Ving følger alltid UDs reiseråd

For oss på Ving står de reisendes sikkerhet alltid i første rekke. Vårt sikkerhetsarbeid omfatter hele organisasjonen og handler både om forebyggende arbeid og beredskap dersom en akutt krise skulle oppstå på en destinasjon.

Ving følger alltid Utenriksdepartementets anbefalinger og arrangerer ikke reiser til land eller områder som Utenriksdepartementet fraråder å reise til.

Dersom Utenriksdepartementet fraråder reiser til et land Ving har reiser til, vil alle reiser dit bli innstilt. De som har bestilt en reise til dette landet vil bli kontaktet av Ving og tilbys å endre til et annet reisemål eller å avbestille.

Her kan du holde deg oppdatert på UDs reiseråd:

Utenriksdepartementet

Ving følger naturligvis de lokale lover, regler og normer som gjelder i hvert land.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.