Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Lopesan Hotel Group

Om du vil bo riktig bra på Gran Canaria kan vi tipse om veldig populære Lopesan Hotels. Her bor du i lyse, moderne rom som passer like godt for familier som for par og venner. Uansett hvilket av hotellene som faller deg best i smak kan du alltid regne med et godt utvalg av restauranter, basseng og aktiviteter. Og selvsagt er servicen i toppklasse.

Hotelltips på Gran Canaria

Eksklusive hotell | Høy kundetilfredshet | Oppvarmede basseng om vinteren

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa

Klassifisering: 5 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,5

Velkommen til nyrenoverte Lopesan Costa Meloneras Resort & Spa, et elegant hotell som tilbyr service i toppklasse. Hotellet er bygget i vakker kolonistil og her bor du nær stranden og sanddynene i Maspalomas

Lopesan Baobab Resort

Lopesan Baobab Resort

Klassifisering: 5 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,4

Et ekslusivt hotell i Costa Meloneras hvor hele familien vil få en ordentlig fin ferie! Hotellet består av ni bygninger som rammes inn av en vakker hage med fossefall. Vi tipper at du kommer til å bruke det meste av ferien på hotellets lekre solterrasse eller i noen av de sju bassengene.

Lopesan Villa del Conde Resort Thalasso

Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Klassifisering: 5 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,6

Et hotell for deg som stiller høye krav til hvordan du bor i ferien. Her bor du i vakre omgivelser nær stranden i Costa Meloneras. Hotellet har flere solterrasser med oppvarmede basseng og et lekkert spa samt restauranter og barer.

Abora Catarina by Lopesan Hotels

Abora Catarina by Lopesan Hotels

Klassifisering: 4 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,2

Abora Catarina by Lopesan ligger i San Bartolome de Tirajana, bare noen minutter fra CITA shoppingsenter og i nærheten av Yumbo kjøpesenter. Hotellet passer for hele familien, og ligger ikke langt fra sanddynene i Maspalomas og kjøpesenteret Kasbah.

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels
Prime Select

Corallium Dunamar by Lopesan Hotels

Klassifisering: 4 av 5 bølger
Våre gjesters vurdering: 4,3

Corallium Dunamar er et populært hotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés. Rett nedenfor hotellet ligger stranden, og det er flere butikker og restauranter i nærheten.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.