Vi reduserer bruken av plast

Vi skal redusere bruken av engangsprodukter i plast

Vings langsiktige mål er at vi innen år 2023 skal ha faset ut alle engangsartikler av plast på våre egne fly, hotell og kontorer. Der det er mulig, bytter vi ut engangsproduktene med alternativer i resirkulerbare, biologisk nedbrytbare eller komposterbare materialer. På bakgrunn av plastens negative påvirkning på miljøet, innledet vi i 2017 et langsiktig arbeid med å begrense bruken av engangsartikler av plast. Det har resultert i en betydelig reduksjon, og vi er stolt av å kunne si at vi hittil har fjernet mer enn 9 millioner plastartikler fra alle ledd i virksomheten vår. Utfasingen vil fortsette med uforminsket styrke de kommende årene, med ekstra fokus på vår egen hotell- og flyvirksomhet.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.