Se hotell (11)
Velkommen til Amadores – et av Gran Canarias nyeste feriesteder, med fine hotell og en nydelig hvit sandstrand.
Amadores ligger i en dal som åpner seg mot Atlanterhavet. Den største attraksjonen er den halvmåneformede stranden som ligger beskyttet av en kraftig molo inne i en liten bukt. Langs strandpromenaden ligger det flere hyggelige restauranter og kaféer, som skapt for lange og herlige strandlunsjer. Ønsker du å shoppe er det bare å spasere inn til Puerto Ricos butikker på den nydelige gangveien langs vannet på knappe 20 minutter.

Stranden i Amadores

Amadores har en lang og tropisk hvit strand. Hit skal du reise dersom du vil bo komfortabelt og leve et behagelig strandliv. Den fine Amadoresstranden, som ble anlagt for noen år siden, er i dag en av Gran Canarias beste strender, en halv kilometer lang og bred som en fotballbane. Den er dekket av gnistrende hvit sand, og du kan gå barbent uten fare for å brenne føttene, selv når solen står på sitt høyeste. Det er også mulig å slappe av på en solseng, enten på stranden eller ute ved moloen, der det er litt mer vind, og du slipper sand mellom tærne.

Vings Playa de Amadores

Reiser du med barn? Da anbefaler vi barnevennlige Mirador del Atlantico. Her bor du med en fantastisk utsikt over Amadoresdalen og Atlanterhavet, i moderne og romslige leiligheter med plass til opptil seks personer. I tillegg er det oppvarmet basseng, aktiviteter for gjester i alle aldre, underholdning og alt en barnefamilie kan ønske seg.

Luksusferie i Amadores

Dersom du ønsker å virkelig skjemme bort deg selv – eller noen andre – har vi flere hotell i Amadores både med og uten spa. På flere av dem kan du bestille All Inclusive for en virkelig avslappende ferie.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • All Inclusive
  • Helårsreisemål
  • Lang strandpromenade
  • Luksushotell

Våre gjesters vurdering Amadores

Finn reise til Amadores

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.