Se hotell (2)

Reiser til Eftalou

En reise til Eftalou byr på varme kilder og fine badeviker, i en rolig og avslappet atmosfære, både på stranden og i naturen.
Eftalou er et lite reisemål ikke langt fra Molivos. Her er det knapt noen fastboende, for området består hovedsakelig av hotell som ligger spredt i de vakre omgivelsene. Eftalou er mest kjent for sine varme kilder. Vannet kommer rett fra fjellene og samles i basseng hvor man kan bade i svovelholdig vann som holder ca. 45 grader. Dette er en deilig opplevelse for både kropp og sjel, og mange grekere kommer hit i samme ærend. Kanskje det er derfor atmosfæren i Eftalou er så rolig og avslappet, både på stranden og på de lokale tavernaene. Om du ønsker litt mer liv og røre er det kort vei til Molivos .

Fine strender og lave priser

Lesvos er ingen utpreget ferieøy, til tross for at øya har nok av fine strender og bra hotell. Øya har lange tradisjoner med olivendyrking og fiske, og i de små landsbyene kan du ta del i hverdagen til lokalbefolkningen over et glass ouzo. En annen fordel med den begrensede turismen er at prisnivået er veldig lavt. På Lesvos kan du spise en flere retters middag uten at feriebudsjettet sprekker.

Barnevennlig hotell i Eftalou

Skal du reise med barn til Eftalou anbefaler vi Panselinos, hvor du kan bestille en leilighet med plass til opptil fem personer. Hotellet ligger en kort spasertur fra havnen, og her bor du i rolige omgivelser med olivenlunder og enger som nærmeste nabo. Om det blir for stille sitter du på med hotellets egen buss inn til Molivos.

Olivenøya

Ingen annen gresk øy har så stor olivenproduksjon som Lesvos. Overalt på øya ser du de sølvgrå, bølgende olivenlundene, og olivenolje er selve grunnstammen i det lokale kjøkkenet. En reise til Lesvos er ikke fullkommen uten at du kjøper med deg en flaske olivenolje hjem. Øyboerne er selvsagt enige om at deres olivenolje er den beste i hele verden.

Petra og Anaxos

Nabolandsbyen Petra er kjent for sin vakre strand og Mariakirken, som ligger på toppen av en høy klippe midt i sentrum. Både på strandpromenaden og i de vakre bygatene er det et yrende liv. Om kvelden setter tavernaene ut sine bord og stoler, slik at du kan nyte smaken av det greske kjøkken under åpen himmel. Rundt en halvtimes spasertur sydover langs kysten ligger Anaxos, et rolig og fredelig feriested med en av øyas absolutt beste strender.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Familiehotell
  • Krystallklart vann
  • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Eftalou

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Eftalou
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.