Om reisemålet

Hotell - Playa de Taurito

Vings hotell i Playa de Taurito ligger i rolige omgivelser ovenfor sentrum. Vil du ha en behagelig ferie kan du velge Mogan Princess & Beach Club, der All Inclusive er inkludert.

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
3 hotell
Taurito Princess
  • Basseng: 2 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste sentrum: 8,9 km
4,1/5Gjestenes vurdering
4,0Tripadvisors anmeldelser
All inclusive 
Fly og hotell for2 voksne
25 790,—
18 790,—
9 395,—/person
Cordial Magec Taurito
  • Oppvarmet basseng: Ja
  • Nærmeste strand/badested: 1 km
  • Nærmeste sentrum: 7 km
4,4/5Gjestenes vurdering
4,5Tripadvisors anmeldelser
Måltidspakkekan kjøpes i tillegg.
Fly og hotell for2 voksne
21 490,—
16 490,—
8 245,—/person
Mogan Princess & Beach Club
  • Basseng: 2 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 1,5 km
  • Nærmeste sentrum: 1,4 km
4,0/5Gjestenes vurdering
4,0Tripadvisors anmeldelser
All inclusive 
Fly og hotell for2 voksne
23 790,—
18 890,—
9 445,—/person
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.