Vi reduserer bruken av plast

Vi skal redusere bruken av engangsprodukter i plast

Vings langsiktige mål er at vi innen år 2023 skal ha faset ut alle engangsartikler av plast på våre egne fly, hotell og kontorer. Der det er mulig, bytter vi ut engangsproduktene med alternativer i resirkulerbare, biologisk nedbrytbare eller komposterbare materialer. På bakgrunn av plastens negative påvirkning på miljøet, innledet vi i 2017 et langsiktig arbeid med å begrense bruken av engangsartikler av plast. Det har resultert i en betydelig reduksjon, og vi er stolt av å kunne si at vi hittil har fjernet mer enn 9 millioner plastartikler fra alle ledd i virksomheten vår. Utfasingen vil fortsette med uforminsket styrke de kommende årene, med ekstra fokus på vår egen hotell- og flyvirksomhet.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.