Se hotell (33)
Når du reiser til Puerto Rico får du en perfekt kombinasjon av fine strender og Vings varierte hotell for enhver smak, familie og lommebok. Familievennlig, eller litt mer voksent og avdempet? Det er opp til deg.
Puerto Rico på Gran Canaria er et av Vings mest populære og solsikre reisemål på Kanariøyene. Hotellene er plassert nederst i de tre dalene som munner ut i stranden og Puerto Ricos sentrum. Nede i sentrum ligger det et stort, nyrenovert kjøpesenter med flere restauranter, barer og uteserveringer. Det finnes også noen populære pianobarer og diskotek.

Sol og bad i Puerto Rico

Den flere hundre meter lange sandstranden er beskyttet av to moloer, og passer like godt for lek i vannkanten som for en svømmetur i soloppgangen. Dersom du ikke vil bade i havet har stedet to store bassengområder med saltvann. Følger du strandpromenaden vestover kommer du snart til Playa Amadores med sin vakre halvmåneformede strand.

Barnevennlige hotell i Puerto Rico

I Puerto Rico tilbyr Ving gode hotellalternativ for både store og små familier. Vårt Family Garden-hotell Altamar er et populært familiehotell som tilbyr aktiviteter for hele familien. Hotellet ligger nær både stranden og sentrum, med en praktfull havutsikt. Natural Park er et godt valg for deg som vil ha natur og turløyper i nærheten av hotellet.

En ferie for voksne

For voksne som reiser uten barn anbefaler vi et av våre Prime Select- eller Prime Comfort-hotell. Det meste ligger til rette for en avslappende ferie der soling og badeliv står i fokus. Dersom du vil skjemme bort deg selv eller ditt reisefølge skal du velge Marina Suites nede ved havnen i Puerto Rico. Dette hotellet er en av favorittene blant gjestene våre.

Puerto Rico – året rundt

Puerto Rico holder åpent året rundt, og med Ving kan du reise når og hvordan du vil. Du kan velge vår komfortable charter, eller bestille en reise med valgfri reiselengde på de datoene som passer deg. Uansett hva du velger kan du bestille våre beste hotell, benytte deg av vår reiselederservice og naturligvis delta på våre utflukter.
Nyttige tips
 • Family Garden
 • Fine sandstrender
 • Mange restauranter
 • Solsikkert
 • All Inclusive
 • Hotell for voksne
 • Helårsreisemål
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Puerto Rico

Strender
Puerto Rico har en 400 meter lang, hesteskoformet sandstrand med en molo i hver ende. Stranden er langgrunn, velstelt og består av finkornet, lys sand. Her kan du prøve deg på et ulike aktiviteter og vannsporter. Det er utleie av solsenger på stranden og langs den lile strandpromenaden ligger det flere lunsjrestauranter.

Amadoresstranden

I bukten ved siden av ligger Playa Amadores, nærmest en tvillingby til Puerto Rico, med en lang, hvit sandstrand. Det går en gangvei mellom de to stedene og turen tar ca. 30 minutter. Få gjerne med deg solnedgangen fra piren.
Mat, drikke og uteliv
Puerto Rico har et stort utvalg restauranter som tilbyr både lokal og internasjonal mat. I sentrum ligger det et stort kjøpesenter med flere restauranter og uteserveringer. Mange av restaurantene har dans til levende musikk, og det forekommer ofte at det spilles skandinavisk musikk. Nede ved stranden finner du små, koselige lunsjsteder.

Båt og sjarmerende restauranter

Fra moloen i Puerto Rico går det båter til de trivelige nabostedene Puerto de Mogán og Arguineguín. Der kan du spise god, kanarisk mat på sjarmerende små restauranter.
Utelivet i Puerto Rico er heftig, med gjester i alle aldre og av mange nasjonaliteter. Her finner du mange utesteder med dans, musikkpuber og karaokebarer. Mye av utelivet er konsentrert rundt kjøpesenteret i Puerto Rico. Som de fleste andre steder i Spania begynner utelivet sent, og pågår frem til ut på morgenkvisten.
Shopping
Puerto Rico har et godt shoppingtilbud på stedets kjøpesenter, med både butikker og supermarkeder. De fleste butikkene har stengt i siestaen mellom kl. 13.00 og kl. 16.00.

