Se hotell (36)
Reis med Ving til Puerto Rico der du får en perfekt kombinasjon av fine strender og hotell for enhver smak, familie og lommebok.
Puerto Rico på Gran Canaria er et av Vings mest populære og solsikre reisemål på Kanariøyene. Hotellene er plassert nederst i de tre dalene som munner ut i stranden og Puerto Ricos sentrum. Nede i sentrum ligger det et stort, nyrenovert kjøpesenter med flere restauranter, barer og uteserveringer. Det finnes også noen populære pianobarer og diskotek.

Sol og bad i Puerto Rico

Den flere hundre meter lange sandstranden er beskyttet av to moloer, og passer like godt for lek i vannkanten som for en svømmetur i soloppgangen. Dersom du ikke vil bade i havet har stedet to store bassengområder med saltvann. Følger du strandpromenaden vestover kommer du snart til Playa Amadores med sin vakre halvmåneformede strand.

Barnevennlige hotell i Puerto Rico

I Puerto Rico tilbyr Ving gode hotellalternativ for både store og små familier. Vårt Family Garden-hotell Servatur Puerto Azul som ble totalrenovert i 2023 har fått blant annet vannsklier for både barn og voksne. Et annet populært familiehotell er Altamar som tilbyr aktiviteter for hele familien samt en praktfull utsikt. For deg som vil på et mindre hotell og samtidig ha naturen og turløyper i nærheten, anbefaler vi Natural Park.

En ferie for voksne

For voksne som reiser uten barn anbefaler vi et av våre Adults Only Selection-hotell. Der er det meste tilrettelagt for en avslappende ferie med soling og badeliv i fokus. Nedre aldersgrense på disse hotellene er 16 år.

Puerto Rico – året rundt

Puerto Rico holder åpent året rundt, og med Ving kan du reise når og hvordan du vil. Du kan velge vår komfortable charter, eller bestille en reise med valgfri reiselengde på de datoene som passer deg. Uansett hva du velger kan du bestille våre beste hotell, benytte deg av vår reiselederservice og naturligvis delta på våre utflukter.
Nyttige tips
  • Family Garden
  • Fine sandstrender
  • Mange restauranter
  • Solsikkert
  • All Inclusive
  • Hotell for voksne
  • Helårsreisemål

Våre gjesters vurdering Puerto Rico

Finn reise til Puerto Rico

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.