Se hotell (6)

Reiser til Costa Meloneras

Costa Meloneras er feriestedet for deg som vil ha luksushotell, en lekker strandpromenade og kort vei til stranden.
Costa Meloneras er et relativt nytt og moderne reisemål som ligger rett vest for Maspalomas. I løpet av kort tid har det blitt bygget en rekke flotte hotell, et stort shoppingsenter og flere hyggelige restauranter, kafeer og barer i Meloneras. Alt av ypperste klasse. Dette er destinasjonen for de litt mer kresne, for deg som vil bo på luksushotell og nyte en flott strandpromenade og en herlig strand.

Luksus i Meloneras

Når du reiser på charterferie med Ving til Meloneras kan du velge mellom et halvt dusin førsteklasses hotell med behagelig avstand til stranden. Flere av dem tilbyr velutstyrt spa, oppvarmet basseng og et fristende utvalg av restauranter. Det er ingen tvil om hvorfor hotellene her scorer så høyt blant våre gjester.

Herlige dager på Melonerasstranden

Stranden i Meloneras er ikke så stor – ca. 600 meter lang og ganske smal. Men ikke langt unna ligger Maspalomas med kilometer på kilometer med finkornet sandstrand, som strekker seg hele veien mot Playa del Inglés. Du kan enten bre ut håndkleet mellom de gylne sanddynene i ly for vinden, eller spasere ned til stranden der det er solsenger og parasoller, vannsportsaktiviteter og restauranter. Det er også svært populært å gå turer langs vannkanten morgen, middag eller kveld.

Spis godt i Costa Meloneras

Ovenfor strandpromenaden og hotellene i Costa Meloneras ligger shoppingsenteret Varadero. Her er det flere butikker og et godt utvalg av utmerkede restauranter og barer. Du finner også en rekke fristende alternativer langs strandpromenaden. Her kan du spise middag eller bare ta en café con leche mens du kikker ut over havet.
Vil du ha enda flere valgmuligheter, tar det ikke mer enn 10 minutter med buss eller taxi inn til Playa del Inglés. Her finner du alt du måtte ønske deg av restauranter, underholdning og uteliv.
Nyttige tips
 • Lang strandpromenade
 • Gode restauranter
 • Fine sandstrender
 • Luksushotell
 • Veldig fornøyde gjester
 • Hotell med spa
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Costa Meloneras

Strender
Stranden i Costa Meloneras er ca. 600 meter lang, ganske smal og noe steinete nærmest vannet. Langs stranden går det en strandpromenade der du kan nyte en middag eller ta en café con leche mens du kikker ut over havet. Det er utleie av solsenger og parasoller på stranden.

Maspalomasstranden

Stranden begynner ved fyrtårnet i Maspalomas og strekker seg ca. fem kilometer bort mot Playa del Inglés. Nærmest havet er stranden ca. 100 meter bred, med finkornet sand. Overfor stranden ligger de berømte gylne sanddynene, der man kan legge seg ned i le for vinden. Går du ned til strandkanten finner du solsenger, parasoller, vannsportsaktiviteter og restauranter. Det er også populært å rusle i vannkanten.
Mellom strendene i Costa Meloneras og Maspalomas går det en strandpromenade. Her anbefales det ikke å bade på grunn av skarpe klipper og steiner Iblant kan man få øye på surfere ute på havet.
Mat, drikke og uteliv
Costa Meloneras har en rekke restauranter med både lokale og internasjonale retter på menyen. Det beste restauranttilbudet finner du langs strandpromenaden i Costa Meloneras. I kjøpesenteret Varadero er det også et lite utvalg av trivelige restauranter.
Utelivet i Costa Meloneras er konsentrert rundt strandpromenaden og kjøpesentrene Varadero og Centro Comercial Playa Meloneras. Her ligger det barer, elegante lounger, en nattklubb og et casino.
Det tar ca 10 minutter med buss eller taxi til Playa del Inglés, hvor du finner mange flere utesteder.
Shopping
Ovenfor strandpromenaden og hotellene i Costa Meloneras ligger kjøpesenteret Varadero. Her finner du både dagligvarer og merkevarer. I kjøpesenteret Centro Comercial Playa Meloneras ligger det også en del butikker.

Shopping utenfor Costa Meloneras

Ca. 6 kilometer utenfor, i Maspalomas og Playa del Inglés er det flere kjøpesentre. Her finner du et stort utvalg av butikker, supermarkeder og kjente kleskjeder. I hovedstaden Las Palmas er det flere fine handlegater med et stort og variert utvalg.
Sport og trening
I Costa Meloneras kan du windsurfe, spille tennis, dykke og spille golf.

Spill golf på Gran Canaria

Vil du spille golf i ferien er Costa Meloneras et godt valg. Her bor du i nærheten av Salobre Golf Resort, øyas eneste 36-hullsbane.

