Se hotell (11)

Reiser til San Agustín

I Vings San Agustin kan du velge mellom flere hotell med gangavstand til både strand og restauranter.
San Agustín er et velkjent, vennlig og velorganisert feriested som Ving har hatt reiser til siden 60-tallet. Det er fortsatt et av våre mest populære reisemål, der mange av våre gjester returnerer år etter år. En charterklassiker, med andre ord, og et reisemål som alltid får toppkarakter i våre kundeundersøkelser.

San Agustín kjennetegnes først og fremst av lave bygninger og en egen lavafarget sandstrand. Bor du på fjellsiden kan du ta deg ned til stranden via en gangbro eller en gangtunnel under den store veien. De siste par årene har det blitt lettere å ta en spasertur til Maspalomasstranden og Playa del Inglés' shopping og uteliv. Den nye, flotte strandpromenaden strekker seg både nordover og sørover, også til Playa del Inglés.

Spis godt i San Agustín

Restauranter er det mer enn nok av, og du finner alt fra paella og tapas til franske, italienske og amerikanske retter, ofte på de mindre restaurantene hvor man fort blir stamgjest. Fornøyelsene består av et fåtall barer, og er du på jakt etter litt mer fart og spenning er det bare å ta turen inn til Playa del Inglés med sine mange barer, nattklubber og musikkshow.

Vings velkjente hotell

Reiser du med Ving kan du velge mellom en lang rekke klassiske hotell vi har samarbeidet med i mange år, som f.eks. Norcopia og San Agustín Beach Club, begge med gangavstand til sentrum og stranden. Du kan velge om du vil bo nede ved stranden eller oppe i høyden, i hotellrom eller leilighet, med eller uten All Inclusive … Kort sagt er det mye å velge mellom i San Agustín.

Reis til San Agustín når det passer deg

Reiser du med Ving til San Agustín kan du velge mellom komfortabel charter og valgfri reiselengde med rutefly. Om vinteren kan du bestille kortere reiser på fire eller fem dager, dersom du trenger et lite avbrekk i vintermørket. Uansett hvordan du reiser, kan du velge mellom våre beste hotell, benytte deg av vår service og bli med på våre utflukter.
Nyttige tips
 • Fine sandstrender
 • Lokale restauranter
 • Kort avstand fra flyplassen
 • Valgfri reiselengde
 • Velkjente hotell
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering San Agustín

Strender
Playa de San Agustín er en 400 meter lang strand som er noe steinete. Stranden har et Blue Flag, hvilket er et kvalitetsstempel. Det betyr at den bl.a. innfrir kravene til vannkvalitet, rengjøring, service og tilrettelegging for bevegelseshemmede. Her er det utleie av solsenger og parasoller.

Playa de Las Burras

Playa de Las Burras er den første stranden du kommer til når du kommer gående langs standpromenaden fra Playa del Inglés. Bortsett fra en liten ministrand består stranden for det meste av småstein og er ikke veldig badevennlig. Litt lenger bort starter den virkelige sandstranden og langs strandpromenaden ligger det en og annen restaurant. Sanden er finkornet og ganske mørk, og blir derfor veldig varm når solen er som sterkest. Solsenger og parasoller kan leies. Hvis du bader der det ikke er flaggvarslingssystem, bør du være oppmerksom på store bølger. Det er tidvis sterke strømmer ved høyvann.

Maspalomasstranden og strandpromenaden

Fra strandpromenaden mellom Playa del Inglés og San Agustín kan du dra til Maspalomasstranden. Strandpromenaden mellom Playa del Inglés og San Agustín er også et populært sted å jogge, nettopp fordi store deler promenaden ligger i skygge fra 9-tiden om morgenen.
Mat, drikke og uteliv
San Agustín har et godt utvalg restauranter. Her finner du alt fra paella og tapas til fransk, italiensk og amerikansk mat. Det ligger også flere restauranter og barer i San Agustíns kjøpesenter.
Utelivet i San Agustín består hovedsakelig av et fåtall barer og puber. De fleste ligger i San Agustíns kjøpesenter. Du finner et større utvalg i Playa del Inglés ikke langt unna, der det er mer enn nok av barer, nattklubber og musikkshow.
Shopping
I San Agustín kan du alltid få tak i det du trenger ved å svinge innom kjøpesenteret. Her finner du supermarked, apotek og noen andre butikker.

Shopping utenfor San Agustín

San Agustín ligger i nærheten av Playa del Inglés og Maspalomas, så det går fint å dra dit dersom du er ute etter et større butikkutvalg. Las Palmas er stedet for de største shoppingmulighetene på hele øya.
Sport og trening
I tillegg til fotturer, sykling og sportsaktivitetene som tilbys på hotellene, kan du oppsøke et større treningstilbud i nabobyen Playa del Inglés.

Maspalomas Golf

Ca. 7 km fra San Agustín ligger denne fine 18-hullsbanen. Golfbanen ligger ett steinkast fra et naturreservat med sanddyner.

Meloneras Golf

Et vakkert 18-hullsanlegg like vest for fyrtårnet i Maspalomas, ca. 12 km bortenfor San Agustín.
Det er en sann naturopplevelse å spille på denne palmekledde banen med fjellene i bakgrunnen og den fantastiske havutsikten som selskap. Mange synes de 9 siste hullene er den beste 9-hullsbanen på hele Gran Canaria. Flere av hullene ligger helt nede ved Atlanterhavet og noen av dem, med spill over raviner og dype daler, setter kunnskapen og konsentrasjonen på en ordentlig prøve. Meloneras Golf er tegnet av banearkitekten Ron Kirby og passer alt fra middels gode golfere til de flinkeste.

