Sosialt ansvar

Turismen er nå en av de hurtigst voksende økonomisektorer i verden, og den står for en stor del av sysselsettingen blant den arbeidsføre delen av befolkningen. 1 av 10 arbeidsplasser er i dag direkte eller indirekte knyttet til turistbransjen.
Fakta og tall er hentet fra rapporter utarbeidet av UNWTO (United Nations World Tourism Organization).

Bærekraft er å sørge for at våre behov blir tilfredsstilt uten at det går på bekostning av fremtiden til de lokalsamfunn vi involverer oss i. For oss i Ving innebærer det at vi driver vår virksomhet på en ansvarlig måte og praktiserer bærekraft i alle ledd, som igjen forutsetter at våre kollegaer, kunder, leverandører og andre interessenter tar del i denne dugnaden. Dette gjør vi ikke bare av hensyn til miljøet, men også for å ta vårt sosiale ansvar på alvor.

Les mer om våre prinsipper og retningslinjer

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.