Se hotell (8)

Reiser til Arguineguín

Arguineguín er en idyllisk liten by på den solrike sydkysten. Velkommen til Vings familieparadis Sunwing Arguineguín Seafront, rett ved havet.
Til tross for at stadig flere hotell dukker opp langs kysten, har det idylliske lille stedet Arguineguín beholdt sin opprinnelige karakter. Besøkende kommer hit for å nyte hav og sol, og samtidig oppleve det kanariske hverdagslivet. Fiskebåtene tøffer hver morgen inn med fersk fisk som du senere på dagen kan nyte på de lokale restaurantene. Selv WHO har slått fast at klimaet langs denne kysten er blant verdens beste og mest helsebringende. Luften er ren, og det er tørt og solfylt nesten hele året.

Sunwing Arguineguín Seafront

Ved det utrolig populære Sunwing Arguineguín Seafront bor du fantastisk fint rett ved havet. Leilighetene er moderne og har utsikt mot hagen og Atlanterhavet. Dessuten har du alt det Sunwing Family Resorts alltid tilbyr – et stort bassengområde med oppvarmet basseng, Lollo & Bernie-klubben og profesjonell underholdning.

Luksus i Arguineguín

Dersom du skal reise til Arguineguín uten barn, og vil ha en komfortabel ferie med det lille ekstra, er det flere hotell i Arguineguín som tilbyr nettopp dette. Se for eksempel på Radisson Blu Resort Gran Canaria som ligger på strandpromenaden mellom Patalavaca og Anfi Beach.

Kanariøyenes fineste strand?

Tyve minutters spasertur fra byen ligger en av Kanariøyenes flotteste strender, Anfi Beach. Stranden har klart badevann og kritthvit korallsand. For å komme hit er det bare å følge gangveien fra hotellet langs hovedveien mot Patalavaca og deretter fortsette langs vannet hele veien til Anfi Beach.
Nyttige tips
 • Sunwing Family Resorts
 • Fin sandstrand
 • Lokale restauranter
 • Luksushotell
 • Behagelig klima
 • Helårsreisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Arguineguín

Strender
I Arguineguín er det flere strender å velge mellom.

Strender i Arguineguín

Paralavaca har en omlag 150 meter lang sandstrand. Badebukten i sentrale Arguineguín er noe steinete og har svart lavasand. Mellom Arguineguín og Puerto Rico ligger Anfi-stranden. På de fleste strender kan man leie solsenger og parasoller.

Anfi Beach – volleyball og hvit sandstrand

Stranden Anfi Beach ligger i Arguineguín, og har herlig turkisblått vann og finkornet hvit sand. Stranden er ca. 200 meter lang og relativt langgrunn ved lavvann. Her kan du spille volleyball eller drive med ulike vannsportaktiviteter. Når det er høyvann kan det forekomme store bølger og sterke understrømmer.
Mat, drikke og uteliv
Arguineguín har flere restauranter med varierte menyer. De fleste ligger i kjøpesenteret Ancona og nede ved havnen. Hver morgen kommer fiskebåtene inn med fersk fisk, som du senere kan nyte på lokale små restauranter.
Det finnes barer og puber i Arguineguín, de fleste ligger i tilknytning til kjøpesenteret Ancora. Er du ute etter litt bedre uteliv, kan du dra inn til Puerto Rico, fem kilometer unna. Der finner du både barer, puber og nattklubber. Alt ligger i nærheten av shoppingsenteret, og utelivet starter sent på kvelden og pågår til tidlig morgen.
Shopping
I Arguineguín er det noen få butikker og supermarkeder. Her finner du også shoppingsenteret La Marea, med både klesbutikker og skobutikker. Minimarkedet på hotellene er som regel dyrere enn de vanlige dagligvarebutikkene. De fleste butikker holder stengt i siestaen fra kl. 13.00 til kl. 16.00.

Marked

Hver tirsdag holdes det marked i Arguineguín. Det er lurt å ta turen tidlig om morgenen før det blir for varmt og utvalget minker. Markedet begynner som regel om morgenen og avsluttes på tidlig ettermiddag.

Shopping utenfor Arguineguín

I Puerto Rico-dalen, omlag fem kilometer unna, ligger det et kjøpesenter med butikker, restauranter og fornøyelsestilbud. Provinshovedstaden Las Palmas, syv mil nordover, har et enda bedre og større utvalg.
Sport og trening
I Arguineguín er det gode forhold for fotturer, sykling og ulike vannsportaktiviteter. Flere av hotellene, som f.eks. Sunwing Arguineguín Seafront har også et variert treningstilbud.

Golf

Hvis du vil bytte bort solsengen med en runde med golf på ferien i Arguineguín, kan vi anbefale et besøk til Salobre Golf & Resort. Det ligger også en golfbane på nordsiden av Gran Canaria.

