheten.

Fornøyde gjester på fine hotell

Vings hotell i Parga får veldig høye karakterer av gjestene våre. Om det kommer av at de fleste hotellene er små og familiedrevne, er ikke godt å si. Men de får i hvert fall toppscore. Mange av hotellene ligger inne i selve byen, og siden Parga ikke er spesielt stor betyr det at du bor nær det meste – stranden, tavernaene og butikkene. Derfor blir hotellene fort fullbooket, så her gjelder det å være tidlig ute hvis du vil bestille en reise i høysesong.

Velg din favorittstrand

Inne i selve byen ligger de to mindre Krioneri-strendene, og med taxi, buss eller båt kommer du enkelt til flere herlige strender. Fine Lichnos Beach ligger ca. 3 km utenfor sentrum. Til den populære Valtosstranden er bare en kilometer. Hit kan du spasere for så å reise tilbake med taxibåt.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell ved stranden
  • Fine strender
  • Mange restauranter
  • Spennende utflukter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Parga

Finn reise til Parga
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.