Konkurrér og vinn med Ving

Konkurrér og vinn hos Ving!

Vi har ofte konkurranser hvor du for eksempel kan vinne gavekort eller reiser. Denne siden er alltid oppdatert med aktuelle aktiviteter og informasjon om hvor og hvordan du kan delta. Vi opplever at mange små aktører arrangerer konkurranser i vårt navn uten vårt samtykke, så om du er usikker må du gjerne sjekke her før du deltar. Alle godkjente Ving-konkurranser finnes på denne siden.

Lykke til!

Aktuelle konkurranser:
Følg med på Vingreiser på Facebook for aktuelle konkurranser.

Hellas konkurranse med Ving

Hellas-konkurranse

Hellas-konkurranse er nå avsluttet. Vi takker alle som har deltatt. Dere som ikke vant kan søke etter en reise til Hellas eller en annen type reise hos oss på Ving.

Her kan du lese konkurransereglene.

Her kan du se hvem som vant konkurransen.

Konkurranse med Ving

Vinn et herlig Middelhavscruise!

Cruisekonkurransen er nå avsluttet. Vi takker alle som har deltatt. Dere som ikke vant kan søke på cruise eller en annen type reise hos oss på Ving.

Her kan du lese konkurransereglene.

Her kan du se hvem som vant konkurransen.

"Hvor er Lollo?"

Vi i Ving tilbyr reiser til både fjernt og nært, og en av våre kjære maskoter, Lollo, er stadig på farten for å besøke alle våre flotte destinasjoner og hoteller. Nå har hun vært på tur igjen, og vi lurer på om DU kan se hvor hun har vært denne gangen?

Denne konkurransen er nå avsluttet. Vinneren har blitt kontaktet av Ving direkte. Husk å følge med på Facebook for flere konkurranser! Kanskje Lollo skal ut på flere reiser?