Parga by

Ferie på budsjett

Billige reiser til Hellas

Billige reiser til Hellas

Å dra på en billig ferie til den greske øyverden er aldri feil - og for deg som helst vil bruke pengene på mat og opplevelser fremfor reise og opphold har vi samlet våre rimeligste reiser til Hellas her.

Hellas har reisemål som passer for alle som gjerne vil ha en billig ferie. Her finnes hotell med store basseng, vannsklier og andre fasiliteter for barnefamiliene. Kjæresteparet kan få en rimelig ferie på en liten, romantisk øy og flere av de greske øyene er egnet for en billig Hellas-ferie for vennegjengen.

Er du på jakt etter en billig reise til Hellas, har du kommet til riktig sted! Noen enkle tips for en billigere Hellas-ferie er å reise utenom høysesong, se etter restplasser eller bestille hotell med All Inclusive slik at du får kontroll på kostnadene. Til deg som vil unne deg litt ekstra har vi også samlet de hotellene som vi akkurat nå tilbyr størst rabatter på - for at du skal finne en rimelige Hellas-ferie etter din smak.

Best rabatter akkurat nå!

For deg som vil på en billig reise til Hellas, men samtidig unne deg det lille ekstra. Her finner du hotellene med mest rabatt.

  • 1 uke
  • Avreise 12 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 12 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
12 803,— rabatt32 395,—
Pris pr. person
Velg
  • 1 uke
  • Dobbeltrom med balkong
  • Avreise 15 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 15 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
6 700,— rabatt10 345,—
Pris pr. person
Velg
  • 1 uke
  • Avreise 17 apr 2025 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 17 apr 2025 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
6 563,— rabatt16 645,—
Pris pr. person
Velg

Billige reiser til Hellas

All Inclusive passer for deg som vil ha kontoll over feriebudsjettet. For deg som kan reise med det samme bør du sjekke ut billige restplasser til Hellas.

Alle billige reiser til Hellas

Her finner du våre billigste reiser til Hellas akkurat nå. Du kan selv filtrere på ønsket avreiseflyplass, antall reisende og dato.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell

Har Ving billige reiser til Hellas?

Prisen på reisene våre styres av tilbud og etterspørsel. Hvis du kan reise utenom høysesong og er fleksibel med hensyn til avreiseflyplass og reisemål, kan du absolutt finne billige reiser til Hellas.

Finnes det billige All Inclusive-reiser til Hellas?

For deg som vil ha kontroll på kostnadene er et All Inclusive-opphold et godt alternativ, siden det aller meste er inkludert i prisen. Du kan filtrere deg fram til en billig All Inclusive-reise til Hellas her.

Har Ving billige restplasser til Hellas?

Ja, som regel kan du finne billige restplasser til Hellas hos oss i sommersesongen. Hvor mye en restplass koster avhenger av hvor mange ledige plasser vi har.