Se hotell (1)

Reiser til Skala Kallonis

På ferie i den koselige lille fiskerlandsbyen Skala Kallonis er det rolig tempo, og det meste dreier seg om stranden og tavernaene rundt torget.
Skala Kallonis er en koselig liten fiskerlandsby med et rolig tempo og et lite knippe hotell. Skala Kallonis ligger innerst i Kallonibukten, godt beskyttet mot vær og vind. Det usedvanlig flate terrenget her gjør det til et av de mest barnevennlige reisemålene på Lesvos. Landsbyen er kjent for sitt sardinfiske, og hvis du er en av dem som elsker denne sunne delikatessen er det godt mulig at restaurantbesøkene blir feriens høydepunkt. Til å være en såpass liten by er det overraskende mange restauranter her, som generelt har veldig høy kvalitet og et lavt prisnivå. De fleste restauranter og kafeer ligger på det koselige lille torget ved havnen, og langs de to gatene som går parallelt med stranden.

Barnevennlig hotell i Skala Kallonis

Aeolian Gaea er det selvsagte valget når du reiser med barn til Skala Kallonis. Her bor du i romslige og komfortable leiligheter på et av Lesvos' beste hotell. I restauranten kan du nyte hotellets egenproduserte frukt og grønnsaker, kanskje sammen med en skvett olivenolje fra egen olivenlund.

God plass på stranden

Strendene i Skala Kallonis strekker seg noen kilometer ut på begge sider av havnen, så det er alltid god plass. Her kan også små barn slippes løs på de langgrunne strendene som takket være beliggenheten i en bukt er beskyttet mot bølger. Blir du sulten eller tørst er det aldri langt å gå til nærmeste strandbar eller taverna.

Populært blant fuglekikkere

Skala Kallonis er et populært reisemål for fuglekikkere, takket være det store antallet trekkfugler som mellomlander her. Spesielt om våren og høsten kan man beundre mange mer eller mindre sjeldne arter. Men flamingoene som holder til ved de salte innsjøene på østsiden av Kallonibukten kan man studere året rundt.

Opplev øya

Skala Kallonis beliggenhet midt på Lesvos gjør reisemålet til et flott utgangspunkt for oppdagelsesferder rundt på øya. Den romantiske middelalderbyen Molivos, med sin særpregede arkitektur og koselige havn, er et "must" når man er på Lesvos.
Hovedstaden Mytilini og den unike "forsteinede skogen" rett vest for Antissa er også verdt et besøk. Underveis opplever du øyas vakre landskap med grønne lier og endeløse olivenlunder.
Nyttige tips
  • Familiehotell
  • Hotell ved stranden
  • Kilometerlange sandstrender
  • Barnevennlige strender
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Skala Kallonis

Finn reise til Skala Kallonis
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.