En av Vings medarbetare sitter i en fåtölj på huvudkontoret i Stockholm

Vårt bærekraftarbeid hjemme

Også på kontorene våre her i Norden jobber vi mot klare mål for å redusere energiforbruket og mengden avfall. Vi prøver også å informere kundene våre om hvordan de kan reise mer bærekraftig.

Noen eksempler:

  • I 2009 sluttet vi å produsere våre tradisjonelle salgskataloger og trykker i dag kun et lite inspirasjonsmagasin.
  • Alle trykksaker og magasiner som lages i Norden, produseres under miljøvennlige forhold og er Svanemerket. Disse blir imidlertid færre, ettersom internett nå er den viktigste informasjonskanalen.
  • Nærmere 100 % av alt skrivemateriell og katalogpapir vi kjøper inn, er miljøpapir.
  • Mer enn 80 % av kundene våre bestiller i dag reisen på ving.no og 90 % av alle billetter vi sender ut er elektroniske
  • Arbeidet vårt følges opp og sammenstilles i vår bærekraftrapport.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.