Se hotell (10)

Reiser til Samos

På Samos venter naturskjønne og pittoreske omgivelser, lokale taveraner, opplevelser og fine strender med klart vann.
Samos er en grønn, vakker og kupert øy som passer alle som liker natur og gjerne vil utforske omgivelsene på egen hånd. Høye fjell, dype daler, sletter med olivenlunder, og pinjeskogskledde åser avløser hverandre. Rundt hele øya ligger vakre strender og badeviker, flere av dem prisbelønte for sitt rene og klare vann. Vings hotell ligger i trivelige Pythagorion på øyas sørside.

Ferie på den grønne øya

Samos kalles den grønne øya, og det med rette. Stiene i fjellene slynger seg gjennom frodige omgivelser, olivenlunder og vingårder. Den søte vinen fra Samos lages på muskatelldruen, og disse druene dyrkes på opp til 900 meters høyde på fjellet Mount Ampelos, som reiser seg over øya.

Samos er kjent for sine vakre og fine strender, som ligger i grønne omgivelser og har krystallklart vann. Du finner strender med både sand og rullestein, og flere er dessuten langgrunne samt bortgjemte i beskyttede viker.

Koselige byer og opplevelser

Hovedstaden Samos by, eller Vathy som den også kalles, har siden 1830 vært hovedstaden på øya, og er en gjestfri by med trivelig gresk hverdagsliv.

Samos er fylt av historiske byer og sjarmerende steder, som den gamle og billedskjønne fiskerlandsbyen Kokkari, der den geniune stemningen ennå kan oppleves. På Samos er det noe for alle, uansett om du er på jakt etter en avslappende ferie med sol og bading, eller er historieinteressert. På Samos er det flere spennende monumenter og arkeologiske utgravninger, og i 1992 ble Pythagorion og tempelet Heraion oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Vings reiser til Samos

Ving tilbyr flere hotell i sjarmerende Pythagorion på sørkysten av Samos. Stedsnavnet kommer fra opphavsmannen til Pythagoras setning, som ble født på øya. Her venter en historisk og vakker bykjerne, omgitt av pene smug, en fin havnepromenade, innbydende tavernaer og herlige strender. Dessuten får du en ferie med kjapp og smidig transport, ettersom Pythagorion ligger bare noen kilometer fra flyplassen på Samos. Her kan du velge et hotell som passer deg og dine ferieplaner: med beliggenhet på stranden, privat basseng eller mulighet til matlaging - vi har noe for enhver smak.
Finn ditt hotell
Finn reise til Samos

Reiser til Samos

Pythagorion
  • Attraksjoner
  • Strender
  • Barnevennlig
Med Ving bor du i trivelige Pythagorion på sørsiden av Samos. Her kan du ha din base for å koble av, og siden utforske øya, vandre i fjellene eller langs strender og viker.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.