Se hotell (5)

Reiser til Playa de Taurito

Playa de Taurito ligger på Gran Canarias solsikre sydkyst, der ferien først og fremst handler om sol og bad.

Playa de Taurito er et lite feriested som har vokst frem i dalen mellom de større stedene Puerto Rico og Puerto de Mogán. Langs stedets promenade ligger det noen få butikker og restauranter. Atmosfæren i byen er avslappet og gjestfri, og du kan regne med å få en rolig ferie.

Stranden i Playa de Taurito

Stranden i Playa de Taurito består av grå lavasand, og i tillegg til å sole deg og bade kan du drive med vannaktiviteter som dykking og snorkling. Like ovenfor stranden midt i byen finner du et stort badeland med vannsklier, barnebasseng og rikelig med solsenger.

Bo med utsikt i Playa de Taurito

Når du reiser med Ving til Playa de Taurito har du flere hyggelige hotell å velge mellom. Du kan blant annet bo oppe i fjellsiden ovenfor Playa de Taurito, med fin utsikt mot havet og omgivelsene. Du kan velge om du vil bo på hotellrom eller i leilighet, med eller uten All Inclusive. Bor du på Mogan Princess & Beach Club får du gratis transport til hotellets egen beach club, hvor du let kan tilbringe hele dagen om du vil.

Komfortabel charter og valgfri reiselengde

Dersom du velger å reise med Ving til Playa de Taurito kan du bestille en komfortabel charterferie, eller en ferie med valgfri reiselengde. Om vinteren kan du også bestille kortere reiser på fire eller fem dager, når du kanskje trenger en pause fra vintermørket. Du kan også da benytte deg av våre reiselederservice og bestille utfluktene du vil delta på hjemmefra.

Nyttige tips
 • Fin sandstrand
 • All Inclusive
 • Solsikkert
 • Leilighetshotell
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa de Taurito

Strender
Det ligger en mindre strand med lavasand i Playa de Taurito. Her kan du både sole deg og bade, samt drive med vannsportaktiviteter som dykking og snorkling.
Mat, drikke og uteliv
Playa de Taurito har en fin gågate der det ligger en del butikker og restauranter. Du finner også noen restauranter utenfor hotellene.
Utelivet i Playa de Taurito er først og fremst knyttet til hotellet. For et større utvalg anbefaler vi nabobyene Puerto de Mogán og Puerto Rico.
Shopping
Det ligger noen få butikker Playa de Taurito, og vareutvalget er begrenset.

Shopping utenfor Playa de Taurito

Ønsker du et større shoppingtilbud anbefaler vi Maspalomas, Playa del Inglés og hovedstaden Las Palmas, der du finner det mesta.
Sport og trening
I tillegg til soling og bading kan du prøve deg på vannsportaktiviteter som dykking og snorkling. Utenfor Playa de Taurito kan du gå fotturer, sykle og spille golf.

Anfi Tauro Golf

På Anfi Tauro Golf, ca. 8 km fra Playa de Taurito, kan du spille golf på en unik mesterskapsbane samt en 9-hullssløyfe. Anlegget ligger i vakre omgivelser med palmer og storslagne vulkanske klipper. Golfbanen. Golfbanan, som er bygget i Arizona-stil, er designet av de kjente, amerikanske arkitektene von Hagge, Smelek og Baril. En morsom golfopplevelse som passer for både gjennomsnittsgolfere og singelspillere.
Aktiviteter og severdigheter
I Playa de Taurito handler ferien for det meste om ulike strandaktiviteter.

