En av Vings medarbetare sitter i en fåtölj på huvudkontoret i Stockholm

Vårt bærekraftarbeid hjemme

Også på kontorene våre her i Norden jobber vi mot klare mål for å redusere energiforbruket og mengden avfall. Vi prøver også å informere kundene våre om hvordan de kan reise mer bærekraftig.

Noen eksempler:

  • I 2009 sluttet vi å produsere våre tradisjonelle salgskataloger og trykker i dag kun et lite inspirasjonsmagasin.
  • Alle trykksaker og magasiner som lages i Norden, produseres under miljøvennlige forhold og er Svanemerket. Disse blir imidlertid færre, ettersom internett nå er den viktigste informasjonskanalen.
  • Nærmere 100 % av alt skrivemateriell og katalogpapir vi kjøper inn, er miljøpapir.
  • Mer enn 80 % av kundene våre bestiller i dag reisen på ving.no og 90 % av alle billetter vi sender ut er elektroniske
  • Arbeidet vårt følges opp og sammenstilles i vår bærekraftrapport.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.