Se hotell (43)

Reiser til Playa del Inglés

Velkommen til Playa del Inglés, der du som reiser uten barn kan velge å bo på Sunprime Atlantic View, med spa, suiter med direkte utgang til bassenget og fin beliggenhet.
Mange velger å reise tilbake til Playa del Inglés år etter år, rett og slett fordi det er så enkelt å feriere her. Den flottee sandstranden og det enorme restaurant- og underholdningstilbudet har lokket nordmenn hit i flere tiår, helt siden Ving begynte med charterreiser hit for over femti år siden. Stranden er like imponerende nå som da; en halv mil lang strekker den seg bort mot de gylne sanddynene i Maspalomas-ørkenen. Via den vakre strandpromenaden kan du besøke San Agustín og de trendy kaféene i Playa Meloneras. Det er rikelig med restauranter, med alt fra små lokale tapasbarer og italienske pastarestauranter til utsøkte fiske- og skalldyrrestauranter. Utelivet er like bra som restaurantutvalget, med puber, nattklubber, barer og utesteder der lokalbefolkningen selv drar for å koble av og more seg.

Sunprime Atlantic View – en ferie for voksne

Reiser du uten barn, anbefaler vi Sunprime Atlantic View, vårt første Sunprime og en favoritt hos mange. Her vil du få en ferie i voksent selskap, med god vin, rolige dager ved bassenget og kanskje en ettermiddag i hotellets spa før du går ut og nyter en kveld i Playa del Inglés.

Barnevennlige hotell

Ønsker du en barnevennlig ferie i Playa del Inglés, skal du ta en titt på hotell Servatur Waikiki, som ligger sentralt i Playa del Inglés. Her finnes det hotellrom for opptil fem personer, herlig bassengområde med små vannsklier og mulighet til å bestille All Inclusive for en ekstra behagelig ferie. Alt er innen gangavstand fra Yumbo, et populært kjøpesenter i Playa del Inglés.

Stort hotellutvalg i Playa del Inglés

Ving tilbyr en lang rekke velkjente hotell i Playa del Inglés, og opphold både med og uten All Inclusive. Lekre Buenos Aires er et av våre mest populære hotell. Vi kan også tilby noe så uvanlig som bungalower i sentrum av Playa del Inglés, på populære Los Arcos. Reisemålets kanskje mest kjente leilighetshotell er Playa del Sol, der du kan danse til kjente skandinaviske danseband. De fleste av hotellene våre har oppvarmet basseng og fin beliggenhet, med det meste innen rekkevidde.
Nyttige tips
 • Kilometerlange sandstrender
 • Sunprime Hotels
 • Gode shoppingmuligheter
 • Restauranter og uteliv
 • Velkjente hotell
 • All Inclusive
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa del Inglés

Strender
I Playa del Inglés ligger øyas mest populære strand. Stranden i Playa del Inglés er den best besøkte stranden på hele øya, fem kilometer lang og ca. 100 meter bred. Langs nordsiden av av stranden går det en strandpromenade med flere barer og restauranter. Det finnes også toaletter og ferskvannsdujer på stranden. Stranden er ganske langgrunn, men det kan forekomme kraftige bølger, så barn bør holdes under oppsikt. Stranden i Playa de Inglés strekker seg sørvestover mot Maspalomas' sanddyner, der det også ligger en nudiststrand.
Mat, drikke og uteliv
I Playa del Inglés finner du en mengde restauranter og barer. De fleste er spanske restauranter med et utvalg av spanske og kanariske spesialiteter. Tapas er populære småretter som serveres nesten overalt. I tillegg til det lokale utvalget kan du velge mat fra alle verdenshjørner. Nordiske, asiatiske, greske og italienske restauranter er noe av det som finnes i Playa del Inglés. Mange restauranter ligger i sentrum eller i byens kjøpesentre. Flere restauranter og barer ligger langs den nordlige strandpromenaden.
Playa del Inglés har utvilsomt Gran Canarias beste uteliv med et stort utvalg musikkbarer, puber og nattklubber. Mange av disse finner du ved byens kjøpesentre, der området rundt Kasbah står for det meste av utelivet. Playa del Inglés har et LGBT-område rundt kjøpesenteret Yumbo. I tillegg til det "vanlige" utelivet kan man oppleve show, dansebandmusikk og konserter. Iblant forekommer det også skandinavisk underholdning.
Shopping
Playa del Inglés har variert shopping, ofte til gunstige priser. Du finner butikker overalt i byen, men hovedsakelig i kjøpesentrene og basarene. Der har de et godt utvalg av elektronikk, sko og diverse klær og merkeklær. De mest kjente kjøpesentrene er Yumbo og Kasbah samt det største, Cita. Du har også El Tablero og Bellavista, to litt mer moderne og internasjonale kjøpesentre. Mange butikker stenger i siestaen kl. 13.00–16.30, men de store supermarkedene har som regel åpent hele dagen.

