Lollo & Bernie går hånd i hånd med 3 barn

Vi bryr oss om barna

Redd Barna

Støtt kampen for en trygg barndom

Selv om vi sender tusenvis av glade barn og familier på ferie hvert eneste år, finnes det millioner av barn over hele verden som ikke har det like bra. Derfor har Nordic Leirsure Travel Group, som Ving er den del av, inngått et treårig samarbeid med Redd Barna. Sammen skal vi bidra til å gi barn den tryggheten de trenger, både nå og i fremtiden. Fordi trygge barn, blir trygge voksne. Gjennom mer enn 60 år i reisebransjen har vi engasjert oss i mange ulike prosjekter på destinasjoner over hele verden. Det har ofte vært prosjekter med støtte til skoler, sykehus og barnehjem i for eksempel Thailand, Mexico og Gambia. Nå har vi tatt et langsiktig skritt sammen med verdens største organisasjon for barns rettigheter.

FN's barnekonvensjon

FN's barnekonvensjon og Redd Barna

Vi står sammen i vårt felles engasjement for en viktig sak. Trygghet, sikkerhet og lek er grunnleggende for alle barn, uansett hvor de befinner seg. Vi tar utgangspunkt i FN's barnekonvensjon (Barnekonvensjonen) artikkel 2, 3, 12, 29, 31 og 42, og kunnskapen som finnes hos Redd Barna.

goals

Sammen med Redd Barna skal vi:

Skape trygge miljøer på destinasjonen

Fortsette å skape trygge og inkluderende miljøer for barn som reiser på ferie med oss. Det skal med andre ord alltid være rom for lek, glede og trygt samvær. I samarbeid med Redd Barna skal vi også gi personalet vårt opplæring i organisasjonens retningslinjer og verdier.

To små barn som sitter i en hengekøye

Støtte Redd Barnas arbeid

Støtte Redd Barnas arbeid med å sikre en trygg tilværelse for utsatte barn rundt om i verden, og deres arbeid med å skape barnevennlige områder der barna kan glemme den vanskelige virkeligheten en liten stund. Der de kan føle seg trygge, leke og bare være barn. Det gjør vi blant annet gjennom en årlig økonomisk donasjon fra foretaket, samt forskjellige innsamlinger via kundene.

Voksen mann, fra Redd Barna, spiller kortspill med en ung gutt.

Øke kunnskapen om barns rettigheter

Bidra til å øke kunnskapen om barns rettigheter blant nordiske barn og familier, gjennom våre ulike kanaler.

Når du bestiller en reise med Ving kan du også gi en gave til Redd Barna - og være med i kampen for en lysere framtid.

Mer om Ving