Se hotell (5)

Reiser til Playa de Taurito

Playa de Taurito ligger på Gran Canarias solsikre sydkyst, der ferien først og fremst handler om sol og bad.
Playa de Taurito er et lite feriested som har vokst frem i dalen mellom de større stedene Puerto Rico og Puerto de Mogán. Langs stedets promenade ligger det noen få butikker og restauranter. Atmosfæren i byen er avslappet og gjestfri, og du kan regne med å få en rolig ferie.

Stranden i Playa de Taurito

Stranden i Playa de Taurito består av grå lavasand, og i tillegg til å sole deg og bade kan du drive med vannsportaktiviteter som dykking og snorkling. Like ovenfor stranden midt i byen finner du et stort badeland med vannsklier, barnebasseng og rikelig med solsenger.

Bo med utsikt i Playa de Taurito

Når du reiser med Ving til Playa de Taurito har du flere hyggelige hotell å velge mellom. Du kan blant annet bo oppe i fjellsiden ovenfor Playa de Taurito, med fin utsikt mot havet og omgivelsene. Du kan velge om du vil bo på hotellrom eller i leilighet, med eller uten All Inclusive. Bor du på Mogan Princess & Beach Club får du gratis transport til hotellets egen beach club, hvor du lett kan tilbringe hele dagen om du vil.

Komfortabel charter og valgfri reiselengde

Dersom du velger å reise med Ving til Playa de Taurito kan du bestille en komfortabel charterferie, eller en ferie med valgfri reiselengde. Om vinteren kan du også bestille kortere reiser på fire eller fem dager, når du kanskje trenger en pause fra vintermørket. Du kan også da benytte deg av våre reiselederservice og bestille utfluktene du vil delta på hjemmefra.
Nyttige tips
  • Fin sandstrand
  • All Inclusive
  • Solsikkert
  • Leilighetshotell

Våre gjesters vurdering Playa de Taurito

Finn reise til Playa de Taurito