Se hotell (4)

Reiser til Petra

Petra på nordkysten av Lesvos er en liten badeby med en lang strand, livlig strandpromenade og idylliske bakgater. Her får du oppleve ekte gresk landsbyliv.
Blir du ikke forelsket ved det første møtet med Petra, så sier det sannsynligvis klikk når du har utforsket omgivelsene. Landskapet i Petra er relativt flatt, med unntak av den 30 meter høye klippen midt i sentrum. På toppen står det en vakker liten jomfru Maria-kirke fra 1700-tallet. Hvor man enn er i byen ser man alltid kirken på toppen, og den er byens hjerte og et landemerke som gjør det lett å finne frem.

Lang og fin sandstrand

Den lange, fine sandstranden ligger midt i sentrum, og til å være en så liten by er det nesten overraskende livlig langs strandpromenaden, også på kveldstid. I de trange bakgatene er det et koselig og lokalt miljø, akkurat slik du forventer deg av en ferie i Hellas. Sett deg på en blåmalt kafestol, bestill en gresk kaffe og nyt atmosfæren. Reiser du på ferie med små barn er Petra uten tvil et bra alternativ.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Hotell ved stranden
  • Fin sandstrand
  • Lang strandpromenade
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Petra

Finn reise til Petra
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.