Se hotell (3)

Reiser til Playa de Taurito

Playa de Taurito ligger på Gran Canarias solsikre sydkyst, der ferien først og fremst handler om sol og bad.
Playa de Taurito er et lite feriested som har vokst frem i dalen mellom de større stedene Puerto Rico og Puerto de Mogán. Langs stedets promenade ligger det noen få butikker og restauranter. Atmosfæren i byen er avslappet og gjestfri, og du kan regne med å få en rolig ferie.

Stranden i Playa de Taurito

Stranden i Playa de Taurito består av grå lavasand, og i tillegg til å sole deg og bade kan du drive med vannsportaktiviteter som dykking og snorkling. Like ovenfor stranden midt i byen finner du et stort badeland med vannsklier, barnebasseng og rikelig med solsenger.

Bo med utsikt i Playa de Taurito

Når du reiser med Ving til Playa de Taurito har du flere hyggelige hotell å velge mellom. Du kan blant annet bo oppe i fjellsiden ovenfor Playa de Taurito, med fin utsikt mot havet og omgivelsene. Du kan velge om du vil bo på hotellrom eller i leilighet, med eller uten All Inclusive. Bor du på Mogan Princess & Beach Club får du gratis transport til hotellets egen beach club, hvor du lett kan tilbringe hele dagen om du vil.

Komfortabel charter og valgfri reiselengde

Dersom du velger å reise med Ving til Playa de Taurito kan du bestille en komfortabel charterferie, eller en ferie med valgfri reiselengde. Om vinteren kan du også bestille kortere reiser på fire eller fem dager, når du kanskje trenger en pause fra vintermørket. Du kan også da benytte deg av våre reiselederservice og bestille utfluktene du vil delta på hjemmefra.
Nyttige tips
  • Fin sandstrand
  • All Inclusive
  • Solsikkert
  • Leilighetshotell
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Playa de Taurito

Finn reise til Playa de Taurito
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.