Se hotell (10)

Reiser til Thassos by

En reise til Thassos by er det perfekte utgangspunktet for ferien din på øya Thassos. Bo godt, spis godt og opplev øyas natur og strender.
Thassos by har en hyggelig havn, og du kan ta fergen over til fastlandet hvis du har lyst til å shoppe eller oppleve noe annet. Thassos by, eller Limenas som den også kalles, er en hyggelig og ganske rolig by, med en avslappet og lokal atmosfære. Byen har et amfiteater med utsikt mot havet og Ancient Agora, som er en av de viktigste arkeologiske og historiske stedene på øya.
Byen har lenge vært en favoritt blant grekerne selv, noe som både har bidratt til å holde prisene nede og bevart følelsen av det genuine Hellas. Langs den vakre lille havnen og havnepromenaden i Thassos by er det derfor et godt utvalg av restauranter hvor du kan spise ordentlig god mat – fisk, skalldyr og greske spesialiteter til rimelige priser. I Thassos by bor du virkelig midt i det greske hverdagslivet, og det er gangavstand til to fine strender. Med sykkel er du der på noen minutter. Selv inne i byen er det en strand til ettermiddagsbadet, med flere koselige strandbarer langs stranden.

Bo nær stranden og byen

Når du reiser til Thassos by med Ving kan du velge å bo i rom eller leilighet, med eller uten basseng, sentralt eller i utkanten av byen. Uansett hvor du velger å bo er det aldri langt til strand, shopping, restauranter og uteliv inne i sentrum, noen som gjør at Ving får veldig gode tilbakemeldinger på hotellene her.

Lei bil med Ving

Du vet vel at du kan bestille en leiebil samtidig som du bestiller reisen hos Ving? Med leiebil er det enkelt å komme seg rundt på øya og finne egne små strender og følge veier som snor seg rundt fjellene og gjennom de små landsbyene. Avstandene er korte, kystveien rundt øya er bare 10 mil – som skapt for egne utflukter. Det er mange greske turister her fra blant annet Thessaloniki og Kavala, derfor virker Thassos betydelig mer genuin enn mange andre øyer.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Thassos by

Finn reise til Thassos by
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.