Se hotell (9)

Reiser til San Agustín

I Vings San Agustin kan du velge mellom flere hotell med gangavstand til både strand og restauranter.
San Agustín er et velkjent, vennlig og velorganisert feriested som Ving har hatt reiser til siden 60-tallet. Det er fortsatt et av våre mest populære reisemål, der mange av våre gjester returnerer år etter år. En charterklassiker, med andre ord, og et reisemål som alltid får toppkarakter i våre kundeundersøkelser.

San Agustín kjennetegnes først og fremst av lave bygninger og en egen lavafarget sandstrand. Bor du på fjellsiden kan du ta deg ned til stranden via en gangbro eller en gangtunnel under den store veien. De siste par årene har det blitt lettere å ta en spasertur til Maspalomasstranden og Playa del Inglés' shopping og uteliv. Den nye, flotte strandpromenaden strekker seg både nordover og sørover, også til Playa del Inglés.

Spis godt i San Agustín

Restauranter er det mer enn nok av, og du finner alt fra paella og tapas til franske, italienske og amerikanske retter, ofte på de mindre restaurantene hvor man fort blir stamgjest. Fornøyelsene består av et fåtall barer, og er du på jakt etter litt mer fart og spenning er det bare å ta turen inn til Playa del Inglés med sine mange barer, nattklubber og musikkshow.

Vings velkjente hotell

Reiser du med Ving kan du velge mellom en lang rekke klassiske hotell vi har samarbeidet med i mange år, som f.eks. Norcopia og San Agustín Beach Club, begge med gangavstand til sentrum og stranden. Du kan velge om du vil bo nede ved stranden eller oppe i høyden, i hotellrom eller leilighet, med eller uten All Inclusive … Kort sagt er det mye å velge mellom i San Agustín.

Reis til San Agustín når det passer deg

Reiser du med Ving til San Agustín kan du velge mellom komfortabel charter og valgfri reiselengde med rutefly. Om vinteren kan du bestille kortere reiser på fire eller fem dager, dersom du trenger et lite avbrekk i vintermørket. Uansett hvordan du reiser, kan du velge mellom våre beste hotell, benytte deg av vår service og bli med på våre utflukter.
Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Lokale restauranter
  • Kort avstand fra flyplassen
  • Valgfri reiselengde
  • Velkjente hotell

Våre gjesters vurdering San Agustín

Finn reise til San Agustín