Bassengområdet har fantastisk havutsikt

Sunwing Makrigialos Beach

Hotellvurdering: 4

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • Gratis WiFi på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • All Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Strandområde
 • Direktebuss t/r flyplassen*
 • Sjekk inn bagasjen på hotellet*
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Babybasseng, beskyttet mot solen
 • Røykfritt

En følelse av ro og avkobling i lyseblå middelhavsluksus.

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2016" for beste familiehotell på Kreta.

Sunwing Makrigialos Beach er bygget med tanke på at familien skal kunne være sammen og nyte ferien i fred og ro. Ved en av Kretas fineste strender har du tid til å gjenvinne balansen, nyte god mat, ta en forfriskende svømmetur og leke med barna. Her bor du i vakre omgivelser litt utenfor Makrigialos.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

På Sunwing Makrigialos Beach finnes alt fra Happy Baby-leiligheter, for deg som reiser med små barn, til Big Family om dere er mange i reisefølget. Sunwing Makrigialos Beach tilbyr leiligheter for alle. Uansett hvor du bor har du kort vei til hotellets øvrige fasiliteter. Bassengene har ulike temaer for små og store, for de viltre og de rolige. Babybassenget har solavskjerming, og føler du for å røre på deg, anbefaler vi vår vanngymnastikk. Vil du se deg litt rundt utenfor hotellområdet, er det gangavstand inn til landsbyen Makrigialos. Her finner du koselige barer og restauranter rett ved stranden samt et utvalg av butikker.

Nyhet!
Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad.

Les mer Sunwing Makrigialos Beach Skjul tekst Sunwing Inclusive

Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra har du frokost inkludert hver dag, og fem av sju lunsjer og middager fra vår varierte og fristende buffé. Sunwing Inclusive er inkludert for alle barn under 12 år i følge med en voksen som har bestilt dette.

Sunwing All Inclusive

Bestiller du All Inclusive hjemmefra, har du mat og drikke fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé inkludert hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Sunwing All Inclusive er inkludert for alle barn under 12 år i følge med en voksen som har bestilt dette. Les mer om våre smarte måltidspakker.

OBS! Begrenset antall plasser på begge Inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

Røykfritt Sunwing Family Resorts

Sunwing Makrigialos Beach er et helt røykfritt hotell med unntak av røykesonene på hotellområdet. Les mer under Hotellfakta.

*Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for reisen din til Sunwing Makrigialos Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Adresse

P.O Box 38
Makrigialos
72055 Crete, Greece

Fasiliteter på Sunwing Makrigialos Beach

Prisliste