Se hotell (12)
Maspalomas er et perfekt feriested når du reiser med familien. Her er det mange aktiviteter, barnevennlige hotell og en fantastisk strand.
Er du ute etter en familievennlig ferie med lave skuldre, samtidig som det finnes et utelivtilbud i nærheten? Reis til Maspalomas, et godt tilrettelagt feriested med brede fortau og strandpromenader og lave hotell, på et stort og flatt område. Maspalomas ligger som en grønn oase like utenfor det fantastiske ørkenlandskapet mellom sandstrendene Playa de Maspalomas og Playa del Inglés.

Stedet har blitt en favoritt blant barnefamilier, på grunn av den rolige atmosfæren og mulighetene for aktiviteter for store og små barn. Aqualand lokker med vannsklier og plaskevennlige basseng. Holiday World tilbyr karuseller, bowling og underholdning, og noen mil nordover ligger Palmitos Park. I gangavstand finner du også en av Gran Canarias populære golfbaner med 18 hull. Og som om ikke det er nok ligger Maspalomas på sydkysten hvor de har det beste klimaet på hele øya!

Stranden i Maspalomas

I Maspalomas handler ferien mye om stranden. Fem kilometer lang, bred og bølgende strekker den seg helt bort til Playa del Inglés – her er det mer enn nok plass til alle. Barnefamilier holder som regel til ved den velorganiserte stranden ved fyret, der det er solsenger, parasoller, vannsportsaktiviteter og restauranter. Andre velger å brette ut håndkleet mellom sanddynene eller ganske enkelt gå turer langs vannet.

Barnevennlige hotell

Med et tjuetalls hotell å velge mellom er det lett å finne et som passer deg perfekt, enten du vil bo i leilighet eller bungalow. Vårt Family Garden-hotell Tabaiba Princess er et perfekt valg dersom du reiser med barn. Her er det blant annet et supert bassengområde med en kunstig strand. Vil du ha det ekstra komfortabelt i ferien, kan du bestille All Inclusive.
Et annet hotell som passer familier er Palm Oasis. Her er det både barnebasseng, aktiviteter og leiligheter utstyrt med alt du måtte trenge for en vellykket familieferie.

Maspalomas – åpent året rundt

Reiser du med Ving kan du velge mellom charter eller reiser med valgfri lengde – året rundt. Uansett om du vil ha en behagelig charterferie eller reise på de datoene som passer deg, kan du velge blant flere av våre beste hotell, få tilgang til vår service og bli med på våre utflukter. Med Ving kan du skreddersy din egen reise, fra tre dager og oppover.
Nyttige tips
  • Kilometerlange sandstrender
  • Family Garden
  • All Inclusive
  • Mange hotell
  • Helårsreisemål
  • Behagelig klima
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Maspalomas

Inspirasjon til ferie i Maspalomas

Her har vi samlet inspirasjon og tips om våre favoritter i Maspalomas.

Ingrid i Maspalomas-ørkenen

Reisebrev fra Gran Canaria

Planlegger du ferie til Gran Canaria? Vi har sjekket feriestemningen, og viser deg noen av opplevelsene som venter.

Maspalomas – et solfylt fristed

Les vår fargerike artikkel fra Pride-festen i Maspalomas på Gran Canaria, slik vår instruktør Sølve opplevde den.

Finn reise til Maspalomas
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.