Lollo & Bernie går hånd i hånd med 3 barn

Vi bryr oss om barna

Redd Barna

Støtt kampen for en trygg barndom

Ving har et samarbeid med Redd Barna. Selv om vi sender tusenvis av glade barn og familier på ferie hvert eneste år, finnes det millioner av barn over hele verden som ikke har det like bra. Derfor har Nordic Leirsure Travel Group, som Ving er den del av, inngått et treårig samarbeid med Redd Barna. Sammen skal vi bidra til å gi barn den tryggheten de trenger, både nå og i fremtiden. Fordi trygge barn, blir trygge voksne. Gjennom mer enn 60 år i reisebransjen har vi engasjert oss i mange ulike prosjekter på destinasjoner over hele verden. Det har ofte vært prosjekter med støtte til skoler, sykehus og barnehjem i for eksempel Thailand, Mexico og Gambia.

FN's barnekonvensjon

FN's barnekonvensjon og Redd Barna

Vi står sammen i vårt felles engasjement for en viktig sak. Trygghet, sikkerhet og lek er grunnleggende for alle barn, uansett hvor de befinner seg. Vi tar utgangspunkt i FN's barnekonvensjon (Barnekonvensjonen) artikkel 2, 3, 12, 29, 31 og 42, og kunnskapen som finnes hos Redd Barna.

goals

Sammen med Redd Barna skal vi:

Skape trygge miljøer på destinasjonen

Fortsette å skape trygge og inkluderende miljøer for barn som reiser på ferie med oss. Det skal med andre ord alltid være rom for lek, glede og trygt samvær. I samarbeid med Redd Barna skal vi også gi personalet vårt opplæring i organisasjonens retningslinjer og verdier.

To små barn som sitter i en hengekøye

Støtte Redd Barnas arbeid

Støtte Redd Barnas arbeid med å sikre en trygg tilværelse for utsatte barn rundt om i verden, og deres arbeid med å skape barnevennlige områder der barna kan glemme den vanskelige virkeligheten en liten stund. Der de kan føle seg trygge, leke og bare være barn. Det gjør vi blant annet gjennom en årlig økonomisk donasjon fra foretaket, samt forskjellige innsamlinger via kundene.

Voksen mann, fra Redd Barna, spiller kortspill med en ung gutt.

Øke kunnskapen om barns rettigheter

Bidra til å øke kunnskapen om barns rettigheter blant nordiske barn og familier, gjennom våre ulike kanaler.

Når du bestiller en reise med Ving kan du også gi en gave til Redd Barna - og være med i kampen for en lysere framtid.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.