Vårt kundeløfte

Kvalitet

Som lidenskapelige ferieeksperter har vi bidratt til å skape unike reiseopplevelser i 60 år. I håp om å gjøre det enklere for deg å velge den perfekte feriereisen, deler vi våre gjesters tilbakemeldinger. Vi lytter til gjestene våre og legger deres synspunkter til grunn i utviklingen av service, reisemål og hotell. Våre ansatte og samarbeidspartnere prøver hele tiden å gjøre ferien din enda litt bedre.

Service

Vi er der når du trenger oss. På de fleste reisemålene våre kan du kontakte oss døgnet rundt, året rundt. Målet vårt er å gjøre alt vi kan for at nettopp din ferie skal bli «de beste ukene i året» – med opplevelser som får følelsen til å vare lenge.

Pålitelighet

Du skal alltid føle deg trygg når du reiser med oss. Vi jobber bevisst for å gi deg den informasjonen du trenger, både før avreise og i løpet av ferien. Og uansett hvilken pakkereise du bestiller hos oss, så er den dekket av Reisegarantifondet. Det betyr at du får pengene tilbake hvis noe uforutsett skulle skje med oss som selskap.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.