Gran Canaria

Gran Canaria, Kanariøyene

Når du reiser til Gran Canaria med Ving kan du velge mellom massevis av hotell - et av markedets desidert største utvalg. Reiser du til Gran Canaria uten barn anbefaler vi Sunprime Atlantic View, og ferierer du med barn er favoritthotellene Sunwing Arguineguín Seafront og Ocean Beach Club i Playa del Cura. Vi har dessuten flere Family Garden-hotell som heller ikke vil skuffe barnefamilier. Når det gjelder reisemål kan vi tilby alt fra spennende storbyliv i Las Palmas til fornøyelsesmetropolen Playa del Inglés og rolige perler som Puerto de Mogán på den solsikre sydkysten.

Nå kan du også bestille rutefly til flere av reisemålene på Gran Canaria med Ving. Det betyr at du selv kan velge avreisedag og hvor lenge du vil være borte. Du kan likevel velge blant flere av våre beste hotell, bli med på utfluktene våre og benytte deg av Vings service på reisemålet. Med andre ord - du kan skreddersy reisen din akkurat slik det passer deg, fra tre dager og oppover. Velg det alternativet som passer deg best under "Reiselengde" i menyen øverst.

  • Antall reisemål:  12
  • Antall hotell:  185

Reiser til Gran Canaria, velg ditt reisemål:

Playa del Cura
Barnevennlig
2,615384
Strender
3,225806
Attraksjoner
2,517241
Underholdning
2,666666
Sport & aktiviteter
3,233333

I fredelige Playa del Cura får du en ferie med fokus på avslapning. Reiser du med familien bor du best på Ocean Beach Club.

Flyreiser til Gran Canaria

Direktefly til Gran Canaria

Vi flyr direkte til Gran Canaria fra 12 flyplasser i vinter.

Flyprogram vinter 2017/2018
Flyprogram sommer 2018 Flyprogram vinter 2018/2019

Liverpool fotballskole

Er du mellom 6 og 16 år og spiller fotball? I vinterferien (uke 8) arrangerer selveste Liverpool fotballskole i Arguineguin på Gran Canaria for fjerde året på rad, i samarbeid med Ving.

Påmeldingsfrist: 15. januar

Les mer og påmelding