Se hotell (2)

Reiser til Playa del Cura

Velg Playa del Cura dersom du vil reise til et av Gran Canarias mest solsikre reisemål, der du og din familie kan tilbringe en herlig ferie ved vår Ocean Beach Club – åpent året rundt.

Velkommen til Playa del Cura, et rolig og fredelig feriested mellom populære Puerto Rico og vakre Puerto de Mogan på Gran Canarias solsikre sydkyst. Her finner du en liten badevik med klart vann og grovkornet sand og småstein. Ikke langt herfra ligger Playa de Amadores med en av øyas fineste strender. Playa del Curas lille sentrum består av et lite kjøpesenter med et begrenset utvalg restauranter, barer og andre fornøyelser. Er du jakt etter et større utvalg, er det raskt og enkelt å reise til både Puerto Rico og Playa del Inglés. Playa del Cura har noen av Gran Canarias beste familiehotell og hotell med All Inclusive. Det kommer ikke som noen overraskelse at Vings gjester er begeistret for dette stedet.

Barnevennlige hotell

Når du bestiller en charterreise med Ving til Playa del Cura, har du flere komfortable hotell å velge mellom. Vårt beste hotell for barnefamilier er Ocean Beach Club, en oase med utsikt over Atlanterhavet. Hotellet er designet for familieluksus utenom det vanlige, og tilbyr en rekke aktiviteter for store og små. Våre populære maskoter Lollo og Bernie er selvsagt til stede, også om sommeren. Det er også mulig å bestille en suite med utgang til privat basseng direkte fra terrassen, såkalt Swim Out.
Et annet fint familiehotell er Riviera Marina, som ligger like ved stranden. Her er det barnebasseng og lekeplass. Leilighetene er utstyrt med det meste du måtte trenge for en vellykket familieferie.

Strender og fornøyelser

Rett rundt svingen for Playa del Cura ligger Amadores med en av øyas fineste strender. Stedets lille sentrum består av et lite kjøpesenter og et ganske begrenset utvalg restauranter og barer. Er du ute etter et større utvalg, er det enkelt å reise til Puerto Rico, eller enda bedre, Playa del Inglés, med alle sine restauranter, butikker og fornøyelser.

Puerto de Mogán og Puerto Rico

Den er rikelig med utfluktsmål i området rundt Playa del Cura. Puerto de Mogán er en sjarmerende og rolig liten fiskerlandsby med enkelte moderne innslag. Havnen er byens naturlige samlingspunkt, og her setter fargerike fiskebåter og seilbåter fra hele verden sitt spesielle preg på stedet. Puerto Rico er et av Gran Canarias mest populære feriesteder, og har vokst mye de siste årene. Stranden er velstelt, med solsenger og små lunsjkafeer. To moloer beskytter stranden mot høye bølger, slik at små barn også kan bade her.

Nyttige tips
 • Ocean Beach Club
 • Hotell på stranden
 • Veldig fornøyde gjester
 • Helårsreisemål
 • Hotell med Swim Out
 • Solsikkert
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa del Cura

Vær
 • januar
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
22°17°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
23°18°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
25°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
26°22°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
26°22°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°18°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
22°17°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
Strender
I Playa del Cura ligger det en liten badebukt med grovkornet sand og småsteiner, godt egnet for å koble helt av og nyte late feriedager. Ikke langt fra Playa del Cura ligger Amadores, med en av øyas fineste strender. Puerto Rico ligger også i nærheten, og kan friste med en velholdt strand med solsenger og små, hyggelige lunsjsteder.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Playa del Cura året rundt.

Du kan dessuten reise med Ving til Playa del Cura hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen Gando utenfor Las Palmas.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Playa del Cura. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassenGando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er ca. 1 time og 15 minutter til 2 timer og 15 minutter (ca. 52 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Easy Travel

Bor du på vårt Ocean Beach Club – Gran Canaria og flyr med Sunclass Airlines er Easy Travel inkludert, med blant annet 10 kg ekstra bagasjevekt og innsjekking av bagasje på hotellet. Har du bestilt transport kjører bussen direkte til hotellet ditt, uten stopp underveis.
Mat, drikke og natteliv
Playa del Cura har et ganske begrenset utvalg av restauranter. De fleste finner du i stedets lille sentrum. Ønsker du et større utvalg kan du reise inn til Puerto Rico eller Playa del Inglés, der det finnes en mengde restauranter.
Utelivet i Playa del Cura er ganske begrenset. Det nærmeste stedet med et større tilbud av barer, puber og dansesteder er Puerto Rico. Her det musikkshow, skandinavisk dansemusikk og diskopuber med den nyeste musikken. De fleste utestedene ligger i området rundt Puerto Ricos kjøpesenter. Som i resten av Spania pleier utelivet å starte sent og varer til ut på morgenkvisten.
Shopping
I Playa del Curas sentrum ligger det et lite kjøpesenter med supermarked og apotek.

