Se hotell (15)
Maspalomas er et perfekt feriested når du reiser med familien. Her er det mange aktiviteter, barnevennlige hotell og en fantastisk strand. Sjekk ut vårt Family Garden-hotell Tabaiba Princess.
Er du ute etter en familievennlig ferie med lave skuldre, samtidig som det finnes et utelivtilbud i nærheten? Reis til Maspalomas, et godt tilrettelagt feriested med brede fortau og strandpromenader og lave hotell, på et stort og flatt område. Maspalomas ligger som en grønn oase like utenfor det fantastiske ørkenlandskapet mellom sandstrendene Playa de Maspalomas og Playa del Inglés.

Stedet har blitt en favoritt blant barnefamilier, på grunn av den rolige atmosfæren og mulighetene for aktiviteter for store og små barn. Aqualand lokker med vannsklier og plaskevennlige basseng. Holiday World tilbyr karuseller, bowling og underholdning, og noen mil nordover ligger Palmitos Park. I gangavstand finner du også en av Gran Canarias populære golfbaner med 18 hull. Og som om ikke det er nok ligger Maspalomas på sydkysten hvor de har det beste klimaet på hele øya!

Stranden i Maspalomas

I Maspalomas handler ferien mye om stranden. Fem kilometer lang, bred og bølgende strekker den seg helt bort til Playa del Inglés – her er det mer enn nok plass til alle. Barnefamilier holder som regel til ved den velorganiserte stranden ved fyret, der det er solsenger, parasoller, vannsportsaktiviteter og restauranter. Andre velger å brette ut håndkleet mellom sanddynene eller ganske enkelt gå turer langs vannet.

Barnevennlige hotell

Med et tjuetalls hotell å velge mellom er det lett å finne et som passer deg perfekt, enten du vil bo i leilighet eller bungalow. Vårt Family Garden-hotell Tabaiba Princess er et perfekt valg dersom du reiser med barn. Her er det blant annet et supert bassengområde med en kunstig strand. Vil du ha det ekstra komfortabelt i ferien, kan du bestille All Inclusive.
Et annet hotell som passer familier er vårt Family Comfort-hotell Palm Oasis. Her er det både barnebasseng, aktiviteter og leiligheter utstyrt med alt du måtte trenge for en vellykket familieferie.

Maspalomas – åpent året rundt

Reiser du med Ving kan du velge mellom charter eller reiser med valgfri lengde – året rundt. Uansett om du vil ha en behagelig charterferie eller reise på de datoene som passer deg, kan du velge blant flere av våre beste hotell, få tilgang til vår service og bli med på våre utflukter. Med Ving kan du skreddersy din egen reise, fra tre dager og oppover.
Nyttige tips
 • Kilometerlange sandstrender
 • Family Garden
 • All Inclusive
 • Mange hotell
 • Helårsreisemål
 • Behagelig klima
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Maspalomas

Strender
Den finkornede og velholdte stranden er ca. 6 kilometer lang og 100 meter bred. Ved lavvann er det veldig langgrunt, og en bademadrass kommer godt med. Det er også veldig populært å gå turer langs vannet. På en del av stranden kan du søke ly blant sanddynene når det blåser. Barnefamilier pleier å holde til nærmere fyret, der det er solsenger, parasoller og vannsportsaktiviteter. Her er det også en liten strandpromenade med restauranter og butikker. Nærmest fyret er bunnen steinete ved lavvann. På stranden finner du toaletter, dusjmuligheter og tilbud om ulike aktiviteter. Vær oppmerksom på høye bølger som ved høyvann kan slå inn på stranden med en voldsom kraft, og skape sterke understrømmer. Se etter Røde Kors' badeflagg og respekter dem. Hvis du ikke ser noe flagg, bør du holde deg langs land og være på vakt dersom du kjenner virvelstrømmer rundt bena.
Mat, drikke og uteliv
Maspalomas har et godt restauranttilbud. Her finner du både lokal og internasjonal mat på menyene. Mange restauranter ligger ved kjøpesentrene eller langs strandpromenaden. Reiser du til nabobyen Playa del Inglés vil du få et enda større og bedre restaurantutvalg.
Maspalomas og Playa del Inglés ligger så tett at de bokstavelig talt har vokst sammen. Totalt sett har de et godt fornøyelsestilbud med flere barer, puber og nattklubber. De fleste ligger rundt kjøpesentrene. Rundt hotellene i Maspalomas er utelivet ganske beskjedent, men bare en ti minutters buss- eller taxitur unna ligger Playa del Inglés med det store nattelivet. Mange av hotellene i Maspalomas har underholdning med livemusikk og dans.
Shopping
Det er gode shoppingmuligheter i Maspalomas. I kjøpesenteret Varadero i Meloneras og C.C. El Tablero, to kilometer unna, er det et stort utvalg av butikker og kjente kleskjeder. I San Fernando-distriktet hvor lokalbefolkningen bor og arbeider ligger det butikker, noe som betyr lavere priser. Andre alternativ finner du i Las Palmas og i Vecindarios' kjøpesenter Atlantico, som ligger halvveis til flyplassen. Den lille dagligvareforretningen på hotellene er som regel dyrere enn vanlige butikker, og det kan derfor lønne seg å storhandle i begynnelsen av ferien. Mange butikker har stengt i siestaen mellom kl. 13.00 og kl. 16.00, men kjøpesentre og matbutikker pleier å ha åpent hele dagen.