Vannparken Lago Taurito

Vannparken i sentrum av Playa de Taurito har vannsklier, barnebasseng og god plass med solsenger.
VIl du få med deg litt kultur, historie og severdigheter i løpet av ferien anbefaler vi en tur til Puerto de Mogán, med sine små, trange gater eller øyas kultursentrum Las Palmas.
Utflukter
Katamaranen Afrikat 69
Katamaranen Afrikat 69
En deilig dag på havet med katamaranen Afrikat 69. All drikke samt en lett lunsjbuffé er inkludert.
Les mer om utflukten
Angry Birds Activity Park
Angry Birds Activity Park
Midt i Puerto Rico ligger den populære Angry Birds-parken, en lekepark for barn i alle aldre. De selger heldagsbilletter, som innebærer at du kan gå ut og inn flere ganger i løpet av en dag.
Les mer om utflukten
Fottur Camino de la Plata
Fottur Camino de la Plata
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og litt mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på fottur langs Camino de la Plata – "Sølvveien" – en gammel rute fra urbefolkningen guanchenes tid. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Et kontinent i miniatyr
Et kontinent i miniatyr
En populær heldagsutflukt gjennom Gran Canarias vakre landskap. En dag full av naturopplevelser! Lunsj med drikke til er inkludert.
Les mer om utflukten
Idylliske Mogán
Idylliske Mogán
En fin halvdagsutflukt til Mogán, også kjent som "Gran Canarias Venezia". Vi drar dit på markedsdagen, så her kan den som vil benytte sjansen til å shoppe. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Shopping & sightseeing i Las Palmas
Shopping & sightseeing i Las Palmas
Bli med på en heldagsutflukt til provinshovedstaden Las Palmas, spekket med kultur, historiske severdigheter, rimelig shopping og uterestauranter med hyggelig stemning.
Les mer om utflukten
Multiacuatics
Multiacuatics
Å få se delfiner og hvaler i sitt rette element er en unik opplevelse, og om bord på katamaranbåten Multiacuatics får vi denne helt spesielle muligheten. En drikke inngår.
Les mer om utflukten
Fottur Santa Lucia
Fottur Santa Lucia
En følelse av frihet og en mulighet til å se en annen og mer ukjent side av Gran Canaria. Bli med på en fottur til landsbyen Santa Lucia. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Rocky Adventure – fottur til Teror
Rocky Adventure – fottur til Teror
Bli med Rocky Adventure på en organisert fottur i vakre omgivelser i de karakteristiske fjell og daler på Gran Canaria. Følg i urbefolkningens fotspor og gå de samme stiene som de benyttet for 2500 år siden. Gå gjennom historiske landsbyer, frodige daler og dramatisk vulkanlandskap. Mat og drikke er ikke inkludert.
Les mer om utflukten
Hvordan du tar deg rundt
Den beste måten å se og oppleve Gran Canaria på er med leiebil, og et godt tips er å bestille den hjemmefra før du reiser. Det er både billigere og enklere. Det kan i tillegg være vanskelig å fa tak i en leiebil på reisemålet i høysesong, så bestill din Avis-bil før ankomst.

Har du bestilt en fleksibel pakkereise med rutefly kan du lese mer om leiebil her.
Busstilbudet er begrenset i Playa de Taurito, derfor anbefaler vi deg å planlegge reisen i god tid eller bestille en taxi fra hotellet. En annen god idé er å leie bil – da har du frihet til å reise hvor du vil, når du vil.

Buss

Bussholdeplassen ligger i rundkjøringen i den øvre delen av Playa de Taurito.
Reise med barn
Playa de Taurito er et rolig feriested med få fasiliteter. Det ligger en en populær vannpark midt i byen.
Fakta

Vår service på reisemålet

Du kan få tak i oss døgnet rundt på vår servicetelefon, på SMS og e-post hvis du vil bestille utflukter, leiebil eller kanskje bare vil ha tips eller gode råd. Hvis vi ikke kan hjelpe deg over telefon eller e-post kommer vi ut til ditt eller et nærliggende hotell. Reiser du med charter, møter vi deg dessuten på flyplassen og sørger for at du kommer deg på riktig buss hvis du har bestilt transport.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid.

Vaksinering

Ingen vaksinasjoner behøves, men Ving kan anbefale å ta Twinrix før du reiser. Det gir mangeårig beskyttelse mot hepatitt A og B.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Karneval og Pridefestival

Det årlige karnevalet er en stor folkefest på Gran Canaria. I Las Palmas går det vanligvis av stabelen i februar/mars og i Maspalomas/Playa del Inglés i mars. I karnevalsukene er det livlig i gatene med musikk til sen natt/tidlig morgen, og enkelte gater stenges i perioder. Ekstra livlig er det rundt hotellene langs Avenida Tirajana i Playa del Inglés.

I 2021 er begge karnevalsfeiringene avlyst.

Valuta og betaling

Euro (EUR). Minibank finnes.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Europeisk standard. Adapter er ikke nødvendig.

Språk

I Spania snakker befolkningen først og fremst spansk, men også katalansk og mallorkansk i enkelte områder. I turistområdene snakker de fleste som jobber i servicenæringen også engelsk.

Øvrig informasjon

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår. Vi forbeholder oss retten til å endre i program, utflukter, priser osv.
Fly og transport

Flytid

Ca. 5 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Playa de Taurito i vinterhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Playa de Taurito hele året med rutefly.

Flyet lander på flyplassen Gando utenfor Las Palmas.
Med Vings busstransport kommer du enkelt og trygt til hotellet ditt i Playa de Taurito. Transport mellom flyplassen og hotellet er ikke inkludert i reisens pris, men du kan legge den til ved bestilling. Reisetiden fra flyplassen Gando rett utenfor Las Palmas til hotellet ditt er ca. 1 time og 15 minutter til 2 timer og 30 minutter (ca. 55 km), avhengig av trafikk og antall hotellstopp. Den eksakte bussruten er avhengig av lokale forhold og bestemmes på reisemålet. Du får mer informasjon ved ankomst. Les mer om transport.

Hvis du har bestilt en pakkereise med rutefly, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport til hotellet ditt. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.
Vær
 • januar
21°16°
5
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
21°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • april
22°17°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • mai
23°18°
9
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juni
24°19°
10
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • juli
25°21°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • august
26°22°
10
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • september
26°22°
8
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • oktober
26°21°
6
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
24°18°
5
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • desember
22°17°
5
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager

Finn reise til Playa de Taurito
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.