Shopping utenfor Playa del Cura

Omlag 5 kilometer fra Playa del Cura ligger Puerto Rico. Her har de et kjøpesenter med et stort utvalg butikker og supermarkeder. Også hovedstaden Las Palmas er verdt et besøk. Her ligger blant annet det store kjøpesenteret Las Arenas med en rekke kjente butikker.
Aktiviteter og severdigheter
Det er et begrenset utvalg av aktiviteter i Playa del Cura. Det finnes flere å velge mellom i nabobyen Puerto Rico. Ocean Beach Club tilbyr et spennende aktivitetsprogram og underholdning for hele familien.
Det er mange steder som er verdt å besøke i nærheten av Playa del Cura. Vi anbefaler at du blir med på en utflukt med Ving – da får du sett litt mer av alt det Gran Canaria har å by på.
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Gran Canaria på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Du kan reise fra Playa del Cura til de fleste store feriestedene på øya med buss, taxi eller leiebil.

Buss

Bussholdeplassen ligger ved rundkjøringen i øvre del av Playa del Cura.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon og på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas går det vanligvis av stabelen i februar/mars og i Maspalomas/Playa del Inglés i mars. I karnevalsukene er det livlig i gatene med musikk til sen natt/tidlig morgen, og enkelte gater stenges i perioder. Ekstra livlig er det rundt hotellene langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés.

I 2021 er begge karnevalsfeiringene avlyst.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Reise med barn
Playa del Cura er et stille og rolig feriested som passer for barnefamilier. Vårt beste familiehotell er flotte Ocean Beach Club. Hotellet er designet for å tilby ferieluksus ut over det vanlige, og her finner du aktiviteter som passer for både store og små. selvfølgelig er også våre populære maskoter Lollo & Bernie på plass, også i sommersesongen.
Sport og trening
I Playa del Cura finnes det et begrenset utvalg av vannsportaktiviteter og omgivelsene egner seg godt for sykling og fotturer. I nærheten av Playa del Cura ligger det også en populær golfbane. På familiehotellet Ocean Beach Club tilbys flere treningsmuligheter i form av gruppetrening, yoga og treningsrom.

Anfi Tauro Golf

På Anfi Tauro Golf, ca. 3 km fra Playa del Cura, kan du spille golf på en unik mesterskapsbane samt en 9-hullssløyfe. Anlegget ligger i vakre omgivelser med palmer og storslagne vulkanske klipper. Golfbanen. Golfbanan, som er bygget i Arizona-stil, er designet av de kjente, amerikanske arkitektene von Hagge, Smelek og Baril. En morsom golfopplevelse som passer for både gjennomsnittsgolfere og singelspillere.

Meloneras Golf

Et veldig vakkert 18-hullsanlegg like vest for Maspalomas-fyret, ca. tre kilometer fra Maspalomas. Det er en sann naturopplevelse å spille på denne palmekledte banen, med et bakteppe av majestetiske fjell og en fantastisk utsikt over havet. De ni siste hullene anses å være den beste 9-hullssløyfen på hele Gran Canaria. Flere av hullene ligger langs Atlanterhavet og andre setter både kunnskap og konsentrasjon på prøve, med spill over raviner og dype daler. Meloneras Golf er tegnet av banearkitekten Ron Kirby og passer for alle, fra middels og til kjempegode spillere.
Utflukter
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. All drikke samt en lett lunsjbuffé er inkludert.
Les mer om utflukten
Angry Birds Activity Park
Angry Birds Activity Park
Midt i Puerto Rico ligger den populære Angry Birds-parken, en lekepark for barn i alle aldre. De selger heldagsbilletter, som innebærer at du kan gå ut og inn flere ganger i løpet av en dag.
Les mer om utflukten
Shopping & sightseeing i Las Palmas
Shopping & sightseeing i Las Palmas
Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas, spekket med kultur, historiske severdigheter, rimelig shopping og uterestauranter med hyggelig stemning.
Les mer om utflukten
Multiacuatics
Multiacuatics
Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåten Multiacuatics får vi denne helt spesielle muligheten. En drikke inngår.
Les mer om utflukten

Finn reise til Playa del Cura
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.