Se hotell (5)

Reiser til Livadia

Livadia er stedet du velger om du lengter etter en reise med mye soling og bading i nesten urørt natur.
Hvis du drømmer om en virkelig avslappende ferie i et nærmest urørte greske omgivelser, er Tilos din øy. Denne lille, sjarmerende øya ligger mellom Rhodos og Kos og er bare et par mil lang og noen kilometer bred. Og det bor knapt 500 mennesker her.

Livadia på Tilos

Tilos er en vakker øy med flere fine små strender, som du finner via turstier. Her slapper du av og nyter stillheten og nærheten til naturen. Vannet rundt øya er rent og krystallklart, og du kan finne din favorittstrand og være helt for deg selv.
Menneskene er veldig gjestfrie og maten på tavernaene er noe av det beste du kan få i Hellas. På Tilos er det ikke så mange turister ennå, ettersom øya ikke har flyplass. For å kommse seg hit, må man reise hit med båt fra Rhodos. De fleste av de få hotellene på øya ligger i landsbyen Livadia, som ligger ved en fin strand. Livadia er også øyas havn. Noen kilometer nord for Livadia ligger den forlatte og historiske landsbyen Mikro Chorio

Kombiner med Rhodos

Hvorfor ikke oppleve to forskjellige øyer på reisen? Med Ving kan du bestille reiser hvor du kan kombinere Tilos og Rhodos, med en uke på hver øy. Et forslag er å begynne med en uke i livlige Rhodos by før du reiser over til Tilos for en avslappende uke med store naturopplevelser og herlig badeliv.

Fotturer i vakker natur

Den lille hovedstaden Megalo Chorio ligger oppe i fjellene. Det går en buss mellom landsbyene, og i høysesong går den også til et par av de større strendene. Liker du å gå på tur har du kommet til riktig sted. Her er det mange fristende turstier av varierende vanskelighetsgrad. Floraen er rik, og det er fuglelivet også - takket være at jakt er forbudt på øya.
Nyttige tips
  • Kombiner to øyer
  • Stille og rolig
  • Fine strender
  • Lokale restauranter

Våre gjesters vurdering Livadia

Finn reise til Livadia