Se hotell (1)

Reiser til Skala Prinos

Velkommen på en reise til Skala Prinos, et herlig gresk feriested på nordvestsiden av Thassos.
Skala Prinos har en herlig, lang sandstrand, god kommunikasjon og mange spisesteder å velge mellom. Hvis du vil se mer av øya eller fastlandet er det lett å komme seg rundt med både buss og ferge. Fra Skala Prinos går det ferger daglig til Kavala by på fastlandet.

Skala Prinos

En av Skala Prinos severdigheter er det gamle verftet der man både bygger trebåter på tradisjonelt vis og reparerer mer moderne fartøy. Et lite stykke utenfor byen ligger Dasilio Prinos, et skogslignende område som strekker seg helt ned til stranden med et bra servicetilbud for både feriegjester og fastboende. Mange blir her til solnedgangen, som er en av de vakreste på Thassos, før de drar tilbake til byen for å spise middag på en taverna. Og kanskje fortsette kvelden på en bar eller kafe for å titte på folkelivet.

Se mer av Thassos

Hvis du vil reise litt rundt i løpet av ferien er Skala Prinos et utmerket valg. Herfra går fergen til Kavala på fastlandet, og det er mange busser å velge mellom hvis du vil reise rundt på Thassos. I nærheten ligger den gamle landsbyen Prinos med det ukentlige markedet som lokker til seg mange besøkende. Så benytt anledningen til å utforske Thassos når du er her. Reis rundt i det vakre landskapet, finn din egen strand eller badevik og sett deg på en lokal taverna. Thassos er ganske lite utbygget sammenlignet med mange andre steder i Hellas, og du trenger ikke å kjøre langt for å legge hotell og andre turister bak deg.
Aller enklest er det å bestille leiebil hos oss samtidig som du bestiller reisen din til Thassos. Da er du garantert en bra og rimelig bil, og trenger ikke bruke tid på å ordne det på stedet.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Skala Prinos

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Skala Prinos
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.