Golfresor till Gran Canaria

Golf på Gran Canaria

Spill golf på Gran Canaria

Ønsker du å spille golf i ferien er Gran Canaria det perfekte reisemålet. Hit kan du ta med venner eller familie på en golfreise – det finnes nemlig baner for alle typer golfspillere, uansett handikap.

Vings samarbetspartner Greenfee365 - för en lyckad golfsemester

Greenfee365

Takket være vårt samarbeid med Greenfee365 kan du allerede i dag bestille starttider på flere av banene på Gran Canaria. Du velger banene og hvor mange starttider du ønsker å bestille. Her er det gode muligheter til å planlegge en golfferie eller en golfweekend.

Takket være det behagelige klimaet på Gran Canaria, kan du spille golf her hele året. Flere av banene på øya byr på en sann naturopplevelse, og ved flere hull har du en fantastisk utsikt over Atlanterhavet. Her finner du blant annet den unike mesterskapsbanen Anfi Tauro Golf som ligger i frodige omgivelser mellom fjellene, havet og populære Meloneras Golf by Lopesan.

Salobre Golf & Resort tilbyr to herlige 18-hullsbaner og her får du den samme profesjonelle service som på hvilken som helst flott Country Club i USA. Takket være vårt samarbeid med Greenfee365 kan du dessuten allerede nå bestille starttider på flere av banene på Gran Canaria.

Fly med Ving til Gran Canaria og spill golf på golfbaner med stor variasjon. Enten du planlegger en golfferie, en golfweekend eller kanskje du bare vil kombinere solferien med noen runder golf, er Gran Canaria et supert reisemål.

I ferien er det også viktig å bo bra, og vi har hotell som passer for alle slags reisefølger. Vil du bo i naturskjønne omgivelser med nærhet til Salobre Golf & Resorts velholdte baner kan vi anbefale det eksklusive Salobre Hotel Resort & Serenity. Reiser du uten barn og foretrekker nærhet til restauranter, barer og butikker, er Sunprime Atlantic View et godt valg. Her finner du et herlig bassengområde, treningsrom og smarte måltidspakker.

For deg som reiser med barn kan vi varmt anbefale Sunwing Arguineguín Seafront som tilbyr barnevennlige omgivelser med blant annet Lollo & Bernie-klubben, lekeplass, barnebasseng og underholdning som passer for hele familien.

ANBEFALTE GOLFHOTELL

Solabare Hotel

Salobre Hotel Resort & Serenity

Et vakkert golfhotell med god service og høy standard. Her bor du i Salobre, høyt oppe i fjellene ovenfor Costa Meloneras, med de beste muligheter for en både avslappende og aktiv ferie.

Sunprime Atlantic View

Sunprime Atlantic View

Visste du at Sunprime Atlantic View er vårt mest populære golfhotell på Gran Canaria? Herfra har du kort vei til flere av øyas golfbaner.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.

Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.