Se hotell (7)

Reiser til Costa Meloneras

Costa Meloneras er feriestedet for deg som vil ha luksushotell, en lekker strandpromenade og kort vei til stranden.
Costa Meloneras er et relativt nytt og moderne reisemål som ligger rett vest for Maspalomas. I løpet av kort tid har det blitt bygget en rekke flotte hotell, et stort shoppingsenter og flere hyggelige restauranter, kafeer og barer i Meloneras. Alt av ypperste klasse. Dette er destinasjonen for de litt mer kresne, for deg som vil bo på luksushotell og nyte en flott strandpromenade og en herlig strand.

Luksus i Meloneras

Når du reiser på charterferie med Ving til Meloneras kan du velge mellom et halvt dusin førsteklasses hotell med behagelig avstand til stranden. Flere av dem tilbyr velutstyrt spa, oppvarmet basseng og et fristende utvalg av restauranter. Det er ingen tvil om hvorfor hotellene her scorer så høyt blant våre gjester.

Herlige dager på Melonerasstranden

Stranden i Meloneras er ikke så stor – ca. 600 meter lang og ganske smal. Men ikke langt unna ligger Maspalomas med kilometer på kilometer med finkornet sandstrand, som strekker seg hele veien mot Playa del Inglés. Du kan enten bre ut håndkleet mellom de gylne sanddynene i ly for vinden, eller spasere ned til stranden der det er solsenger og parasoller, vannsportsaktiviteter og restauranter. Det er også svært populært å gå turer langs vannkanten morgen, middag eller kveld.

Spis godt i Costa Meloneras

Ovenfor strandpromenaden og hotellene i Costa Meloneras ligger shoppingsenteret Varadero. Her er det flere butikker og et godt utvalg av utmerkede restauranter og barer. Du finner også en rekke fristende alternativer langs strandpromenaden. Her kan du spise middag eller bare ta en café con leche mens du kikker ut over havet.
Vil du ha enda flere valgmuligheter, tar det ikke mer enn 10 minutter med buss eller taxi inn til Playa del Inglés. Her finner du alt du måtte ønske deg av restauranter, underholdning og uteliv.
Nyttige tips
  • Lang strandpromenade
  • Gode restauranter
  • Fine sandstrender
  • Luksushotell
  • Veldig fornøyde gjester
  • Hotell med spa
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Costa Meloneras

UTVALGT PARTNER

Lopesan

Hotelltips på Gran Canaria

Om du vil bo riktig bra på Gran Canaria kan vi tipse om veldig populære Lopesan Hotels & Resorts.

Les mer

Finn reise til Costa Meloneras
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.