Les mer her for informasjon og bestilling.
Aktiviteter og severdigheter
På Anfi Beach kan du teste ut aktiviteter som vannscooter, pedalbåt, fallskjerm etter båt og tandemflyvning. Ønsker du tilgang på andre aktiviteter og underholdning, kan vi anbefale Sunwing Arguineguín Seafront som tilbyr bl.a. spill, leker og proffe kveldshow med dans og musikk.
Arguineguín er et fint utgangspunkt for ulike utflukter og opplevelser. Det er flere fordeler med å bestille utflukter gjennom Ving, som f.eks. at alle nødvendige forsikringer er på plass og alle sikkerhetskrav oppfylt.
Utflukter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en ettermiddag i matens og vinens tegn. Prøvesmaking av viner og lokale snacks er inkludert.
Les mer om utflukten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. All drikke samt en en enkel lunsjtallerken er inkludert.
Les mer om utflukten
Fottur Camino de la Plata
Fottur Camino de la Plata
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og litt mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på fottur langs Camino de la Plata – "Sølvveien" – en gammel rute fra urbefolkningen guanchenes tid. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Et kontinent i miniatyr
Et kontinent i miniatyr
En populær heldagsutflukt gjennom Gran Canarias vakre landskap. En dag full av naturopplevelser! Lunsj med drikke til er inkludert.
Les mer om utflukten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
En fin halvdagstur til Puerto de Mogán, også kjent som "Gran Canarias Venezia". Vi drar dit på markedsdagen, så her kan den som vil benytte sjansen til å handle litt. Lunsj med drikke er inkludert i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas, spekket med kultur, historiske severdigheter, rimelig shopping og uterestauranter med hyggelig stemning.
Les mer om utflukten
Multiacuatics
Multiacuatics
Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåten Multiacuatics får vi denne helt spesielle muligheten. En drikke inngår.
Les mer om utflukten
Fottur Santa Lucia
Fottur Santa Lucia
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på en fottur til landsbyen Santa Lucia. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
En deilig ettermiddag på havet med katamaran. Dette er utflukten for deg som er klar for å finne på noe litt utpå dagen. All drikke samt en enkel lunsjbuffé er inkludert.
Les mer om utflukten
Rocky Adventure – fottur til Teror
Rocky Adventure – fottur til Teror
Bli med Rocky Adventure på en organisert fottur i vakre omgivelser i de karakteristiske fjell og daler på Gran Canaria. Følg i urbefolkningens fotspor og gå de samme stiene som de benyttet for 2500 år siden. Gå gjennom historiske landsbyer, frodige daler og dramatisk vulkanlandskap. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Perchel Beach Club
Perchel Beach Club
På Perchel Beach Club kan du oppleve det lille ekstra i ferien. Her kan du bade i det oppvarmede infinity-bassenget og nyte vakker havutsikt i tillegg til god mat og drikke i restaurantene og barene på området.
Les mer om utflukten
Juving i Gran Canarias regnskog
Juving i Gran Canarias regnskog
På denne utflukten får du oppleve natur, glede og spenning. Juving, eller canyoning, er en morsom friluftsaktivitet som passer for både grupper og familier, og gir en unik ferieopplevelse.
Les mer om utflukten
Gran Canarias regnskog
Gran Canarias regnskog
Her får du oppleve det grønneste området på Gran Canarias, den urgamle regnskogen Bosque de Doramas. Du får nyte forfriskende bad i naturskapte basseng og fossefall, lære om stedets dyr og vekster og smake lokale produkter.
Les mer om utflukten
The Red Canyon
The Red Canyon
Her får du oppleve fjellandskapet på sørsiden av Gran Canaria, besøke historiske ruiner, nyte vakker utsikt og smake på lokale produkter. Opplev det beste av Gran Canarias natur og historie.
Les mer om utflukten
Via Ferrata
Via Ferrata
Nyt en spennende og adrenalinfylt naturopplevelse der du får kombinere klatring og fottur i fantastiske omgivelser.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Gran Canaria på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Du kan reise til de fleste store turiststedene på øya med buss, taxi eller leiebil. Fra piren i Arguineguín går det ferge til Puerto de Mogán og Puerto Rico.

Buss

Arguineguín har gode bussforbindelse med andre steder på øya. Bussene som kjører på sørsiden av øya er blå. Det ligger flere bussholdeplasser oppe ved den store rundkjøringen langs hovedveien.

Ferge

Fra piren til høyre for stranden går det ferge til Puerto de Mogán og Puerto Rico.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport. Gjester på Sunwing Arguineguin Seafront har Resort Service hele døgnet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas går det vanligvis av stabelen i februar/mars og i Maspalomas/Playa del Inglés i mars. I karnevalsukene er det livlig i gatene med musikk til sen natt/tidlig morgen, og enkelte gater stenges i perioder. Ekstra livlig er det rundt hotellene langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Flere minibanker. Bankkort aksepteres i stor utstrekning.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Til tider livlig trafikk. Kupert terreng, fortau mangler.
Sunwing Arguineguín Seafront har leiligheter tilpasset bevegelseshemmede.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Arguineguín året rundt.

Du kan dessuten reise med Ving til Arguineguín hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen Gando utenfor Las Palmas.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Arguineguín. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Gando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er ca. 1 time til 1 time og 30 minutter (ca. 45 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på vårt Sunwing Arguineguín Seafront og flyr med Sunclass Airlines er Easy Travel inkludert, med blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking av bagasje på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten stopp underveis.
Vær
 • januar
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
22°17°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
23°18°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
25°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
26°22°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
26°22°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°18°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
22°17°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Arguineguín
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.