Organisasjonen

Nordic Leisure Travel Group består av reisearrangørene Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flyselskapet Sunclass Airlines samt hotellselskapet Hotels & Resorts som omfatter våre egne hotellkjeder Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Sunprime Hotels.

Marie-Anne Zachrisson

Country Manager Ving Norge

marie-anne.zachrisson@ving.no

KONSERNLEDELSEN

Nordic Leisure Travel Group

Magnus Wikner

Magnus Wikner

CEO
Nordic Leisure Travel Group

Bakgrunn: Magnus har jobbet for Ving og Nordic Leisure Travel Group i flere omganger siden 1985, bl.a. som markedssjef i daværende Vingresor, markedsdirektør for Ving Group samt Brand Director for MyTravel Northern Europe. Fra 2002 var han markedsdirektør i McDonald's, før han i 2006 ble markedssjef og etterhvert markedsdirektør i ICA Sverige. Han kom tilbake til Ving i 2011 som administrerende direktør (VD) i Sverige og merkevaresjef for Thomas Cook Northern Europe. Fra november 2013 har Magnus vært administrerende direktør for Nordic Leisure Travel Group (tidligere Thomas Cook Northern Europe).

E-post: magnus.wikner@ving.se

Maria Tullberg

Director Resorts & Hotels
Nordic Leisure Travel Group

Bakgrunn: Maria er utdannet siviløkonom med hovedvekt på markedsføring. I store deler av sitt arbeidsliv har hun jobbet i hotellbransjen. Hun begynte i Nordic Leisure Travel Group i desember 2021. Med 25 år i bransjen har Maria jobbet mesteparten av tiden i ledende stillinger i blant annet Scandic Hotels og Radisson Hotel Group. Maria har også internasjonal erfaring, og har blant annet vært hotelldirektør i Dubai for Radisson Blu Hotel Dubai Deira Creek, hvor hun mottok utmerkelsen ”General Manager of the year 2016” av Hotelier Middle East. Hun kommer nylig fra stillingen som Cluster General Manager med ansvar for Stockholm Waterfront, Waterfront Congress Center og Radisson Blu Royal Viking Hotell.

E-post: maria.tullberg@ving.se

Waldemar Varburg

Valdemar Warburg

Managing Director
Sunclass Airlines

Bakgrunn: Valdemar Warburg tiltrådte stillingen 1. januar 2023. Han har over 15 års erfaring fra forretningsutvikling, luftfart, shipping og logistikk – og er med det en erfaren profil. Valdemar kommer fra stillingen som Vice President for forretningsenheten Nordic, hos det nordiske ferge- og logistikkselskapet DFDS, der han var ansvarlig for den daglige driften med 550 medarbeidere i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Baltikum og Ukraina. Før det var Valdemar Warburg Associate Partner hos McKinsey, der han jobbet med luftfartsindustrien i ni år. Han har derfor mye kunnskap om flydrift fra flere europeiske, asiatiske og mellomøstlige flyselskap. Valdemar er dessuten en lidenskapelig flyentusiast og holder til på Sunclass-kontoret i København.

Mail: valdemar.warburg@sunclass.dk

Erica Wallin

Erica Wallin

CIO
Nordic Leisure Travel Group

Bakgrunn: Erica Wallin er utdannet sivilingeniør innen transportteknologi, og har tilleggsstudier i IT management. Hun har i store deler av sitt arbeidsliv innehatt ledende roller innen IT-utvikling, blant annet i bank og finans. I 2019 begynte Erica på Nordic Leisure Travel Group, og har blant annet jobbet som Head of Development. Fra februar 2022 innehar Erica stillingen som CIO.

E-post: erica.wallin@ving.se

Per Knudsen

Per Knudsen

CFO

Bakgrunn: Per har utdannelse innen bank og finans, og jobbet som børsmegler før han i 1992 begynte i Spies-konsernet som nå er en del av Nordic Leisure Travel Group. Per har hatt flere ledende stillinger innen Group Finance og ble i august 2013 utnevnt til finansdirektør. I 2016 tiltrådte Per som administrerende direktør for konsernets flyselskap, Sunclass Airlines. Fra januar 2020 er han tilbake som økonomidirektør i NLTG.

E-post: per.knudsen@sunclass.dk

Fredrik Wessel

Fredrik Wessel

Human Resources Director
Nordic Leisure Travel Group

Bakgrunn: Fredrik kom til selskapet som nyutdannet siviløkonom i 1993. Han startet i utenlandsorganisasjonen, der han har hatt ulike funksjoner innenfor produkt, informasjon og reisemålsdrift. Fredrik har primært jobbet innen HR, med bl.a. utdanning, lønn og organisasjonsutvikling, og i 2019 ble han nordisk HR-ansvarlig.

E-post: fredrik.wessel@ving.se

Stefan Lincoln

Stefan Lincoln

Commercial Director
Nordic Leisure Travel Group

Bakgrunn: Stefan startet som guide på Rhodos i 1993 og jobbet utenlands i sju år, avslutningsvis som destinasjonssjef på Gran Canaria. Deretter ble han innkjøpssjef for hotell, med driftsansvar for flere reisemål i perioden 2000–2006. Fra 2006 til 2014 var Stefan Commercial Director for Ving Sverige og har siden 2014 hatt ansvaret for konsernfunksjonen Product & Yield.

E-post: stefan.lincoln@ving.se

Søren Græser Damgaard

Søren Græser Damgaard

Director Dynamic Packaging
Nordic Leisure Travel Group

Bakgrunn: Søren har jobbet i reisebransjen i over 25 år, og har hatt flere ledende stillinger innenfor Retail, Wholesale og Supply. Han kom til Nordic Leisure Travel Group i 2008 som Business Development Manager for Dynamic Packaging, etter å ha solgt sitt eget TravelTech-selskap Travelwire. Har siden 2017 vært ansvarlig for Nordic Leisure Travel Group Complementary.

E-post: soren.damgaard@spies.dk

Camilla Everberg

Camilla Everberg

CMO/CXO (Chief Sales, Marketing & Digital Experience)
Nordic Leisure Travel Group

Bakgrunn: Camilla er siviløkonom i bunnen og har over 20 års erfaring innen markedsføring, kommunikasjon, forretningsutvikling og netthandel. Etter mange år på konsumentproduktsiden og flere nordiske seniorroller innen markedsføring og innovasjon i ulike selskap byttet hun bransje og begynte som Channel & Business Area Manager i Bonnier Broadcasting/TV4-gruppen. Camilla begynte i NLTG den 6. mars 2023 og kommer fra rollen som Head of Marketing, Communication og E-com hos Elgiganten, som er en av Sveriges største aktører innen retail (i Norge kjent som Elkjøp, i Finland som Gigantti og i Danmark som Elgiganten).

E-post: camilla.everberg@nltg.com

Jan Vendelbo

Director Country Management
Nordic Leisure Travel Group

Bakgrunn: Jan begynte i 1985 som Airguide i Spies-konsernet, som i dag er en del av Nordic Leisure Travel Group. Etter å ha jobbet flere år i utlandet, blant annet som regionsjef for Spania, USA og Karibia, returnerte han hjem og har siden hatt ledende roller innen blant annet hotellkontraktering, reisemålsdrift, salg, kommunikasjon og markedsføring. I 2011 ble han administrerende direktør for Spies. I dag er Jan også ansvarlig for Country Management i Norden, inkludert områdene Communications, Public Affairs og konsernets Customer Center.

Mail: jan.vendelbo@spies.dk

Mer om Ving