Nydelig havutsikt fra bassengområdet på Sunwing Kallithea Beach.

Sunwing Kallithea Beach

Hotellvurdering: 4

  • Leiligheter for opptil 6 personer
  • Gratis WiFi på hele hotellet
  • Smarte måltidspakker mot tillegg
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Skandinavisk barneklubb med Lollo & Bernie
  • Ligger nært stranden
  • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer er inkludert
  • Babybasseng med solskjerming

Den fredelige landsbyfølelsen, stranden og den perfekte avstanden til livlige Rhodos by. Her finnes alt man kan ønske seg av en familieferie.

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2017" som beste familiehotell blant alle charterhotell samt for beste familiehotell på Rhodos.

På Sunwing Kallithea Beach er det kort vei til alt. Og det er bare én av grunnene til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie i ekte gresk miljø.

Les mer om Mer verdi.

De fine bassengområdene er enda en grunn til at Sunwing Kallithea Beach er så populært. Det ene bassengområdet ligger ved hovedbygningen Athena og det andre ligger ved leilighetsbygningen Helios. Her finnes det babybasseng som er 30 cm på det dypeste, og svømmedyktige barn (eller barn med lekne foreldre) kaster seg gjerne ut i det store eventyrbassenget med viker, bukter og skrå bunn. Det dype bassenget er delt av en trebro som går til bassengbaren. I dette bassenget arrangeres det vannsport nesten hver dag. Det finnes også vannsklier ved begge bassengområdene, for ekstra fartsfylte vannaktiviteter.

Vil du ha litt ekstra luksus i ferien? Da kan du bestille en Royal Family Suite – våre mest luksuriøse leiligheter noensinne. Royal Family Suites finner du i Poseidon, Triton, Athena og Helios. Reiser du med mindre barn anbefaler vi våre Happy Baby-leiligheter med ekstra utstyr for de minste. Sunwing Kallithea Beach har suiter og leiligheter for enhver smak.

Fino Restaurant & Grill og baren er hotellets midtpunkt. Her kan du nyte de varme kveldene utendørs og oppleve showene. Vertshuset Costas Kitchen ligger i fredelige omgivelser rett ved strandkanten og har fantastisk havutsikt fra restaurantbordene. Har du bestilt Sunwing Inclusive spiser du måltidene i bufférestauranten. Hotellområdet er grønt og frodig med små gangstier som fører ned til stranden rett nedenfor, hvor du kan bade i krystallklart vann. Stranden brer seg utover rett nedenfor hotellet og avstanden til Rhodos by er passe lang, hvis du ønsker shopping og fornøyelser.

For de minste har vi bygget en helt ny Lollo & Bernie shop, den første i sitt slag. Vi har også renovert Lollo & Bernie's Corner i bufférestauranten.

Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet i rolige omgivelser. Du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet.

Les mer Sunwing Kallithea Beach Skjul tekst Hotellfakta

Internett
WiFi Internett* er inkludert på alle Sunwing Family Resorts. Ta med din egen smarttelefon, ipad, nettbrett, pc eller mac og koble deg gratis til nettet.

*Internettforbindelsen varierer i hastighet.

MySunwing – hotellinformasjon
På hotellets egen informasjonsside MySunwing finner du aktuelle trenings- og aktivitetsprogram, informasjon om hvilke ukedager eventuelle Inclusive-løsninger serveres og annen informasjon om hotellets øvrige utvalg og fasiliteter. Hotellet kan av og til uten forvarsel forandre på innhold og tider. Åpningstider for aktiviteter og restauranter opplyses ved ankomst til hotellet.

Du har tilgang til MySunwing via din egen smarttelefon, pc eller nettbrett. Du kan også finne siden på pc-ene du kan bruke gratis i Help Desk.

Sunwing i sosiale medier
Du kan følge Sunwing Kallithea Beach i sosiale medier. Lik Sunwing Kallithea Beach på Facebook og følg hotellet på Instagram.

Røykfritt hotell
Sunwing Kallithea Beach er et røykfritt hotell – med egne anviste røykesoner på området. Leilighetene og terrassene er også røykfrie, og den samme regelen gjelder for e-sigaretter.

Legeservice
Lege (mot betaling) er på hotellet minst fem dager i uken. Kontakt Help Desk for nærmere informasjon om besøkstider. Timebestilling er ikke nødvendig. Skulle du trenge legehjelp utenom disse tidene vil Help Desk være behjelpelig med å tilkalle lege.

Handikapvennlighet
Leiligheter tilpasset bevegelseshemmede er tilgjengelig, les mer under Small Family og Family.

Ramper ned til stranden.

Parkering
Offentlig parkering ved hotellet. Begrenset antall plasser.

Resort Service/Help Desk
24-timers service. Utsjekking kl. 12.00. Minibank finnes på hotellet, ved Mini Market.

Sesong
Hotellet har åpent fra april til midten av oktober.

Miljø
Les mer om vårt miljøarbeid på Sunwing Family Resorts miljøside.

Hotellmanager
Themis Kriara

Adresse
Box 207
GR-851 00 Rhodos
Greece

Tel: +30 22 410 88100
E-post (skriv på engelsk):
kallithea@sunwing.net

Sunwing All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår All Inclusive. Forhåndsbestill før avreise, så kan du spise og drikke så mye du ønsker fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Les mer om våre smarte måltidspakker.

Obs! Begrenset antall plasser på begge Inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

Sunwing Inclusive

Godt, behagelig og billig. Forhåndsbestiller du Sunwing Inclusive kan du forsyne deg med frokost alle dager og lunsj og middag fem av syv dager fra vår fristende og varierte buffé.

Fasiliteter på Sunwing Kallithea Beach

Prisliste