Vinn et ferieminne

Konkurrér og vinn

Vi har ofte konkurranser hvor du for eksempel kan vinne gavekort eller reiser. Denne siden er alltid oppdatert med aktuelle aktiviteter og informasjon om hvor og hvordan du kan delta. Vi opplever at mange små aktører arrangerer konkurranser i vårt navn uten vårt samtykke, så om du er usikker må du gjerne sjekke her før du deltar. Alle godkjente Ving-konkurranser finnes på denne siden.

Lykke til!

Aktuelle konkurranser:

Følg med på Vingreiser på Facebook for aktuelle konkurranser


Vinnere i tidligere konkurranser Skjul

Vinnere i tidligere konkurranser

Februar 2017:

Vinner av reisegavekort på Vings drømmefrokost #vingfrokost
@sjokobolle, @My_food_by_me og @Beateleite

Desember 2016:

Vinner av Kroatia reisetips konkurranse på Facebook - Linda Kukleci.

Vinner av Mallorca reisetips konkurranse på Facebook - Ingrid Hognestad.

November 2016:

10 vinnere av hvert sitt koffertsett fra Samsonite til en verdi av kr 4.998,-, i samarbeid med MyHoliday Card. Gratulerer til Jenny Myklebus Kalvik, Stein-Roald Nilssen, Åse Nygård, Hilde Merete Myrdal, Marie Winge Nørvåg, Sverre Per Borgen, Stig Abel, Line Marie Karlsen, Ole Johan Nesse og Beth Mentzen Gudese.

Oktober 2016:

Svart på vårt spørreskjema etter hjemkomst fra ferien i perioden juli-september. Vinneren ble trukket 5. oktober 2016 og Anne Trine Høibakk ble vinner av gavekort på 5000 kroner.

Svart på vårt spørreskjema om Thomas Cook Airlines etter hjemkomst fra ferien i perioden juli-september. Vinneren ble trukket 5. oktober 2016 og Hans Kristian Berge ble vinner av gavekort på 5000 kroner.

1 vinner av gavekort i vår høstferie-konkurranse på Instagram. Gratulerer Kine Brustrøm .

September 2016:

5 vinnere av 2 Norgesbilleter til filmen "Opprdag Dory". Gratulerer Jørgen Paulsen, Helge Myklebust, Tamara Sanger, Pernille Nielsen Varildbakken og Sander Marøy.

August 2016:

3 vinnere av gavekort à 2500kr i konkurransen "Del reisetips og vinn gavekort" Gratulerer John Skare, Gøril Iren Vestgård Larsen og Giske Rygh Lindebjerg.

Vinner av 2 billetter til årets ShapeUp Convention i Oslo er Rebecca Ophus.

Vinneren av Lykkehjul konkurransen utenfor Ullevaal i forbindelse med Tottenham kampen er Theo Olsen fra Hafslundsøy.

Juli 2016:

Vings sommerleker - løsning og vinnere
Oppgave 9:
Riktig svar på oppgaven var over 50 spennende storbyer. Vinner av gavekort på 1000 kroner er Aud Kristiansen.

Oppgave 8:
Riktig svar på oppgaven var Nai Thon Beach. Vinner av gavekort på 1000 kroner er Helle Marie Ib.

Oppgave 7:
Riktig svar på oppgaven er at Easy Travel inkluderer 30 kg bagasjevekt, direktetransport til hotellet og innsjekking til hjemreisen på hotellet. Vinner av gavekort på 1000 kroner er Beathe Flatin

Oppgave 6:
Riktig svar på oppgaven er at det finnes 10 Sunwing Family Resorts. Vinner av gavekort på 1000 kroner er Marianne Grov.

Oppgave 5:
Riktig svar på oppgaven er at cruise inkluderer flybilletter, hotell og helpensjon om bord. Vinner av gavekort på 1000 kroner er Camilla Løining Dynestøl.

Oppgave 4:
Riktig svar på oppgaven er Sunwing Sandy Bay Vinner av gavekort på 1000 kroner er Andreas Vikra.

Oppgave 3:
Riktig svar på oppgaven er La Liga og Premier League. Vinner av gavekort på 1000 kroner er Kristine Hesmyr.

Oppgave 2:
Riktig svar på oppgaven er at Casa Cook ligger på Rhodos. Vinner av gavekort på 1000 kroner er Andrea Hansen.

Oppgave 1: Riktig svar er 11 palmer. Vinner av gavekort på 1000 kroner er Susanne Myrvoll.

Svart på vårt spørreskjema etter hjemkomst fra ferien i perioden januar-mars. Vinneren ble trukket 7. juli 2016 og Tore Angelsen ble vinner av gavekort på 5000 kroner.

Svart på vårt spørreskjema etter hjemkomst fra ferien i perioden april-juni. Vinneren ble trukket 7. juli 2016 og Tom Bygland ble vinner av gavekort på 5000 kroner.

Svart på vårt spørreskjema om Thomas Cook Airlines etter hjemkomst fra ferien i perioden januar-mars. Vinneren ble trukket 7. juli 2016 og Arna Synnøve Hauge ble vinner av gavekort på 5000 kroner.

Svart på vårt spørreskjema Thomas Cook Airlines etter hjemkomst fra ferien i perioden april-juni. Vinneren ble trukket 7. juli 2016 og Hæge Cathrine Lundsbakken ble vinner av gavekort på 5000 kroner.

Juni 2016:
Svar på vår reisepanelundersøkelse og vinn gavekort på 2.000 kroner. Vinneren som ble trukket i juni: Erik Forfod

Mai 2016:
Svar på vår reisepanelundersøkelse og vinn gavekort på 2.000 kroner. Vinneren som ble trukket i mai: Paul Hugo Haugen

Mars 2016:
Vinneren av vår Instagram-konkurranse #drømmestrender er nå trukket. Det er Lene Beate Bach Kvalvik som er den heldige vinneren av et reisegavekort på 5 000 kroner.

Februar 2016:
Vinneren av vår Instagram-konkurranse er nå trukket. Det er Veronika Høitomt som er den heldige vinneren av et reisegavekort på 5 000 kroner.

Vinnere av backstage-pass til Vinterlyd i Trondheim er Lena Johansen Dybvik, i Tromsø Therese Eidesen og i Hafjell Helén Moe og Åshild Nordgård.

Vinnere av backstage-pass til Vinterlyd i Bergen er Vilde Davidsen, i Stavanger Katrine Sørvaag og på Gjøvik Wiktoria Barkowska.

Abonnér på nyhetsbrev

* Feltene med stjerne er obligatorisk. Vi anbefaler likevel at du fyller ut alle feltene slik at vi enklere kan sende deg relevante tilbud og informasjon.