Marked

På fredager er det marked i Puerto de Mogán, 20 kilometer unna, og på tirsdager i Arguineguín, 5 kilometer unna. Fra Puerto Rico går det båter til begge stedene. Markedene holdes om formiddagen, og vi anbefaler å komme tidlig, før det blir for varmt og vareutvalget er utplukket. Det er flere markeder i området rundt Puerto Rico, bl.a. i San Fernando.

Shopping utenfor Puerto Rico

To mil østover ligger Playa del Inglés, med sydsidens beste shoppingtilbud. For et større utvalg anbefales hovedstaden Las Palmas eller det store kjøpesenteret Atlántico. Las Palmas ligger syv mil fra Puerto Rico og Atlántico ligger halvveis til flyplassen.
Sport og trening
I Puerto Rico kan du spille tennis og squash, ta fotturer, skle, spille golf og delta i ulike vannsportaktiviteter som f.eks. dykking og snorkling.

Anfi Tauro Golf

På Anfi Tauro Golf, ca. 3 km fra Puerto Rico, kan du spille golf på en unik mesterskapsbane samt en 9-hullssløyfe. Anlegget ligger i vakre omgivelser med palmer og storslagne vulkanske klipper. Golfbanen. Golfbanan, som er bygget i Arizona-stil, er designet av de kjente, amerikanske arkitektene von Hagge, Smelek og Baril. En morsom golfopplevelse som passer for både gjennomsnittsgolfere og singelspillere.

Les mer her for informasjon og bestilling av tider på enkelte baner.
Aktiviteter og severdigheter
Puerto Rico tilbyr et godt utvalg av aktiviteter. I havnen kan du velge mellom ulike typer båtutflukter: fisketur, seiltur og tur med en av Europas største katamaraner. På stranden kan du prøve windsurfing, vannscooter og surfing. I tillegg kan du spille minigolf og besøke Angry Birds Park i Puerto Rico.

Dyphavsfiske

Dyphavsfiske er en aktivitet for alle som liker både spenning og fiske. Du kan velge mellom å fiske eller bare nyte en dag på havet. Er du er heldig kan du også se delfiner underveis. Kontakt en av Vingvertene for mer informasjon.

Angry Birds Park

Rett nedenfor kjøpesenteret i Puerto Rico ligger temaparken Angry Birds Park. Her har de mange morsomme aktiviteter for både store og små barn.

