Stranden på Praslin, Seychellerna - ett av Vings många resmål

Vårt bærekraftarbeid på reisemålene

I tillegg til å påvirke hotellpartnerne våre, prøver vi også å påvirke andre samarbeidspartnere, lokale myndigheter og organisasjoner til å jobbe mer bærekraftig.

• Hvert år gjennomfører vi en Beach Cleaning Day på de reisemålene dette er mulig. Det innebærer at personalet plukker søppel og gjør det fint på strendene. Vi oppmuntrer også gjestene våre til å delta for å vise sin holdning overfor lokale myndigheter.

• Flere av våre Sunwing Family Resorts samt O.B.C. på Kypros, Kreta og Rhodos er tildelt Blue Flag for sin kvalitetshåndtering, vannsikkerhet og vedlikehold av strender og kystmiljø. Det samme gjelder to av våre Sunprime Hotels, på Kypros og Mallorca. Vi jobber for at flere skal få denne internasjonale miljøsertifiseringen. Du kan lese mer på hotellsidene våre for Sunwing Family Resorts, O.B.C. og Sunprime Hotels.

• Vi skal redusere bruken av engangsartikler av plast. Les mer her.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.