Shopping utenfor Playa del Inglés

Mellom Playa del Inglés og flyplassen ligger shoppingsenteret Atlántico. Du kan enkelt komme deg hit med lokalbuss eller taxi. Dersom du ikke har noe imot en litt lengre tur, anbefales hovedstaden Las Palmas hvor du finner Las Arenas, øyas største kjøpesenter, i tillegg til litt mindre lokale samt eksklusive butikker.
Sport og trening
Liker du å holde deg i aktivitet i ferien, har du kommet til riktig sted. I Playa del Inglés kan du blant annet spille tennis og drive med ulike vannsportaktiviteter. I Maspalomas ligger det dessuten en 18-hulls golfbane.

Maspalomas Golf

I nærheten av Playa del Inglés ligger denne fine 18-hullsbanen. Golfbanen ligger bare et steinkast fra et naturreservat med sanddyner.

Meloneras Golf

Ca. 10 km fra Playa del Inglés ligger Meloneras Golf. Et veldig vakkert 18-hullsanlegg like vest for Maspalomas-fyret, ca. tre kilometer fra Maspalomas. Det er en sann naturopplevelse å spille på denne palmekledte banen, med et bakteppe av majestetiske fjell og en fantastisk utsikt over havet. De ni siste hullene anses å være den beste 9-hullssløyfen på hele Gran Canaria. Flere av hullene ligger langs Atlanterhavet og andre setter både kunnskap og konsentrasjon på prøve, med spill over raviner og dype daler. Meloneras Golf er tegnet av banearkitekten Ron Kirby og passer for alle, fra middels og til kjempegode spillere.

Les mer her for ytterligere informasjon og bestilling av tider på enkelte baner.
Aktiviteter og severdigheter
Det er mye å finne på i Playa del Inglés dersom man vil ha litt avveksling fra strandlivet. Det er mulig å leie sykkel og utforske omgivelsene, spille minigolf, dra på fisketur eller gå langs stranden til Maspalomasørkenen. Naturreservatet Reserva Natural Especial de Las Dunas de Maspalomas omfatter hele 404 hektar med sanddyner. Her finner du blant annet en palmelund og Maspalomas-dammen, et sted av stor økologisk interesse, da det er hekkeplass for mange fuglearter. En god del av floraen, og delvis også faunaen er vernet av regionale og nasjonale regler.

Karnevalet i Playa del Inglés

Under karnevalsukene er det liv i gatene, spesielt rundt hotellene på Avenida Tirajana i Playa del Inglés. Enkelte gater blir til tider stengt og det spilles musikk til sent på natt og tidlig på morgenen. En annen årlig folkefest er Pridefestivalen i Maspalomas, like ved Playa del Inglés. Den arrangeres vanligvis i mai, men det er også en pridefestival på vinteren, Maspalomas Winter Pride, som bruker å være i november.
Med Vings utflukter kan du få oppleve mye mer av alt som Playa del Inglés og Gran Canaria har å by på. Det er enkelt å komme seg til de ulike severdighetene på øya når du bor i Playa del Inglés.