Multiacuatic

Studer livet under havoverflaten gjennom glassbunnen på en katamaran. Turen går gjennom et vernet område der man får mulighet til å se både hvaler og delfiner. Turen kan noen ganger ta litt lengre tid, hvis været tillater et badestopp. Hvis du mot formodning ikke skulle få sett verken hval eller delfin, tilbyr Multiaquatic en ny tur. Kontakt en Vingvert for mer informasjon eller bestilling.
Vil du se mer av Gran Canaria er du velkommen til å delta på en eller flere av våre utflukter. Du kan også leie bil og utforske øya i ditt eget tempo.
Utflukter
Skål for Gran Canaria!
Skål for Gran Canaria!
Velkommen til en ettermiddag i matens og vinens tegn. Prøvesmaking av viner og lokale snacks er inkludert.
Les mer om utflukten
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. All drikke samt en en enkel lunsjtallerken er inkludert.
Les mer om utflukten
Et kontinent i miniatyr
Et kontinent i miniatyr
En populær heldagsutflukt gjennom Gran Canarias vakre landskap. En dag full av naturopplevelser! Lunsj med drikke til er inkludert.
Les mer om utflukten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
En fin halvdagstur til Puerto de Mogán, også kjent som "Gran Canarias Venezia". Vi drar dit på markedsdagen, så her kan den som vil benytte sjansen til å handle litt. Lunsj med drikke er inkludert i vinterhalvåret.
Les mer om utflukten
Multiacuatics
Multiacuatics
Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåten Multiacuatics får vi denne helt spesielle muligheten. En drikke inngår.
Les mer om utflukten
Fottur Santa Lucia
Fottur Santa Lucia
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på en fottur til landsbyen Santa Lucia. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten gjennomføres fra midten av oktober til slutten av juni.
Les mer om utflukten
Fottur Camino de la Plata
Fottur Camino de la Plata
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og litt mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på fottur langs Camino de la Plata – "Sølvveien" – en gammel rute fra urbefolkningen guanchenes tid. Mat og drikke er ikke inkludert. Utflukten arrangeres fra midten av oktober til slutten av juni.
Les mer om utflukten
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Shopping og sightseeing i Las Palmas
Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas, spekket med kultur, historiske severdigheter, rimelig shopping og uterestauranter med hyggelig stemning.
Les mer om utflukten
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
Ettermiddagsbåttur med Afrikat 69
En deilig ettermiddag på havet om bord på en katamaran. Dette er utflukten for deg som er klar for å finne på noe litt utpå dagen. All drikke samt et enkelt måltid er inkludert. Utflukten arrangeres i sommerhalvåret – siste dag er 28.10.2022.
Les mer om utflukten
Perchel Beach Club
Perchel Beach Club
På Perchel Beach Club kan du oppleve det lille ekstra i ferien. Her kan du bade i det oppvarmede infinity-bassenget og nyte vakker havutsikt i tillegg til god mat og drikke i restaurantene og barene på området.
Les mer om utflukten
Vulkantur
Vulkantur
Nyt solnedgangen fra Gran Canarias høyestliggende område. På denne utflukten får du virkelig sett at øya har mye mer å by på enn sol og badestrender. Opplev imponerende raviner, vulkankratere, enorme steinformasjoner og grønne skoger.
Les mer om utflukten
Juving i Gran Canarias regnskog
Juving i Gran Canarias regnskog
På denne utflukten får du oppleve natur, glede og spenning. Juving, eller canyoning, er en morsom friluftsaktivitet som passer for både grupper og familier, og gir en unik ferieopplevelse.
Les mer om utflukten
Gran Canarias regnskog
Gran Canarias regnskog
Her får du oppleve det grønneste området på Gran Canarias, den urgamle regnskogen Bosque de Doramas. Du får nyte forfriskende bad i naturskapte basseng og fossefall, lære om stedets dyr og vekster og smake lokale produkter.
Les mer om utflukten
The Red Canyon
The Red Canyon
Her får du oppleve fjellandskapet på sørsiden av Gran Canaria, besøke historiske ruiner, nyte vakker utsikt og smake på lokale produkter. Opplev det beste av Gran Canarias natur og historie.
Les mer om utflukten
Via Ferrata
Via Ferrata
Nyt en spennende og adrenalinfylt naturopplevelse der du får kombinere klatring og fottur i fantastiske omgivelser.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Gran Canaria på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Fra Puerto Rico kan du komme deg til de fleste store feriestedene på øya med buss, taxi eller leiebil.

Buss

Bussene som går langs sørsiden av øya er grønne eller blå. Det finnes også lokalbusser, linje 32 og 33, som kjører innom Puerto Rico. Disse går riktignok ikke like ofte. Hovedbussterminalen ligger i øvre Puerto Rico på Avenida de la Cornisa 1.

Båt

Fra moloen til høyre for stranden går det ferge til Puerto de Mogán og Arguineguín.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas går det vanligvis av stabelen i februar/mars og i Maspalomas/Playa del Inglés i mars. I karnevalsukene er det livlig i gatene med musikk til sen natt/tidlig morgen, og enkelte gater stenges i perioder. Ekstra livlig er det rundt hotellene langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibanker finnes.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Ikke egnet for bevegelseshemmede – kupert terreng, trapper og bratte bakker. Gjester som bor på hotell nær kjøpesenteret må være forberedt på støy fra folkelivet og musikk fra barer og diskotek i senteret. Puerto Rico ekspanderer fortsatt kraftig og flere hotell og leiligheter vil bli berørt av støy fra byggearbeider.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Puerto Rico året rundt.

Du kan dessuten reise med Ving til Puerto Rico hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen Gando utenfor Las Palmas.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Puerto Rico. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Gando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er ca. 1 time til 2 timer og 30 minutter (ca. 50 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
22°17°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
23°18°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
25°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
26°22°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
26°22°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°18°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
22°17°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Puerto Rico
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.