Shopping utenfor Maspalomas

Kjøpesenteret Atlantico og Las Palmas by har et stort utvalg butikker med alle slags varer. I Playa del Inglés ligger det flere kjøpesentre. Jumbocenter, Cita og Kashbah.

Marked i Maspalomas

Det er et marked i San Fernandos mathall i Maspalomas. Det er lurt å komme tidlig på dagen, før det blir for varmt og utvalget blir utplukket. Markedet holdes på onsdager og lørdager.
Sport og trening
I Maspalomas er det en rekke aktiviteter å velge mellom. Her er det tilbud om ulike typer vannsport som dykking, snorkling og kanopadling. Du kan også spille tennis, sykle, gå fotturer eller spille golf på en av Gran Canarias populære golfbaner.

Maspalomas Golf

I nærheten av Playa del Inglés ligger denne fine 18-hullsbanen. Golfbanen ligger bare et steinkast fra et naturreservat med sanddyner.

Meloneras Golf

Et veldig vakkert 18-hullsanlegg like vest for Maspalomas-fyret, ca. tre kilometer fra Maspalomas. Det er en sann naturopplevelse å spille på denne palmekledte banen, med et bakteppe av majestetiske fjell og en fantastisk utsikt over havet. De ni siste hullene anses å være den beste 9-hullssløyfen på hele Gran Canaria. Flere av hullene ligger langs Atlanterhavet og andre setter både kunnskap og konsentrasjon på prøve, med spill over raviner og dype daler. Meloneras Golf er tegnet av banearkitekten Ron Kirby og passer for alle, fra middels og til kjempegode spillere.

Spill golf på Gran Canaria

For informasjon om golf på Gran Canaria kan du lese mer her. Her kan du også bestille starttider på enkelte baner.
Aktiviteter og severdigheter
I Maspalomas er det masse å finne på, for både liten og stor. Her kan du hoppe i fallskjerm, bowle, spille minigolf og bowle – for å nevne noe.

Dyphavsfiske

Dyphavsfiske er en aktivitet for alle som liker spenning og fiske. Her kan du velge om du vil fiske eller bare nyte en dag på havet. Har du flaks kan du også se delfiner på turen. Kontakt Vingvertene for mer informasjon.

Naturreservatet Reserva Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas

Naturreservatet omfatter hele 404 hektar med sanddyner. Her finner du blant annet en palmelund og Maspalomas-dammen, et sted av stor økologisk interesse, da det er hekkeplass for mange fuglearter. En god del av floraen, og delvis også faunaen er vernet av regionale og nasjonale regler.

Aqualand

Dette badelandet som ligger i Maspalomas-dalen, er det største på Gran Canaria, med basseng, vannsklier og ulike vannaktiviteter. Aqualand tilbyr også minigolf, restauranter og solsenger, og er et flott sted for barn og voksne i alle aldre. Billetter får du kjøpt av Vingvertene.

Pridefestivalen

Den årlige pridefestivalen arrangeres vanligvis i mai. Det er også en pridefestival på vinteren, Maspalomas Winter Pride, som bruker å gå av stabelen i november.

Fornøyelsesparken Holiday World

Fornøyelsesparken Holiday World har flere berg og dal-baner, bowlingbane, barer og restauranter. Dette er en hyggelig fornøyelsespark for hele familien.
Vil du utforske mer av Gran Canaria kan du leie en bil eller bli med på noen av våre spennende utflukter.

