Golf på Gran Canaria

GOLF PÅ GRAN CANARIA

Golf på Gran Canaria

På Gran Canaria kan du spille golf på baner med store variasjoner og som passer for alle typer golfspillere.

Flere av banene byr på fine naturopplevelser og ved flere av hullene har du en nydelig utsikt over Atlanterhavet. På Gran Canaria kan du også spille på en unik mesterskapsbane, Anfi Tauro Golf.

Takket være det behagelige klimaet kan du spille golf på Gran Canaria året rundt. Planlegg et par runder der i ferien eller kanskje du vil bestille en golfweekend eller en ren golfferie?
 
I tillegg til flere bra golfbaner har Gran Canaria et stort utvalg hotell som kan gjøre golfferien til en komplett opplevelse. Vi anbefaler at du tar en titt på Sunprime Atlantic View og det eksklusive Sheraton Salobre Golf Resort & Spa.

ANBEFALTE GOLFBANER PÅ GRAN CANARIA

Bra golfbaner for en runde eller to – eller kanskje en golfferie på Gran Canaria.

Kart over Gran Canaria | Ving golf
Golfreise til Gran Canaria

Meloneras Golf

Meloneras Golf er et nytt, vakkert 18-hulls anlegg rett vest for fyrtårnet i Maspalomas.
 
Det er en sann naturopplevelse å spille på denne palmekledde banen med fjellene i bakgrunnen og den fantastiske havutsikten som selskap. Mange synes de 9 siste hullene er den beste 9-hullsbanen på hele Gran Canaria. Flere av hullene ligger helt nede ved Atlanterhavet og noen av dem, med spill over raviner og dype daler, setter kunnskapen og konsentrasjonen på en ordentlig prøve. Meloneras Golf er tegnet av banearkitekten Ron Kirby og passer alt fra middels gode golfere til de flinkeste.

Besøk banens offisielle nettsted for mer informasjon og bestilling av tider.

Spill golf på Gran Canaria

Anfi Tauro Golf

På Anfi Tauro Golf kan du spille golf på en helt unik mesterskapsbane. Her finnes også en 9-hullsbane.
 
Anlegget ligger rett utenfor Mogán , midt i et flott landskap med vakre palmer og imponerende vulkanske klipper. Golfbanen er bygget i Arizona-stil og er designet av de kjente, amerikanske arkitektene von Hagge, Smelek og Baril. Å spille på denne banen er en underholdende golfopplevelse som passer både middels golfere og singelspillere.

Besøk banens offisielle nettside for mer informasjon og bestilling.

Golfreise til Gran Canaria

Salobre Golf & Resort

Spill golf på Salobre Golf & Resort, anlegget som har to flotte 18-hullsbaner som er bygget i et landskap som er typisk for det sydlige Gran Canaria.
 
Utsikten over Atlanterhavet er fantastisk, og det samme er utsikten over de vakre fjellene på øya. Den sydlige banen er 6112 meter lang med en vanlig fordeling med fire par 5-hull, ni par 4 og fem par 3. Det er først og fremst banens høydeforskjell som gjør en runde spennende og utfordrende. Filosofien bak Salobre Golf er å tilby golferen god service, bedre enn noe annet sted på øya. Salobre Golf har lykkes med det, og man føler seg virkelig velkommen. Alt er veldig profesjonelt. Her kan du nyte samme gode service som på en finere Country Club i USA.

Besøk banens offisielle nettsted for mer informasjon og bestilling av tider.

ANBEFALTE GOLFHOTELL

Salobre Hotel

Salobre Hotel Resort & Serenity

Et vakkert golfhotell med god service og høy standard. Her bor du i Salobre, høyt oppe i fjellene ovenfor Costa Meloneras, med de beste muligheter for en både avslappende og aktiv ferie.

Sunprime Atlantic View

Sunprime Atlantic View

Visste du at Sunprime Atlantic View er vårt mest populære golfhotell på Gran Canaria? Herfra har du kort vei til flere av øyas golfbaner.

Gjør det enklere å spille golf med leiebil

Gjør det enkelt å spille golf i ferien. Med en leiebil har du frihet til å velge den banen du vil, når du vil. I tillegg har du alltid plass til golfbagen.

GOLFBAG PÅ FLYET

Golfbag
Golfbager regnes som spesialbagasje og flyselskapene tar som regel ekstra betalt for å sende disse. Golfutstyr er ikke inkludert i den tillatte bagasjevekten. Det koster fra ca. 300 kroner å ta med golfutstyr på charterfly. Golfbagen må ikke veie over 15 kg og skal kun inneholde golfkøller og -baller.
 
Golftralle
På grunn av plassmangel kan traller ikke tas med om bord på flyet. De kan leies på alle baner som tillater traller. Pris ca. kr 50–100,-.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.