Tyck till om din resa

Din mening om reisen

Hjelp oss i fem minutter slik at din neste ferie blir enda bedre
Ving arbeider hardt for at ferien din skal bli enda bedre. Spørreskjemaet gir deg som gjest en mulighet for å dele dine synspunkter, og vi på Ving får vite hva du er mest fornøyd med og hva vi kan bli bedre på.

Undersøkelsen, som er en av Nordens største, blir mer representativ jo flere som svarer. Og desto større blir presset på Ving, på hotellet og alle som er involvert i å gjøre ferien enda bedre. Nettopp det er noe du selv får glede av neste gang du reiser med oss.

Vanlige spørsmål om skjemaet

Lønner det seg å fylle ut spørreskjemaet? Leser dere det i det hele tatt?
Ja, spørreskjemaet er vårt absolutt viktigste redskap når det gjelder produktutvikling og oppfølging. Din medvirkning er av stor betydning, og vi er veldig takknemlige for at tusenvis av våre gjester ønsker å hjelpe oss med å bli enda bedre.

Svarene analyseres ned til hver minste detalj og distribueres på ukentlig basis til personalet på alle våre reisemål og hotell. På reisemålet går servicesjefen gjennom tallene sammen med Vings reiseledere, og på hotellet brytes de ned på de respektive avdelinger slik at renholdspersonale og de restaurantansatte etc. får sin karakter.

Resultatet publiseres på vårt intranett hvor alle ansatte kan lese ukens kvalitetstall. De presenteres også i en forenklet versjon i hotellbeskrivelsene på ving.no under «Gjestevurderinger og anmeldelser».

Hva skjer med for eksempel hotell som får dårlig omtale?
Om et hotell får stryk av våre gjester avbrytes samarbeidet, såfremt hotellet ikke kan legge frem en plan om forbedring, som renovering av enkelte lokaler – om gjestene eksempelvis har påpekt en dårlig standard.

På samme vis vurderer vi våre reisemål. Om et reisemål ikke holder mål tas det vanligvis ut av programmet før neste sesong.

Hva får jeg som gjest igjen for min påvirkning?
Dessverre kan vi ikke belønne alle som fyller ut spørreskjemaet vårt. Derimot er dette en mulighet for deg som kunde til å påvirke din neste reise. Vi har tre trekninger årlig, hvor alle som har fylt ut og sendt inn spørreskjemaet og skrevet om hvor de ønsker å reise, med hvem og hvorfor, deltar i en konkurranse om å vinne en reisesjekk på kr 10.000,-.

Ønsker du å komme i kontakt med oss finner du våre kontaktopplysninger her