Konkurrér og vinn med Ving

Konkurrér og vinn hos Ving!

Vi har ofte konkurranser hvor du for eksempel kan vinne gavekort eller reiser. Denne siden er alltid oppdatert med aktuelle aktiviteter og informasjon om hvor og hvordan du kan delta. Vi opplever at mange små aktører arrangerer konkurranser i vårt navn uten vårt samtykke, så om du er usikker må du gjerne sjekke her før du deltar. Alle godkjente Ving-konkurranser finnes på denne siden.

Lykke til!

Aktuelle konkurranser:
Følg med på Vingreiser på Facebook for aktuelle konkurranser

Konkurransen «Vinn en fotballtur til Manchester for to personer» er avsluttet og vi har kåret en vinner.

Se hvem som vant her

Følgende konkurranseregler gjelder for deltakere i konkurransen «Vinn en fotballtur til Manchester for to personer». Konkurransen finner du på Vingreiser på Facebook

 1. Ansatte i Ving Norge AS/Thomas Cook, kunder/sponsorer og samarbeidspartnere, samt deres nærmeste familie kan ikke delta eller vinne i konkurransen.

 2. Er vinneren under 18 år, må foreldre eller foresatte gi samtykke til at vinneren kan motta premien. Eventuell premieskatt eller avgifter skal betales av vinneren selv. Vinneren er selv ansvarlig for å melde inn gevinst til skatteetaten.

 3. Alle deltakere kan kun delta i konkurransen én gang.

 4. Konkurranseperioden løper fra 8.desember til 17. desember 2017. Vinneren utnevnes 18. desember 2017.

 5. Vinneren kontaktes av Ving Norge på Facebook og presenteres også på ving.no/vinnere. Får vi ikke svar av vinneren i løpet av to (2) dager, forbeholder Ving/Thomas Cook seg retten til å utnevne en ny vinner.

 6. Alle deltakere må delta under eget navn, og på vegne av seg selv. Ving/Thomas Cook forbeholder seg retten til å ettergå opplysningene som er gitt før premien(e) leveres/utbetales.

 7. Vinnerens navn, bilde og stemme, kan brukes i markedsføring av Ving/Thomas Cook eller deres partnere på radio, nett eller andre kanaler. Gjennom deltakelse i konkurranser/aktiviteter godkjenner deltakerne en slik bruk.

 8. Med mindre noe annet klart framgår av premiebeskrivelsen eller uomtvistelig er avtalt, er Ving/Thomas Cook ikke ansvarlig for eventuelle følgekostnader knyttet til premiene eller bruken av dem - så som for eksempel transport til avreisested, kost, losji, tilleggsaktiviteter- og utstyr, og annet som ikke er beskrevet som en del av premien.

 9. Ved konkurranser om billetter til konserter, idrettsarrangement eller liknende står vinneren selv for reise-, diett- og losjikostnader hvis dette ikke er inkludert i premien.

 10. Vinneren kan ikke bytte premien mot økonomisk kompensasjon eller overføre premiekravet til andre personer eller organisasjoner.

 11. Ving/Thomas Cook forbeholder seg retten til å kunne endre konkurransen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under konkurranseperioden.

 12. Ved alle premier med reiser gjelder 18 års aldersgrense for å kunne gjøre bruk av premien (alternativt i følge med foresatte hvis ikke annet er avtalt). Ving/Thomas Cook er ikke ansvarlig for å skaffe til veie en ekstra reise eller på annen måte legge til rette for at foresatte kan reise sammen med en ikke myndig premievinner.

 13. Ving/Thomas Cook er ikke ansvarlig for reiseforsikring ved reisepremier, og vinneren reiser på eget ansvar. Det påligger vinneren(e) selv å tegne relevant reiseforsikring for premiereisen dersom vinneren(e) ønsker å være forsikret.

 14. Kriteriene for konkurransen som står i beskrivelsen av konkurransen må være oppfylt for å kunne vinne. Kriteriene er: Spill inn en film på minst 15 sekunder, der du viser fotballkunnskapene dine iført en valgfri drakt/plagg fra Manchester United. Filmen lastes opp i kommentarfeltet til konkurranseinnlegget med hashtaggen #vingfotball. For å delta i konkurransen må du ha opphavsrett på materialet du deler. Plagiat aksepteres ikke. Vinneren trekkes ved tilfeldig trekning ut i fra de deltakere som har tilfredsstilt alle krav.

 15. Ving/Thomas Cook er ikke ansvarlig for tekniske feil på telefon, sms, e-post eller brev ved deltakelse i konkurranser/aktiviteter, som ligger utenfor vår rimelige kontroll.

 16. Ved deltakelse i konkurransen, aksepterer deltakerne disse konkurransereglene og de beslutninger Ving/Thomas Cook kan komme til å ta vedrørende vinnere, endringer i periode, opplegg eller gjennomføring av konkurransen, som endelige og definitive. Ving/Thomas Cook forbeholder seg retten til å utestenge deltakere om de bryter reglene, jukser, skaffer seg urettmessige fordeler eller forsøker å sabotere konkurransen/aktiviteten.

 17. Om konkurranser på Facebook: Konkurransen er på ingen måte sponset, støttet eller administrert av, eller assosiert med, Facebook.

 18. Informasjon om premien
  Premien leveres av Ving Norge/Thomas Cook og inkluderer følgende:

 • Fly Oslo-Manchester t/r (torsdag 29.03.18 – mandag 02.04.18)

 • 4 netter i dobbeltrom på hotell i Manchester

 • «Watch the team train» fredag 30. Mars 2018

 • 2 billetter til Man Utd – Swansea 31. mars eller 1. april 2018

 • Transport mellom flyplass og hotell er ikke inkludert i premien.

 • Transport mellom hotell og Old Trafford på kampdagen er ikke inkludert i premien.

 • På treningsdagen, «Watch the team train», inngår transport mellom fotballarenaen Old Trafford og AON Training Complex. Transport til og fra hotellet inngår ikke i premien.

 • Kampdag er foreløpig satt til 31. mars, men den kan bli flyttet. Dette vil medføre at datoen for å se laget trene, «Watch the team train», også flyttes.