Se hotell (27)

Reiser til Thassos

På den rolige og fredelige øya Thassos råder det en lokal atmosfære, kanskje fordi mange av de som reiser til Thassos er fra andre deler av Hellas.
Thassos ligger rett utenfor det greske fastlandet, ikke langt fra storbyen Thessaloniki. Vil du oppleve grønn natur, klart badevann, vakre sandstrender og en vennlig, lokal stemning i ferien er Thassos et utmerket valg. Når du bestiller en reise med Ving til Thassos kan du velge mellom seks forskjellige reisemål – alle med hvert sitt særpreg og sjarm.

Nydelige strender

Felles for alle Vings reisemål på Thassos er de fine strendene. Øya kan faktisk by på noen av Egeerhavets beste sandstrender. Noen strender er flere kilometer lange, og det finnes bortgjemte strender hvor du slipper å krangle om plassen. På noen av strendene er det fasiliteter som solsenger, parasoller, vannsport og restauranter, mens andre strender er mer spartansk utrustet. Om du reiser med barn kan vi anbefale den to kilometer lange Golden Beach, som er langgrunn og barnevennlig.

Vings reiser til Thassos

Når du bestiller en reise til Thassos med Ving har du en rekke fine hotell å velge mellom. Om du reiser med barn kan vi anbefale Family Garden-hotellet Alexandra Beach, som ligger i nærheten av stranden og har egen barneklubb. Dere som reiser uten barn kan velge mellom flere fine voksenhotell, og om du ønsker et ekstra behagelig opphold kan du bestille All Inclusive. Om du har lyst til å utforske omgivelsene er Ving behjelpelig med leiebil til fordelaktige priser.
Finn ditt hotell

Reiseforslag til Thassos

Molos
Molos
Limenaria, Thassos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom med balkong
 • 1 uke
 • Avreise 26 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
26 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Akti Pefkari
Akti Pefkari
Potos, Thassos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 12 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
12 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Alexandra Beach
Family Garden
 • Barnevennlig
Alexandra Beach
Potos, Thassos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 26 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
26 aug 2023 fra Oslo, Gardermoen

Reiser til Thassos

  Potos
  • Strender
  • Attraksjoner
  • Shopping
  I Potos får du en ferie med variert uteliv, og du kan bo på barnevennlige Family Garden-hotell som passer for både store og små. I Potos finner du også et av øyas beste hotell, med egen strand.
  Golden Beach
  Golden Beach lokker med en tre kilometer lang sandstrand, noen av øyas beste hotell og mange barer og tavernaer langs stranden.
  Limenaria
  I Limenaria bor du på små, familieeide hotell nær stranden i øyas nest største by.
  Thassos by
  • Strender
  Thassos by er en ekte gresk by på en ekte gresk øy. Her bor du nær det greske hverdagslivet, på små og ofte familieeide hotell.
  Skala Rachoni
  Skala Rachoni er et fredelig reisemål på nordvestsiden av Thassos, kjent for sine vakre strender, sin avslappende atmosfære og designhotellene som ligger et lite stykke utenfor.
  Skala Prinos
  En ferie i Skala Prinos inkluderer vakker natur, en lang strand og mange utfluktsmuligheter. Her er det en fordel å bestille leiebil sammen med reisen.

  Finn reise til Thassos
  Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
  Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
  Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
  Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.