Nordic Leisure Travel Group

Nordic Leisure Travel Group selger reiser fra Sverige, Danmark, Norge og Finland. I gruppen inngår reisearrangørene Ving Norge, Ving Sverige, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flyselskapet Sunclass Airlines samt hotellselskapet Hotels & Resorts, hvor våre egne hotellkjeder Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Sunprime Hotels inngår. Gruppen selger rundt 1 325 000 reiser i året.

Vinggruppen har en integrert forretningsmodell hvor alle deler; reisearrangørene, flyselskapet og hotellvirksomheten er helt integrerte, og de fire nordiske landene jobber sammen og på samme måte. Vinggruppen er en moderne feriearrangør, som arrangerer pakkereiser med egne fly og hotell, selger fleksible pakkereiser med rutefly, cruisepakker og individuelle flybilletter og hotellovernattinger.

Ving Norge

Ving ble grunnlagt i 1970 og er i dag Norges største reisearrangør. Ving tilbyr alle typer reiser – fra klassiske pakkereiser med charterfly til fleksible reiser med rutefly hvor kunden selv bestemmer innholdet. I Vings utvalg kan man blant annet finne charterreiser, regulære pakkereiser, storbyreiser, cruise, treningsreiser, golfreiser, fotballturer, langtidsreiser og gruppe- og konferansereiser. Målet er at alle skal kunne finne sin ferie hos oss.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.