Spill golf på Gran Canaria

For informasjon om golf på Gran Canaria kan du lese mer her. Her kan du også bestille starttider på enkelte baner.
Aktiviteter og severdigheter
I San Agustín kan du nyte en stille og rolig ferie, men det er også enkelt å reise inn til nabobyene Playa del Inglés og Maspalomas, som har et stort aktivitetestilbud. Ønsker du deg spamuligheter og avslapping passer Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel, som har en stor, lekker spaavdeling med bl.a. thalassoterapi.
Bor du i San Agustín har du kort vei til attraksjoner i Playa del Inglés og Maspalomas. Du kan også får mer ut av Gran Canaria-oppholdet ved å delta på en eller flere av Vings utflukter.
Utflukter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en ettermiddag i matens og vinens tegn. Prøvesmaking av viner og lokale snacks er inkludert.
Les mer om utflukten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. All drikke samt en en enkel lunsjtallerken er inkludert.
Les mer om utflukten
Et kontinent i miniatyr
Et kontinent i miniatyr
En populær heldagsutflukt gjennom Gran Canarias vakre landskap. En dag full av naturopplevelser! Lunsj med drikke til er inkludert.
Les mer om utflukten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
En fin halvdagstur til Puerto de Mogán, også kjent som "Gran Canarias Venezia". Vi drar dit på markedsdagen, så her kan den som vil benytte sjansen til å handle litt. Lunsj med drikke er inkludert i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Multiacuatics
Multiacuatics
Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåten Multiacuatics får vi denne helt spesielle muligheten. En drikke inngår.
Les mer om utflukten
Fottur Santa Lucia
Fottur Santa Lucia
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på en fottur til landsbyen Santa Lucia. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten gjennomføres fra midten av oktober til slutten av juni.
Les mer om utflukten
Fottur Camino de la Plata
Fottur Camino de la Plata
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og litt mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på fottur langs Camino de la Plata – "Sølvveien" – en gammel rute fra urbefolkningen guanchenes tid. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres fra midten av oktober til slutten av juni.
Les mer om utflukten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas, spekket med kultur, historiske severdigheter, rimelig shopping og uterestauranter med hyggelig stemning.
Les mer om utflukten
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
En deilig ettermiddag på havet om bord på en katamaran. Dette er utflukten for deg som er klar for å finne på noe litt utpå dagen. All drikke samt et enkelt måltid er inkludert. Utflukten arrangeres i sommerhalvåret – siste dag er 28.10.2022.
Les mer om utflukten
Rocky Adventure – fottur til Teror
Rocky Adventure – fottur til Teror
Bli med Rocky Adventure på en organisert fottur i vakre omgivelser i de karakteristiske fjell og daler på Gran Canaria. Følg i urbefolkningens fotspor og gå de samme stiene som de benyttet for 2500 år siden. Gå gjennom historiske landsbyer, frodige daler og dramatisk vulkanlandskap. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Perchel Beach Club
Perchel Beach Club
På Perchel Beach Club kan du oppleve det lille ekstra i ferien. Her kan du bade i det oppvarmede infinity-bassenget og nyte vakker havutsikt i tillegg til god mat og drikke i restaurantene og barene på området.
Les mer om utflukten
Vulkantur
Vulkantur
Nyt solnedgangen fra Gran Canarias høyestliggende område. På denne utflukten får du virkelig sett at øya har mye mer å by på enn sol og badestrender. Opplev imponerende raviner, vulkankratere, enorme steinformasjoner og grønne skoger.
Les mer om utflukten
Juving i Gran Canarias regnskog
Juving i Gran Canarias regnskog
På denne utflukten får du oppleve natur, glede og spenning. Juving, eller canyoning, er en morsom friluftsaktivitet som passer for både grupper og familier, og gir en unik ferieopplevelse.
Les mer om utflukten
Gran Canarias regnskog
Gran Canarias regnskog
Her får du oppleve det grønneste området på Gran Canarias, den urgamle regnskogen Bosque de Doramas. Du får nyte forfriskende bad i naturskapte basseng og fossefall, lære om stedets dyr og vekster og smake lokale produkter.
Les mer om utflukten
The Red Canyon
The Red Canyon
Her får du oppleve fjellandskapet på sørsiden av Gran Canaria, besøke historiske ruiner, nyte vakker utsikt og smake på lokale produkter. Opplev det beste av Gran Canarias natur og historie.
Les mer om utflukten
Via Ferrata
Via Ferrata
Nyt en spennende og adrenalinfylt naturopplevelse der du får kombinere klatring og fottur i fantastiske omgivelser.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Gran Canaria på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
San Agustín trafikkeres av flere busslinjer. Taxi bestiller du med fordel fra hotellet.

Buss

Langs veien Avenida de la Union de Europa, på oversiden av San Agustín, er det to bussholdeplasser: San Agustín og Clínica.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas går det vanligvis av stabelen i februar/mars og i Maspalomas/Playa del Inglés i mars. I karnevalsukene er det livlig i gatene med musikk til sen natt/tidlig morgen, og enkelte gater stenges i perioder. Ekstra livlig er det rundt hotellene langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Trapper og store nivåforskjeller. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til San Agustín året rundt.

Du kan dessuten reise med Ving til San Agustín hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen Gando utenfor Las Palmas.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i San Agustín. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Gando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er mellom ca. 30 minutter og 1 time og 30 minutter (ca. 28 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
22°17°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
23°18°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
25°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
26°22°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
26°22°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°18°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
22°17°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til San Agustín
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.