Se hotell (1)

Reiser til Anaxos

Anaxos er det minste av våre fire reisemål på nordkysten av Lesvos, og stedet lokker med en herlig strand og eventyrlige solnedganger.
Anaxos er stedet for deg som reiser på ferie for å slappe av, og som heller vil nyte bedagelig gresk landsbyliv enn hektisk uteliv. Det største trekkplasteret i Anaxos er den lange, fine sandstranden som er et perfekt sted for late feriedager. Her er det både solsenger og parasoller og små barer og spisesteder. Du kan også leie en pedalbåt og ta deg en liten tur ut på havet. Den vakre bukten ligger mot vest, og når solen går ned over havet og øyene utenfor er det en sann fornøyelse å sette seg ned med noe godt i glasset og nyte de glødende fargene på kveldshimmelen.

Enkle barer og koselige tavernaer

I Anaxos finner du både enkle barer og kafeer og flere koselige tavernaer med lokalt preg. Det er også noen få turistbutikker her. Vil du ha et større utvalg av restauranter og uteliv er det bare å reise inn til Petra eller Molivos , som ligger noen kilometer unna. Men du trenger absolutt ikke å reise noe sted for å spise godt – mange mener at man spiser bedre i Anaxos enn noe annet sted på øya. Uansett hvor du velger å spise så er prisnivået lavt, så her kan du nyte en flere retters gourmetmiddag uten å bli ruinert.

Oppdag Lesvos

Lesvos er en vakker øy med mye å oppleve. Landskapet preges av grønne pinjeskoger, mektige eikeskoger, varme kilder, åkre og frodige frukt- og drueplantasjer. Og ikke minst uendelige olivenlunder.
Her finner du den unike "forsteinede skogen" med trær som er over 20 millioner år gamle, og bak gyllenbrune fjelltopper skjuler det seg vakre viker og strender.
Perserne, romerne og genoveserne fant alle veien hit, noe som har satt sine tydelige spor på øya i form av slott og borger. Kort sagt er en reise til Anaxos ensbetydende med vakker natur, mye kultur og herlig latmannsliv.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Fin sandstrand
  • Lokale restauranter
  • Stille og rolig
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Anaxos

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Anaxos
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.