Strandpromenade

Vinn med Ving

Konkurrér og vinn hos Ving!

Vi har ofte konkurranser hvor du for eksempel kan vinne gavekort eller reiser. Denne siden er alltid oppdatert med aktuelle aktiviteter og informasjon om hvor og hvordan du kan delta. Vi opplever at mange små aktører arrangerer konkurranser i vårt navn uten vårt samtykke, så om du er usikker må du gjerne sjekke her før du deltar. Alle godkjente Ving-konkurranser finnes på denne siden.

Lykke til!

Følg med på Vingreiser på Facebook for aktuelle konkurranser.

Aktuelle konkurranser

Dogcation-konkurranse

Dogcation

Dra på ferie med god samvittighet mens voffsen nyter livet hjemme!

Vinn et reisegavekort på 30 000 kroner, samt et skreddersydd opphold for kjæledyret ditt til en verdi av 10 000 kroner.

**Dra på ferie med god samvittighet mens voffsen nyter livet hjemme!** Vinn et reisegavekort på 30 000 kroner, samt et skreddersydd opphold for kjæledyret ditt til en verdi av 10 000 kroner.
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.