Ving følger alltid UDs reiseråd

For oss på Ving står de reisendes sikkerhet alltid i første rekke. Vårt sikkerhetsarbeid omfatter hele organisasjonen og handler både om forebyggende arbeid og beredskap dersom en akutt krise skulle oppstå på en destinasjon.

Ving følger alltid Utenriksdepartementets anbefalinger og arrangerer ikke reiser til land eller områder som Utenriksdepartementet fraråder å reise til.

Dersom Utenriksdepartementet fraråder reiser til et land Ving har reiser til, vil alle reiser dit bli innstilt. De som har bestilt en reise til dette landet vil bli kontaktet av Ving og tilbys å endre til et annet reisemål eller å avbestille.

Her kan du holde deg oppdatert på UDs reiseråd:

Utenriksdepartementet

Ving følger naturligvis de lokale lover, regler og normer som gjelder i hvert land.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.