Lindos, Rhodos

Lindos er en av Rhodos' aller eldste landsbyer og utvilsomt det mest pittoreske reisemålet på hele øya. Hvitkalkede hus, små badeviker og et vakkert akropolis som kronen på verket.

Øyas "hvite edelsten" har trange gater, koselige kafeer, butikker og flotte badeviker med myk, gyllen sand. De fleste Rhodos-gjester besøker Lindos i løpet av ferien, uansett hvor de velger å bo på øya. På en 116 meter høy klippe troner en fascinerende festning som er en spennende blanding av arkitektur fra både antikken og middelalderen.

Les mer om reisemålet Lindos Skjul tekst

Herlige sandstrender
Nedenfor Lindos ligger det en vik med to flotte sandstrender, og her legger også flere av utfluktsbåtene til. Umiddelbart syd for Lindos ligger St. Paul's bukt. Bukten er omkranset av klipper og minner om en gryte, noe som forklarer hvorfor dette stedet omtales som et av øyas varmeste.
Det er bare et par meter mellom klippene, og her strømmer vannet inn i den lille naturskapte "innsjøen". I begge ender er det små strender hvor du kan sole deg med utsikt til borgens søyler og middelaldermurer.

Mer severdigheter
Lindos har mer å by på enn Akropolis. For eksempel de gamle skipperhusene, med en byggestil som er en blanding av arabisk, bysantinsk og egeisk arkitektur. Her kan man få et interessant innblikk i hvor langt 1600-tallets sjømenn hadde beveget seg ut i verden og hvor mye rikdom de hadde tatt med seg hjem. Maria-kirken er også et hyggelig bekjentskap - å gå inn i den er som å befinne seg i et gigantisk bildehistorisk museum.

Bo bra med Ving
Vings hotell ligger ved Vlicha Bay i rolige omgivelser. Her finnes det også to tavernaer, en liten dagligvarebutikk og en fantastisk fin strand. Er det bare sol, bad og avkobling du er ute etter, kommer du ikke til å ville forlate Vlicha Bay. Vil du prøve ut nattelivet, se andre severdigheter og shoppe litt, så er det bare fire kilometer inn til Lindos.

Våre gjesters vurdering av Lindos

vurdering
Barnevennlig
4,3
Strender
5
Attraksjoner
4,7
Shopping
4,3
Underholdning
4,3

Samlet hotellvurdering 4,8

Vurderingen baseres på 46 svar

Et utvalg hotell - Lindos


 • Signature for voksne
Aquagrand er et hotell for voksne.Se flere bilder

Aquagrand, Lindos
 

Lindos, Rhodos

5
Gjestenes hotellvurdering 4,8

Det store, moderne hotellet Aquagrand har en eksklusiv og avslappende atmosfære. Her bor du...

  • Basseng: 2 stk.
  • Barnebasseng
  • Bar
  • Restaurant: 4 stk.
  • Nærmeste sentrum: 2,5 km
  • Strand: 0 m
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg Aquagrand
  Lindos Blue SkySe flere bilder

  Lindos Blue Sky, Lindos
   

  Lindos, Rhodos

  2,5

  Lindos Blue Sky Studios and Apartments ligger i en Middelhavshage med oliventrær, gress, eksotiske...

   • Nærmeste sentrum: 2 km
   • Strand: 100 m
   • Internett
   Vis på kart
    
   Velg Lindos Blue Sky

   Chat med oss

   Man-tor: 08.30-21.00
   Fre: 08.30-18.00
   Lør: 10.00-15.00
   Søn: 12.00-16.00

   Start chat

   Les mer om MyHoliday Card