Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Lopesan Hotel Group

Om du vil bo riktig bra på Gran Canaria kan vi tipse om veldig populære Lopesan Hotels. Her bor du i lyse, moderne rom som passer like godt for familier som for par og venner. Uansett hvilket av hotellene som faller deg best i smak kan du alltid regne med et godt utvalg av restauranter, basseng og aktiviteter. Og selvsagt er servicen i toppklasse.

Hotelltips på Gran Canaria

Eksklusive hotell | Høy kundetilfredshet | Oppvarmede basseng om vinteren

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Klassifisering: 5 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,5

Velkommen til nyrenoverte Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, et elegant hotell som tilbyr service i toppklasse. Hotellet er bygget i vakker kolonistil og her bor du nær stranden og sanddynene i Maspalomas

**Klassifisering: 5 av 5 bølger** Våre gjesters vurdering: 4,5 Velkommen til nyrenoverte Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, et elegant hotell som tilbyr service i toppklasse. Hotellet er bygget i vakker kolonistil og her bor du nær stranden og sanddynene i Maspalomas
Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort

Klassifisering: 5 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,4

Et ekslusivt hotell i Costa Meloneras hvor hele familien vil få en ordentlig fin ferie! Hotellet består av ni bygninger som rammes inn av en vakker hage med fossefall. Vi tipper at du kommer til å bruke det meste av ferien på hotellets lekre solterrasse eller i noen av de sju bassengene.

**Klassifisering: 5 av 5 bølger** Våre gjesters vurdering: 4,4 Et ekslusivt hotell i Costa Meloneras hvor hele familien vil få en ordentlig fin ferie! Hotellet består av ni bygninger som rammes inn av en vakker hage med fossefall. Vi tipper at du kommer til å bruke det meste av ferien på hotellets lekre solterrasse eller i noen av de sju bassengene.
Lopesan Villa del Conde Resort Thalasso

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Klassifisering: 5 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,6

Et hotell for deg som stiller høye krav til hvordan du bor i ferien. Her bor du i vakre omgivelser nær stranden i Costa Meloneras. Hotellet har flere solterrasser med oppvarmede basseng og et lekkert spa samt restauranter og barer.

**Klassifisering: 5 av 5 bølger** Våre gjesters vurdering: 4,6 Et hotell for deg som stiller høye krav til hvordan du bor i ferien. Her bor du i vakre omgivelser nær stranden i Costa Meloneras. Hotellet har flere solterrasser med oppvarmede basseng og et lekkert spa samt restauranter og barer.
Abora Catarina by Lopesan Hotels

Abora Catarina by Lopesan Hotels

Klassifisering: 4 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,2

Abora Catarina by Lopesan ligger i San Bartolome de Tirajana, bare noen minutter fra CITA shoppingsenter og i nærheten av Yumbo kjøpesenter. Hotellet passer for hele familien, og ligger ikke langt fra sanddynene i Maspalomas og kjøpesenteret Kasbah.

**Klassifisering: 4 av 5 bølger** Våre gjesters vurdering: 4,2 Abora Catarina by Lopesan ligger i San Bartolome de Tirajana, bare noen minutter fra CITA shoppingsenter og i nærheten av Yumbo kjøpesenter. Hotellet passer for hele familien, og ligger ikke langt fra sanddynene i Maspalomas og kjøpesenteret Kasbah.
Corallium Dunamar by Lopesan Hotels
Prime Select

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels

Klassifisering: 4 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,3

Corallium Dunamar er et populært hotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés. Rett nedenfor hotellet ligger stranden, og det er flere butikker og restauranter i nærheten.

**Klassifisering: 4 av 5 bølger** Våre gjesters vurdering: 4,3 Corallium Dunamar er et populært hotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés. Rett nedenfor hotellet ligger stranden, og det er flere butikker og restauranter i nærheten.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.