Fyrtårnet El Faro de Maspalomas

Det 55 meter høye fyrtårnet fra 1800-tallet er et av de høyeste på Kanariøyene.
Utflukter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en ettermiddag i matens og vinens tegn. Prøvesmaking av viner og lokale snacks er inkludert.
Les mer om utflukten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. All drikke samt en en enkel lunsjtallerken er inkludert.
Les mer om utflukten
Fottur Camino de la Plata
Fottur Camino de la Plata
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og litt mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på fottur langs Camino de la Plata – "Sølvveien" – en gammel rute fra urbefolkningen guanchenes tid. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Et kontinent i miniatyr
Et kontinent i miniatyr
En populær heldagsutflukt gjennom Gran Canarias vakre landskap. En dag full av naturopplevelser! Lunsj med drikke til er inkludert.
Les mer om utflukten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
En fin halvdagstur til Puerto de Mogán, også kjent som "Gran Canarias Venezia". Vi drar dit på markedsdagen, så her kan den som vil benytte sjansen til å handle litt. Lunsj med drikke er inkludert i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas, spekket med kultur, historiske severdigheter, rimelig shopping og uterestauranter med hyggelig stemning.
Les mer om utflukten
Multiacuatics
Multiacuatics
Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåten Multiacuatics får vi denne helt spesielle muligheten. En drikke inngår.
Les mer om utflukten
Fottur Santa Lucia
Fottur Santa Lucia
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på en fottur til landsbyen Santa Lucia. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
En deilig ettermiddag på havet med katamaran. Dette er utflukten for deg som er klar for å finne på noe litt utpå dagen. All drikke samt en enkel lunsjbuffé er inkludert.
Les mer om utflukten
Rocky Adventure – fottur til Teror
Rocky Adventure – fottur til Teror
Bli med Rocky Adventure på en organisert fottur i vakre omgivelser i de karakteristiske fjell og daler på Gran Canaria. Følg i urbefolkningens fotspor og gå de samme stiene som de benyttet for 2500 år siden. Gå gjennom historiske landsbyer, frodige daler og dramatisk vulkanlandskap. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Perchel Beach Club
Perchel Beach Club
På Perchel Beach Club kan du oppleve det lille ekstra i ferien. Her kan du bade i det oppvarmede infinity-bassenget og nyte vakker havutsikt i tillegg til god mat og drikke i restaurantene og barene på området.
Les mer om utflukten
Vulkantur
Vulkantur
Nyt solnedgangen fra Gran Canarias høyestliggende område. På denne utflukten får du virkelig sett at øya har mye mer å by på enn sol og badestrender. Opplev imponerende raviner, vulkankratere, enorme steinformasjoner og grønne skoger.
Les mer om utflukten
Juving i Gran Canarias regnskog
Juving i Gran Canarias regnskog
På denne utflukten får du oppleve natur, glede og spenning. Juving, eller canyoning, er en morsom friluftsaktivitet som passer for både grupper og familier, og gir en unik ferieopplevelse.
Les mer om utflukten
Gran Canarias regnskog
Gran Canarias regnskog
Her får du oppleve det grønneste området på Gran Canarias, den urgamle regnskogen Bosque de Doramas. Du får nyte forfriskende bad i naturskapte basseng og fossefall, lære om stedets dyr og vekster og smake lokale produkter.
Les mer om utflukten
The Red Canyon
The Red Canyon
Her får du oppleve fjellandskapet på sørsiden av Gran Canaria, besøke historiske ruiner, nyte vakker utsikt og smake på lokale produkter. Opplev det beste av Gran Canarias natur og historie.
Les mer om utflukten
Via Ferrata
Via Ferrata
Nyt en spennende og adrenalinfylt naturopplevelse der du får kombinere klatring og fottur i fantastiske omgivelser.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Gran Canaria på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Maspalomas har et godt transporttilbud og du kan reise til de fleste andre store turiststedene på øya med buss, taxi eller leiebil. I nabobyen Playa del Inglés går det også et minitog gjennom byen.

Buss

Det ligger flere bussholdeplasser i tilknytning til stedets kjøpesentre, bl.a. Yumbo, Kasbah og Cita. Du finner også busstopp langs de større veiene som går gjennom hotellområdene.
Fakta

Vår service på reisemålet

Når du er i Maspalomas kan du nå oss døgnet rundt på vår servicetelefon, SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller bare vil ha tips og gode råd. Kan vi ikke løse henvendelsen din på telefon eller epost kommer vi til ditt hotell eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas går det vanligvis av stabelen i februar/mars og i Maspalomas/Playa del Inglés i mars. I karnevalsukene er det livlig i gatene med musikk til sen natt/tidlig morgen, og enkelte gater stenges i perioder. Ekstra livlig er det rundt hotellene langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Maspalomas året rundt.

Du kan dessuten reise med Ving til Maspalomas hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen Gando utenfor Las Palmas.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Maspalomas. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Gando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er ca. 45 minutter til 2 timer (ca. 32 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
22°17°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
23°18°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
25°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
26°22°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
26°22°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°18°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
22°17°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Maspalomas
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.