En av Vings medarbetare sitter i en fåtölj på huvudkontoret i Stockholm

Vårt bærekraftarbeid hjemme

Også på kontorene våre her i Norden jobber vi mot klare mål for å redusere energiforbruket og mengden avfall.

Noen eksempler:

  • I 2009 sluttet vi å produsere våre tradisjonelle salgskataloger, og har isteden samlet all inspirasjon og informasjon på nettsiden vår.
  • I dag bestiller nesten 9 av 10 av kundene våre reisen sin på ving.no. 90 % av alle billetter vi sender ut er elektroniske.
  • I løpet av 2023 skal 100 % av strømmen som brukes på våre kontorer i Norden være grønn elektrisitet. Parallelt jobber vi med å redusere bruk av både strøm og vann.
  • Arbeidet vårt følges opp og sammenstilles i vår bærekraftrapport.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.