Nydelig havutsikt fra bassengområdet på Sunwing Kallithea Beach.

Sunwing Kallithea Beach

Hotellvurdering: 4

 • Leiligheter for opptil 6 personer
 • WiFi inkludert på hele hotellet
 • Barn under 12 år spiser gratis
 • All Inclusive mot betaling
 • Lollo & Bernie
 • Barneklubb med skandinavisk personale
 • Strandområde
 • Direktebuss*
 • Innsjekking av bagasje på hotellet*
 • Leiligheter med direkte utgang til basseng
 • Spa, treningsstudio og SATS ELIXIA-timer
 • Røykfritt

Den fredelige landsbyfølelsen, stranden og den perfekte avstanden til livlige Rhodos by. Her finnes alt man kan ønske seg av en familieferie.

Hotellet har fått den svenske prisen "Stora Barnsemesterpriset 2017" for beste familiehotell på Rhodos.

På Sunwing Kallithea Beach er det kort vei til alt. Og det er bare én av grunnene til at gjestene våre vender tilbake år etter år. Hotellet ligger i vakre, grønne omgivelser rett ved stranden på Rhodos' nordøstkyst - ideelt for deg som vil ha en avslappende ferie i greske omgivelser.

De fine bassengområdene er en av grunnene til at Sunwing Kallithea Beach er så populært. Det ene bassengområdet ligger ved hovedbygningen Athena og det andre ligger ved leilighetsbygningen Helios. Her finnes det babybasseng som er 30 cm på det dypeste, og svømmedyktige barn (eller barn med lekne foreldre) kaster seg gjerne ut i det store eventyrbassenget med viker, bukter og skrå bunn. Det dype bassenget er delt av en trebro som går til bassengbaren. I dette bassenget arrangeres det vannsport nesten hver dag. Det finnes også vannsklier ved begge bassengområdene, for ekstra fartsfylte vannaktiviteter.

Vil du ha litt ekstra luksus i ferien? Da kan du bestille en Royal Family Suite – våre mest luksuriøse leiligheter noensinne. Royal Family Suites finner du i Poseidon, Triton, Athena og Helios. Reiser du med mindre barn anbefaler vi våre Happy Baby-leiligheter med ekstra utstyr for de minste. Sunwing Kallithea Beach har suiter og leiligheter for enhver smak.

Nyhet!
Nå kan du bestille Lollo & Bernies lille Bambinopakke som inneholder bleier, kluter, smekke og bleiepose for å gjøre ferien din enda mer komfortabel. Lollos rangle følger også med for å gjøre babyen din ekstra glad.

Fino Restaurant & Grill og baren er hotellets midtpunkt. Her kan du nyte de varme kveldene utendørs og oppleve showene. Vertshuset Costas Kitchen ligger i fredelige omgivelser rett ved strandkanten og har fantastisk havutsikt fra restaurantbordene. Har du bestilt Sunwing Inclusive spiser du måltidene i bufférestauranten. Hotellområdet er grønt og frodig med små gangstier som fører ned til stranden rett nedenfor, hvor du kan bade i krystallklart vann. Stranden brer seg utover rett nedenfor hotellet og avstanden til Rhodos by er passe lang, hvis du ønsker shopping og fornøyelser.

For de minste har vi bygget en helt ny Lollo & Bernie shop, den første i sitt slag. Vi har også renovert Lollo & Bernie's Corner i bufférestauranten.

Sunwing Kallithea Beach ligger ved havet i rolige omgivelser. Du finner et stort utvalg av restauranter, butikker og andre fornøyelser i Rhodos by, som ligger ca. fire kilometer fra hotellet.

Fra og med 1. juni 2017 vil dette være et av våre Mer verdi-hotell: utvalgte hotell der vi har et nært samarbeid med hotelledelsen for å sørge for at det møter våre høye krav. Det nære samarbeidet gjør at vi kan være med og påvirke mange ting ned til den minste detalj. Les mer om dette her.

Les mer Sunwing Kallithea Beach Skjul tekst Sunwing Inclusive

Godt, behagelig og billig. Bestiller du Sunwing Inclusive hjemmefra kan du forsyne deg med frokost alle dager og lunsj og middag fem av syv dager fra vår varierte og fristende buffé.

Sunwing All Inclusive

Vil du unne deg litt ekstra kan du prøve vår All Inclusive. Bestill den hjemmefra, så kan du drikke og spise så mye du ønsker fra vår frokost-, lunsj- og middagsbuffé i hele ferien. Iskrem, kaffe og mye annet er også inkludert. Les mer om våre smarte måltidspakker.

Obs! Begrenset antall plasser på begge Inclusive-alternativene. Bestill tidlig så har du større sjanse til å få plass!

Røykfritt på Sunwing Family Resorts

Sunwing Family Kallithea Beach er et helt røykfritt hotell med unntak av røykesonene på hotellområdet. Les mer under Hotellfakta.

*Transport til og fra flyplassen er ikke inkludert, men kan bestilles. Direktebuss t/r flyplassen og innsjekking på hotellet ved hjemreise gjelder kun når du flyr med Thomas Cook Airlines. Les mer under Hotellfakta om hva som gjelder for din reise til Sunwing Kallithea Beach. Her finner du mer informasjon om Easy Travel.

Adresse

Box 207
GR-851 00 Rhodos
Greece

Telefon: +30 22 410 88100

Fasiliteter på Sunwing Kallithea Beach

Prisliste