Se hotell (4)

  Reiser til Puerto de Mogán

  Er du jakt etter en rolig og solsikker ferie i vakre omgivelser? Da bør du reise til Puerto de Mogán – en idyll på Gran Canarias sydvestkyst.
  Puerto de Mogán er en sjarmerende liten by på Gran Canarias sydkyst, langt fra den fartsfylte hverdagen som kjennetegner feriestedene lenger øst. Ny og moderne bebyggelse harmonerer omtenksomt med den opprinnelige arkitekturen, og byen domineres av koselige, små og bilfrie smug med hvitkalkede hus som er dekket av bougainvillea og andre vakre blomster. Puerto de Mogáns naturlige sentrum er havnen, der de fargerike fiskerbåtene ligger side om side med seilbåter fra hele verden. I området rundt havnen kan du spasere i de bilfrie smugene med de karakteristiske hvite husene. Stedets små kanaler har gitt byen kallenavnet "Lille Venezia". Utelivet i Puerto de Mogán er ganske rolig, og kveldene tilbringes på en lokal restaurant sammen med andre turister og lokalbefolkningen.

  Nær stranden

  Midt i Puerto de Mogán ligger det en fin og innbydende sandstrand. Stranden er beskyttet av en molo, og sjøen er derfor ganske rolig. Den langgrunne bunnen gjør den også ideell for de små. Langs strandpromenaden ligger det en rekke restauranter og barer, så det er aldri langt fra solsengen til nærmeste restaurant når det nærmer seg lunsjtid.
  Er du interessert i en strand med litt mer liv, er det kun noen få minutter å kjøre fra Puerto de Mogán til Tauritostranden, der du blant annet kan prøve deg på jetski, dykking og kitesurfing. Det er heller ikke langt til de populære strendene i Amadores og Puerto Rico.

  Fornøyde gjester i Puerto de Mogán

  Når du reiser med Ving til Puerto de Mogán kan du bo på det moderne og velrenommerte hotellet Cordial Mogan Playa, med flere basseng og restauranter, spa, og en vakker, frodig hage. Herfra tar det kun et par minutter å gå ned til stranden, havnen og kveldslivet rundet marinaen. Akkurat som våre andre hotell i Puerto de Mogán scorer hotellet veldig høyt hos våre gjester.

  Komfortabel charter og valgfri reiselengde

  Til Puerto de Mogán kan du reise året rundt, og du velger den reisen som passer deg best: komfortabel charter for en uke eller to, eller med valgfri reiselengde der du selv bestemmer når og hvor lenge. Uansett hva som passer deg kan du velge blant våre beste hotell, benytte deg av vår reiselederservice og bli med på våre utflukter.
  Nyttige tips
  • Fine sandstrender
  • Solsikkert
  • Helårsreisemål
  • Veldig fornøyde gjester
  • Lokale restauranter
  • Hotell med spa
  Filtrer og søk hotell

  Våre gjesters vurdering Puerto de Mogán

  Finn reise til Puerto de Mogán
  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.