Vårt miljøarbeid på Sunprime Hotels

Sunprime Hotels jobber retter seg etter arbeider etter EU Ecolabel sine miljøkriterier, som er en felles europeisk miljømerking av hotell. Mange av våre familiehotell, Sunwing Family Resorts, har allerede oppfylt alle krav og er nå Ecolabel-merket. Vårt mål er at også Sunprime Hotels i løpet av kort tid skal være det. Derfor følger vi et omfattende miljøprogram som har til hensikt å redusere miljøpåvirkningen innen områdene energi, vann, kjemikalier og avfall.

Miljøarbeid på Sunprime Hotels

Hva kan du gjøre for å bidra?

Gjestene våre kan også hjelpe oss i miljøarbeidet vårt. Det kreves ingen større anstrengelser, men din innsats er veldig verdifull.

Skifting av sengetøy og håndklær.

Legg det du vil bytte ut i kurven på badet. Sengetøy og håndklær skiftes ikke automatisk ved hver rengjøring, og det sparer både elektrisitet, vaskemiddel og vann.

Vær sparsom med ferskvannet.

Faktum er at hvis 500 mennesker ikke lar vannet renne når de pusser tennene, spares ca. 50.000 liter vann i uken.

Miljøarbeid på Sunprime

Klimakompenserte hotell

Når du bor på Sunprime Hotels klimakompenseres alt du forbruker av energi og vann samt det du produserer av avfall. Kompensasjonen gjelder for utslipp av CO2 og andre skadelige klimagasser som bidrar til global oppvarming (Green House Gas). Les mer her

Alle våre sunprime hotels