Se hotell (48)

Reiser til Playa del Inglés

Velkommen til Playa del Inglés, der du som reiser uten barn kan velge å bo på Sunprime Atlantic View, med spa, suiter med direkte utgang til bassenget og fin beliggenhet.
Mange velger å reise tilbake til Playa del Inglés år etter år, rett og slett fordi det er så enkelt å feriere her. Den flottee sandstranden og det enorme restaurant- og underholdningstilbudet har lokket nordmenn hit i flere tiår, helt siden Ving begynte med charterreiser hit for over femti år siden. Stranden er like imponerende nå som da; en halv mil lang strekker den seg bort mot de gylne sanddynene i Maspalomas-ørkenen. Via den vakre strandpromenaden kan du besøke San Agustín og de trendy kaféene i Playa Meloneras. Det er rikelig med restauranter, med alt fra små lokale tapasbarer og italienske pastarestauranter til utsøkte fiske- og skalldyrrestauranter. Utelivet er like bra som restaurantutvalget, med puber, nattklubber, barer og utesteder der lokalbefolkningen selv drar for å koble av og more seg.

Sunprime Atlantic View – en ferie for voksne

Reiser du uten barn, anbefaler vi Sunprime Atlantic View, vårt første Sunprime og en favoritt hos mange. Her vil du få en ferie i voksent selskap, med god vin, rolige dager ved bassenget og kanskje en ettermiddag i hotellets spa før du går ut og nyter en kveld i Playa del Inglés.

Barnevennlige hotell

Ønsker du en barnevennlig ferie i Playa del Inglés, skal du ta en titt på hotell Servatur Waikiki, som ligger sentralt i Playa del Inglés. Her finnes det hotellrom for opptil fem personer, herlig bassengområde med små vannsklier og mulighet til å bestille All Inclusive for en ekstra behagelig ferie. Alt er innen gangavstand fra Yumbo, et populært kjøpesenter i Playa del Inglés.

Stort hotellutvalg i Playa del Inglés

Ving tilbyr en lang rekke velkjente hotell i Playa del Inglés, og opphold både med og uten All Inclusive. Lekre Buenos Aires er et av våre mest populære hotell. Vi kan også tilby noe så uvanlig som bungalower i sentrum av Playa del Inglés, på populære Los Arcos. Reisemålets kanskje mest kjente leilighetshotell er Playa del Sol, der du kan danse til kjente skandinaviske danseband. De fleste av hotellene våre har oppvarmet basseng og fin beliggenhet, med det meste innen rekkevidde.
Nyttige tips
  • Kilometerlange sandstrender
  • Sunprime Hotels
  • Gode shoppingmuligheter
  • Restauranter og uteliv
  • Velkjente hotell
  • All Inclusive

Våre gjesters vurdering Playa del Inglés

Finn reise til Playa del Inglés