Vårt kundeløfte

Kvalitet

Som lidenskapelige ferieeksperter har vi bidratt til å skape unike reiseopplevelser i 60 år. I håp om å gjøre det enklere for deg å velge den perfekte feriereisen, deler vi våre gjesters tilbakemeldinger. Vi lytter til gjestene våre og legger deres synspunkter til grunn i utviklingen av service, reisemål og hotell. Våre ansatte og samarbeidspartnere prøver hele tiden å gjøre ferien din enda litt bedre.

Service

Vi er der når du trenger oss. På de fleste reisemålene våre kan du kontakte oss døgnet rundt, året rundt. Målet vårt er å gjøre alt vi kan for at nettopp din ferie skal bli «de beste ukene i året» – med opplevelser som får følelsen til å vare lenge.

Pålitelighet

Du skal alltid føle deg trygg når du reiser med oss. Vi jobber bevisst for å gi deg den informasjonen du trenger, både før avreise og i løpet av ferien. Og uansett hvilken pakkereise du bestiller hos oss, så er den dekket av Reisegarantifondet. Det betyr at du får pengene tilbake hvis noe uforutsett skulle skje med oss som selskap.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.