Sosialt ansvar

Turismen er nå en av de hurtigst voksende økonomisektorer i verden, og den står for en stor del av sysselsettingen blant den arbeidsføre delen av befolkningen. 1 av 10 arbeidsplasser er i dag direkte eller indirekte knyttet til turistbransjen.
Fakta og tall er hentet fra rapporter utarbeidet av UNWTO (United Nations World Tourism Organization).

Bærekraft er å sørge for at våre behov blir tilfredsstilt uten at det går på bekostning av fremtiden til de lokalsamfunn vi involverer oss i. For oss i Ving innebærer det at vi driver vår virksomhet på en ansvarlig måte og praktiserer bærekraft i alle ledd, som igjen forutsetter at våre kollegaer, kunder, leverandører og andre interessenter tar del i denne dugnaden. Dette gjør vi ikke bare av hensyn til miljøet, men også for å ta vårt sosiale ansvar på alvor.

Les mer om våre prinsipper og retningslinjer

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.