Fotturer på

Gran Canaria

Fotturer på Gran Canaria

Hvis du vil være aktiv i ferien din kan vi varmt anbefale fotturer på Gran Canaria. Der er det mer enn 800 km turstier å utforske, og utsikten som møter deg underveis er helt fantastisk. Takket være øyas beliggenhet og høyde har den flere klimasoner, noe som betyr at landskapet har store variasjoner. På en dagstur kan du bevege deg gjennom flere av sonene og oppleve den skiftende naturen på nært hold.

Gode grunner til å begi seg ut på tur på Gran Canaria

  • Over 800 kilometer turstier med varierende vanskelighetsgrad
  • Unike turstier gjennom flere klimasoner
  • Fine naturopplevelser i et artsrikt miljø
  • Behagelig klima året rundt
  • Erfarne fjellguider med lokalkunnskap
  • Svært gode hotell for barnefamilier og for deg som reiser uten barn

Vi anbefaler at du går sammen med en guide som kjenner omgivelsene og værforholdene. Vi har god erfaring med Rocky Adventures, som vi har samarbeidet med i flere år. På dagsutfluktene deres er det alltid med minst to skandinavisktalende guider. De lar deg leie ryggsekker, staver, vindjakker og til og med tursko. Ta kontakt med en av Vings reiseledere der du er for mer informasjon.

Eksempler på fotturer på Gran Canaria

Anbefalte hotell på Gran Canaria

Ta en pust i bakken på et lekkert hotell

Sunprime Atlantic View
Sunprime

Sunprime Atlantic View

Alle Sunprime-hotellene har 16-års aldersgrense og en avslappende atmosfære. Sunprime Atlantic View har tre oppvarmede basseng, og du har gratis tilgang til treningsrom og SATS-timer. Legg til den populære hotellfrokosten eller en måltidspakke, så blir ferien helt topp.

Sunwing Arguineguín Seafront
Sunwing

Sunwing Arguineguín Seafront

Sunwing Family Resorts er hotell skreddersydd for barnefamilier. Sunwing Arguineguín Seafront har et stort og flott bassengområde og et stort aktivitetstilbud for både store og små. Det tilbys også smarte måltidspakker mot tillegg. Her får hele familien en herlig ferie.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.