Din mening om reisen

Ofte stilte spørsmål om skjemaet

Er det verdt å fylle ut spørreskjemaet? Leser du det i det hele tatt?
Ja, spørreskjemaet er vårt viktigste verktøy når det gjelder produktutvikling og oppfølging. Din deltakelse er av største viktighet, og vi er veldig takknemlige for at tusenvis av våre reisende ønsker å hjelpe oss med å bli enda bedre.

Hvor mange fyller ut skjemaet?
For tiden har vi en svarprosent på omtrent 45-50 prosent.

Hva gjør dere med svarene?
Svarene blir analysert i minste detalj og distribuert ukentlig til de ansatte på alle våre destinasjoner og hotell. På reisemålene går serviceansvarlig gjennom tallene sammen med Vingvertene, og på hotellene blir de fordelt på hver avdeling slik at rengjøringspersonalet kan se deres rangering, restaurantpersonalet deres etc.

Resultatene blir også publisert på intranettet vårt, der alle ansatte kan delta i ukens kvalitetstall. De finnes også i en forenklet versjon under hotellpresentasjonene på Ving.no i form av "Gjestenes vurdering".

Hva skjer med hotell som for eksempel får dårlig tilbakemelding?
Hvis et hotell får meget dårlige tilbakemeldinger av gjestene våre avsluttes samarbeidet, med mindre hotellet kan legge frem en forbedringsplan, for eksempel renovering av visse lokaler - hvis det er denne standarden gjestene har hatt synspunkter på.

På samme måte vurderer vi destinasjonene våre. Hvis en destinasjon ikke oppfyller standarden, forsvinner den vanligvis fra programmet for neste sesong.

Hva får jeg som kunde om jeg deltar?
Dessverre kan vi ikke belønne alle som fyller ut spørreskjemaet vårt. Derimot er dette en mulighet for deg som kunde til å påvirke din neste reise. Vi har tre trekninger årlig, hvor alle som har fylt ut og sendt inn spørreskjemaet og skrevet om hvor de ønsker å reise, med hvem og hvorfor, deltar i en konkurranse om å vinne en reisesjekk på kr 10 000,-.

Ønsker du å komme i kontakt med oss finner du våre kontaktopplysninger her.

Hjelp oss i fem minutter slik at din neste ferie blir enda bedre
Ving arbeider hardt for at ferien din skal bli enda bedre. Spørreskjemaet gir deg som gjest en mulighet for å dele dine synspunkter, og vi på Ving får vite hva du er mest fornøyd med og hva vi kan bli bedre på.

Undersøkelsen, som er en av Nordens største, blir mer representativ jo flere som svarer. Og desto større blir presset på Ving, på hotellet og alle som er involvert i å gjøre ferien enda bedre. Nettopp det er noe du selv får glede av neste gang du reiser med oss.

Din mening om reisen

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.