Se hotell (9)

Reiser til Limenaria

En reise til Limenaria er en spennende blanding av by og strand, med hyggelige restauranter og fin natur tett på.

Limenaria er faktisk den nest største byen på Thassos, selv om det ikke merkes så godt når man er her. Vi kan love deg en fin ferie med en spennende blanding av byliv og strandliv. Utelivet er hyggelig og rolig. Det består for det meste av folkeliv på restauranter og barer, kanskje kombinert med en tur langs strandpromenaden og naturligvis en god middag.

Limenarias strender

Stranden ligger midt i byen, noe som gjør at den føles mer som et badested enn Thassos by, spesielt i kvartalene nærmest stranden. Det er enkelt å komme til de flotte sandstrendene utenfor Limenaria med lokalbuss, bil eller moped. Hvis du ikke heller vil gå, selvfølgelig. Stranden er flere kilometer lang, fra Metalia Beach øst for sentrum til Trypiti i vest, bare avbrutt av små odder som er perfekte for snorkling.

Bo bra i Limenaria

Med Ving kan du velge mellom rom og leiligheter på små, familieeide hotell som ofte ikke har mer enn 20 rom. Du bor nær både stranden og det greske hverdagslivet, og fordi Limenaria er en mellomting mellom by og landsby har du kort vei til det meste. Vings gjester har gitt hotellene her veldig gode tilbakemeldinger.

Oppdag Thassos

Hovedveien rundt øya passerer også Limenaria, og med moped eller leiebil er det lett å komme seg rundt på øya og finne sin egen favorittstrand, eller gå på oppdagelsesferd i fjellene på midten av øya. Lokalbefolkningen på Thassos har en genuin gresk gjestfrihet, og et smil eller en hyggelig samtale er aldri langt unna. Derfor passer Thassos best for deg som vil slappe av og leve langsomt i ferien – det kan gjerne ta en halvtime å handle et glass med øyas berømte honning eller en flaske av den utsøkte olivenoljen. Det som skulle være en rask lunsj på en taverna i fjellene kan ofte bli til en lang, herlig ettermiddag – et av mange fine ferieminner fra Thassos.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Limenaria

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reisen din til Limenaria