Se hotell (10)

Reiser til Pythagorion

En reise med Ving til Pythagorion gir deg vakre strender, en hyggelig havnepromenade, mange restauranter, og et bra hotellutvalg.
Sjarmerende Pythagorion på sørsiden av Samos ligger bare noen kilometer fra flyplassen. Pythagorion er oppkalt etter en av antikkens store matematikere og filosofer, Pythagoras, som ble født på øya. Rundt den gamle bykjernen ligger det små gater og smug, en fin havnepromenade og innbydende tavernaer, som igjen er omgitt av herlige strender.

By og strand

Pythagorion har alt du kan ønske deg på en solferie. De gamle delene av den lille byen preges av pastellfargede hus og brosteinsgater med små butikker. Langs den hyggelige havnepromenaden er det mange uteserveringer hvor du kan ta inn folkelivet mens du smaker greske spesialiteter. Bebyggelsen snor seg vakkert opp fjellsiden, og på hver side av byen ligger to mindre stenstrender. På Pythagorions vestside, mot flyplassen, ligger en nesten syv kilometer lang strand, og fine Potokaki Beach. Her ligger flere av Vings hotell. Fra småbåthavnen inne i Pythagorion kan du også kjøre med båt til øyas kanskje fineste sandstrand, Psili Ammos.

Vakre og historiske omgivelser

I antikken var Samos en innflytelsesrik stat, særlig under tyrannen Polykrates. Da ble blant annet den spektakulære vanntunnelen Eupalinos bygget for å lede drikkevann fra en kilde i fjellet til byen. Rundt om i Pythagorion er det flere spennende monumenter og arkeologiske utgravninger, og i 1992 ble Pythagorion sammen med tempelet Heraion på Samos oppført på UNESCOs verdensarvliste. Pythagorion er en bra base for utflukter på øya, og ligger ca. 10 km fra hovedstaden Samos by, og 20 km fra pittoreske Kokkari.

Bo bra med Ving i Pythagorion

Ving gir deg valgfrihet med et bredt utvalg hotell. Du kan bo ved stranden eller i sentrum, på luksushotell eller et enklere leilighetshotell. Flere av Vings hotell i Pythagorion er små og koselige, ofte familiedrevne steder.
Nyttige tips
  • Hotell for voksne
  • Hotell på stranden
  • Krystallklart badevann
  • Hotell med leiligheter
  • Kort transport
  • Genuint reisemål

Våre gjesters vurdering Pythagorion

Finn reise til Pythagorion

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.