Se hotell (2)

Reiser til Plomari

Bestill en reise til ouzoens hovedstad Plomari og få en ferie i et levende lokalmiljø med god mat og en herlig strand – Agios Isidoros.
Stranden Agios Isidoros ligger noen kilometer utenfor selve Plomari, og det er også her du finner Vings hotell. Stranden passer utmerket for både snorkling og total avslapning på en solseng, med utsikt mot den tyrkiske kysten og naboøya Chios. Vil du oppleve mer av omgivelsene er området et perfekt utgangspunkt for egne oppdagelsesferder med leiebil.

Ouzoens hovedstad

Plomari blir også kalt "Ouzo-hovedstaden", takket være sine fem destillerier. Og ifølge grekerne selv så produseres landets beste ouzo nettopp her. Byen er bygget som et amfiteater rundt den hyggelige havnen, med nydelig utsikt over Egeerhavet.
Plomaris hjerte er det lille torget Platanos – en deilig oase med et vakkert platantre, omgitt av koselige tavernaer, et par ouzerier og en liten bar. Her er det herlig å slå seg ned og nyte det greske hverdagslivet.

Bo på stranden

Når du bestiller en reise til Plomari med Ving kan du også bestille et hotell på stranden. Alle våre hotell ligger i rolige omgivelser et stykke utenfor Plomari. Her kan du velge om du vil bo i hotellrom eller leilighet, og ofte bor vertsfamilien selv på hotellet, noe som bidrar til en hjemmekoselig atmosfære.

Opplev øya

På vestsiden av Lesvos er det flere store severdigheter, blant annet den unike "forsteinede skog", som ble skapt for ca. 20 millioner år siden da skogen ble begravet i vulkansk aske. I Sigri er det et fint museum som forklarer mer om dette geologiske fenomenet.
Sør for Sigri ligger den lille feriebyen Skala Eressou, mest kjent som poeten Sapfos fødested. Her er det en del butikker og hyggelige tavernaer helt nede i vannkanten.
Øyas hovedstad Mytilini er en livlig havneby som domineres av den store borgen og den imponerende kuppelen til Agios Therapon-kirken. Byens arkeologiske museum rommer vakker mosaikk og andre funn fra antikken.
Theriade-museet i Varia ligger noen kilometer sør for Mytilini og har en unik samling av bøker med kunstverk av blant annet Matisse og Picasso. Kanskje ikke akkurat det man forventer å finne på en gresk øy langt utenfor allfarvei.
Om du vil se noe av dette, og kanskje foreta oppdagelsesreiser på egen hånd, anbefaler vi å bestille en leiebil samtidig med reisen. Om du ikke ønsker bil under hele oppholdet, kan du bestille den bare for noen dager, og den blir levert til rett sted til rett tid.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell ved stranden
  • Krystallklart vann
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Plomari

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Plomari
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.