Se hotell (10)
Velkommen til Amadores – et av Gran Canarias nyeste feriesteder, med fine hotell og en nydelig hvit sandstrand.
Amadores ligger i en dal som åpner seg mot Atlanterhavet. Den største attraksjonen er den halvmåneformede stranden som ligger beskyttet av en kraftig molo inne i en liten bukt. Langs strandpromenaden ligger det flere hyggelige restauranter og kaféer, som skapt for lange og herlige strandlunsjer. Ønsker du å shoppe er det bare å spasere inn til Puerto Ricos butikker på den nydelige gangveien langs vannet på knappe 20 minutter.

Stranden i Amadores

Amadores har en lang og tropisk hvit strand. Hit skal du reise dersom du vil bo komfortabelt og leve et behagelig strandliv. Den fine Amadoresstranden, som ble anlagt for noen år siden, er i dag en av Gran Canarias beste strender, en halv kilometer lang og bred som en fotballbane. Den er dekket av gnistrende hvit sand, og du kan gå barbent uten fare for å brenne føttene, selv når solen står på sitt høyeste. Det er også mulig å slappe av på en solseng, enten på stranden eller ute ved moloen, der det er litt mer vind, og du slipper sand mellom tærne.

Vings Playa de Amadores

Reiser du med barn? Da anbefaler vi barnevennlige Mirador del Atlantico. Her bor du med en fantastisk utsikt over Amadoresdalen og Atlanterhavet, i moderne og romslige leiligheter med plass til opptil seks personer. I tillegg er det oppvarmet basseng, aktiviteter for gjester i alle aldre, underholdning og alt en barnefamilie kan ønske seg.

Luksusferie i Amadores

Dersom du ønsker å virkelig skjemme bort deg selv – eller noen andre – har vi flere hotell i Amadores både med og uten spa. På flere av dem kan du bestille All Inclusive for en virkelig avslappende ferie.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • All Inclusive
  • Helårsreisemål
  • Lang strandpromenade
  • Luksushotell

Våre gjesters vurdering Amadores

Finn reise til Amadores