Templo Ecumenico El Salvador

En kirke med spennende arkitektur. Enkelte kvelder holdes det konserter her.
Utflukter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en ettermiddag i matens og vinens tegn. Prøvesmaking av viner og lokale snacks er inkludert.
Les mer om utflukten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. All drikke samt en en enkel lunsjtallerken er inkludert.
Les mer om utflukten
Fottur Camino de la Plata
Fottur Camino de la Plata
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og litt mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på fottur langs Camino de la Plata – "Sølvveien" – en gammel rute fra urbefolkningen guanchenes tid. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Et kontinent i miniatyr
Et kontinent i miniatyr
En populær heldagsutflukt gjennom Gran Canarias vakre landskap. En dag full av naturopplevelser! Lunsj med drikke til er inkludert.
Les mer om utflukten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
En fin halvdagstur til Puerto de Mogán, også kjent som "Gran Canarias Venezia". Vi drar dit på markedsdagen, så her kan den som vil benytte sjansen til å handle litt. Lunsj med drikke er inkludert i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Shopping & sightseeing i Las Palmas
Shopping & sightseeing i Las Palmas
Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas, spekket med kultur, historiske severdigheter, rimelig shopping og uterestauranter med hyggelig stemning.
Les mer om utflukten
Fjelltur med Rocky Adventure
Fjelltur med Rocky Adventure
Turen gir en følelse av frihet og er perfekt for den turglade! Bli med på en herlig fottur i den spektakulære naturen Gran Canaria har å by på. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i sommerhalvåret.
Les mer om utflukten
Multiacuatics
Multiacuatics
Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåten Multiacuatics får vi denne helt spesielle muligheten. En drikke inngår.
Les mer om utflukten
Fottur Santa Lucia
Fottur Santa Lucia
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på en fottur til landsbyen Santa Lucia. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
En deilig ettermiddag på havet med katamaran. Dette er utflukten for deg som er klar for å finne på noe litt utpå dagen. All drikke samt en enkel lunsjbuffé er inkludert.
Les mer om utflukten
Rocky Adventure – fottur til Teror
Rocky Adventure – fottur til Teror
Bli med Rocky Adventure på en organisert fottur i vakre omgivelser i de karakteristiske fjell og daler på Gran Canaria. Følg i urbefolkningens fotspor og gå de samme stiene som de benyttet for 2500 år siden. Gå gjennom historiske landsbyer, frodige daler og dramatisk vulkanlandskap. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Gran Canaria på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Et velutbygd transporttilbud gjøre at det er enkelt å komme seg fra Playa del Inglés til de andre store feriestedene på øya, enten med buss, taxi eller leiebil.

Minitog

I Playa del Inglés kjører det et minitog gjennom byen. Det kan være et godt alternativ for å komme seg raskere frem over kortere strekninger.

Buss

Det ligger flere bussholdeplasser i tilknytning til kjøpesentrene i byen, bl.a. Yumbo, Kasbah og Cita.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport. Du kan også treffe oss på vårt servicesenter i Playa del Inglés.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas går det vanligvis av stabelen i februar/mars og i Maspalomas/Playa del Inglés i mars. I karnevalsukene er det livlig i gatene med musikk til sen natt/tidlig morgen, og enkelte gater stenges i perioder. Ekstra livlig er det rundt hotellene langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Byggearbeid pågår i enkelte deler av Playa del Inglés. Noen steder kan fremkommeligheten være begrenset. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Playa del Inglés året rundt.

Du kan dessuten reise med Ving til Playa del Inglés hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen Gando utenfor Las Palmas.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Playa del Inglés. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Gando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er ca. 45 minutter til 2 timer (ca. 30 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på vårt Sunprime Atlantic View og flyr med Sunclass Airlines er Easy Travel inkludert, med blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking av bagasje på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten stopp underveis.
Vær
 • januar
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
22°17°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
23°18°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
25°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
26°22°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
26°22°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°18°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
22°17°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Playa del Inglés
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.