Sommerferie i Hellas

Drømmer du om Hellas? Da skal du velge Ving. Vi har reiser til mange av Hellas' fineste reismål, og til sommeren har flere av våre hotell fått en oppgradering og blitt enda bedre – slik at du kan oppleve effekten av en enda bedre ferie.

Tilbud på Hellas-reiser

Topp 3 familiehotell

I Hellas finner du noen av våre aller beste familiehotell. Til sommeren har vi forbedret flere av dem, både gjennom renoveringer og med spennende nyheter.

Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Sunwing

Sunwing Kallithea Beach - Rhodos

Favoritten blir enda bedre! Deler av hotellet renoveres, det blir flere leiligheter med Swim Out og splitter nye Happy Baby Splash Pool-leiligheter – leiligheter med eget plaskebasseng!

Ocean Beach Club - Kreta
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club - Kreta

På lekre O.B.C. på Kreta blir samtlige leiligheter malt om, og badene pusses opp. Leilighetene får nye senger og nye utemøbler, og i tillegg får restauranten en skikkelig ansiktsløftning.

Sunwing Kallithea Beach på Rhodos
Sunwing

Sunwing Makrigialos Beach - Kreta

Teen Lounge pusses opp, Lollo & Bernie har fått et helt nytt klubbhus og treningsfasilitetene har fått en skikkelig ansiktsløftning. Velkommen til et enda bedre hotell i sommer!

Topp 5 greske reisemål

Kombinasjonsreiser i Hellas

Opplev flere reisemål på én ferie

Vanskelig å velge? På flere av reisemålene våre har du muligheten til å kombinere to greske perler på en og samme reise.

Kombiner to greske perler på en og samme reise.

Finn din reise til Hellas i sommer

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell