Markedsandeler og salg

De siste årene har antall feriereiser med fly til utlandet økt. Dette er blant annet fordi den teknologiske utviklingen har gitt oss flere valgmuligheter og at tilgjengeligheten på flystoler er større enn tidligere.

De klassiske charterselskapene får stadig et bredere utvalg av reiser. I de siste årene har Ving blant annet vokst mye innen pakkereiser med rutefly og hotell med valgfri reiselengde. Men kjernen i virksomheten vår er fortsatt feriereiser med charterfly, hvor vårt eget flyselskap, Sunclass Airlines, står for ca. 85 prosent av vårt totale volum.

Markedsandel
Ving har ca. 46 prosent av det norske chartermarkedet på vinteren og ca. 36 prosent på sommeren (tall fra 2018/19). Per i dag finnes det ingen statistikk på hvor stor andel av markedet for pakkereiser med rutefly Ving har.

Antall reisende i året fra Norge (totalt for hele det norske chartermarkedet)
Ca. 950.000

Salg
I underkant av 90 prosent av Vings reiser selges på nett.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.