Se hotell (4)

Reiser til Golden Beach

Velkommen til Golden Beach og en av Thassos beste strender. Her er det hotell for både familier og for de som reiser uten barn.
I Golden Beach venter et bra utvalg av koselige tavernaer og barer, utvalgte hotell og vakker natur med skogkledde fjell og naturlige kilder. Det er hit du skal reise hvis du vil bo bra, slappe av og nyte Hellas. Golden Beach på øyas østkyst er en av de beste og mest populære strendene på hele Thassos. Den barnevennlige sandstranden er tre kilometer lang, og et lite stykke innover i landet ligger landsbyene Panagia og Potamia med hyggelige tavernaer og kafeer. For det er ikke bare stranden som er en av de beste på øya – både langs stranden og i omgivelsene er det et bra utvalg av barer og restauranter. Her er det med andre ord mye å velge mellom til veldig rimelige priser. Vil du utforske øya litt nærmere er det bare å ta på seg et par behagelige sko, for det er fine turstier i fjellene ovenfor landsbyen.

Elegant bosted ved stranden

Rett ved den gyldne stranden ligger det romantiske hotellet Alexandra Golden Boutique Hotel. Her får du en behagelig ferie i rolige omgivelser, med moderne rom og suiter samt praktiske fasiliteter. Vil du bo ekstra bra, kan du bestille en suite med privat basseng og ta dagene i rolig tempo. Hotellet tilbyr både helpensjon og All Inclusive, for å gjøre det ekstra komfortabelt.

Oppdag Thassos

Dra på oppdagelsesferd – Thassos er virkelig verdt en rundtur. Opplev det vakre landskapet, finn din egen strand eller badevik og slå deg ned på en lokal taverna. Thassos er en relativt urørt øy sammenlignet med mange andre steder i Hellas, og du trenger ikke å dra langt for å legge hotell og andre turister bak deg. Det beste er å leie bil av oss før avreise. Da er du garantert en bra bil til en god pris, og du slipper å bruke verdifull ferietid på dette når du kommer frem.

Våre gjesters vurdering Golden Beach

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Golden Beach

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.