Her ligger også et av de beste golf-hotellene på Gran Canaria – Salobre Hotel Resort & Serenity.

Les mer her for informasjon og bestilling av tider.
Aktiviteter og severdigheter
Aktivitetstilbudet i Costa Meloneras er begrenset til strand- og vannsportaktiviteter. Flere av hotellene i Costa Meloneras tilbyr imidlertid spa og diverse aktiviteter på både dagtid og kveldstid.

ExpoMeloneras konferansesenter

ExpoMeloneras ligger sentralt i Costa Meloneras og huser ulike utstillinger,, konserter og show. Det kan være verdt å sjekke om det er et arrangement her i løpet av ferieoppholdet ditt.

Naturreservatet Reserva Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas

Naturreservatet omfatter hele 404 hektar med sanddyner. Her finner du blant annet en palmelund og Maspalomas-dammen, et sted av stor økologisk interesse, da det er hekkeplass for mange fuglearter. En god del av floraen, og delvis også faunaen er vernet av regionale og nasjonale regler. Du kan gå langs stranden i Costa Meloneras til naturreservatet (ca. 3 km)
Leier du en bil, er det ikke lange avstander til de ulike severdighetene på Gran Canaria. Du kan også få en innholdsrik ferie ved å bli med på en eller flere av VIngs utflukter.

Fyrtårnet El Faro de Maspalomas

Det ca. 55 meter høye fyrtårnet fra 1800-tallet er et av de høyeste på Kanariøyene.
Utflukter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en ettermiddag i matens og vinens tegn. Prøvesmaking av viner og lokale snacks er inkludert.
Les mer om utflukten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. All drikke samt en en enkel lunsjtallerken er inkludert.
Les mer om utflukten
Fottur Camino de la Plata
Fottur Camino de la Plata
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og litt mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på fottur langs Camino de la Plata – "Sølvveien" – en gammel rute fra urbefolkningen guanchenes tid. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Et kontinent i miniatyr
Et kontinent i miniatyr
En populær heldagsutflukt gjennom Gran Canarias vakre landskap. En dag full av naturopplevelser! Lunsj med drikke til er inkludert.
Les mer om utflukten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
En fin halvdagstur til Puerto de Mogán, også kjent som "Gran Canarias Venezia". Vi drar dit på markedsdagen, så her kan den som vil benytte sjansen til å handle litt. Lunsj med drikke er inkludert i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Shopping & sightseeing i Las Palmas
Shopping & sightseeing i Las Palmas
Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas, spekket med kultur, historiske severdigheter, rimelig shopping og uterestauranter med hyggelig stemning.
Les mer om utflukten
Fjelltur med Rocky Adventure
Fjelltur med Rocky Adventure
Turen gir en følelse av frihet og er perfekt for den turglade! Bli med på en herlig fottur i den spektakulære naturen Gran Canaria har å by på. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i sommerhalvåret.
Les mer om utflukten
Multiacuatics
Multiacuatics
Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåten Multiacuatics får vi denne helt spesielle muligheten. En drikke inngår.
Les mer om utflukten
Fottur Santa Lucia
Fottur Santa Lucia
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på en fottur til landsbyen Santa Lucia. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
En deilig ettermiddag på havet med katamaran. Dette er utflukten for deg som er klar for å finne på noe litt utpå dagen. All drikke samt en enkel lunsjbuffé er inkludert.
Les mer om utflukten
Rocky Adventure – fottur til Teror
Rocky Adventure – fottur til Teror
Bli med Rocky Adventure på en organisert fottur i vakre omgivelser i de karakteristiske fjell og daler på Gran Canaria. Følg i urbefolkningens fotspor og gå de samme stiene som de benyttet for 2500 år siden. Gå gjennom historiske landsbyer, frodige daler og dramatisk vulkanlandskap. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Gran Canaria på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Costa Meloneras trafikkeres av flere busslinjer. Taxi kan du med fordel bestille fra hotellet ditt.

Buss

Bussholdeplassen ligger på Avenida Cristobal Colón 4, ved rundkjøringen.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport. Du kan også treffe oss på servicesenteret vårt i Playa del Inglés.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas går det vanligvis av stabelen i februar/mars og i Maspalomas/Playa del Inglés i mars. I karnevalsukene er det livlig i gatene med musikk til sen natt/tidlig morgen, og enkelte gater stenges i perioder. Ekstra livlig er det rundt hotellene langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Ikke tilpasset bevegelseshemmede. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Costa Meloneras året rundt.

Du kan dessuten reise med Ving til Costa Meloneras hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen Gando utenfor Las Palmas.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Costa Meloneras. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Gando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er ca. 1–2 timer (ca. 35 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
22°17°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
23°18°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
25°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
26°22°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
26°22°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°18°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
22°17°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Costa Meloneras
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.