Se hotell (3)

Reiser til Molivos

Reis til Molivos og opplev en romantisk middelalderby, trange brosteinssmug, en stemningsfull havn og en vakker steinstrand ved festningen.
Er det noe sted det klisjépregede ordet "pittoresk" kommer til sin fulle rett, så er det i den lille middelalderbyen Molivos på nordkysten av Lesvos. Her er det postkortmotiv overalt – noe som gir deg en uimotståelig trang til å fotografere i ett sett. Byen har en særpreget arkitektur med smale brosteinssmug og steinhus som ligger i terrasser oppover skråningene. Her ligger det små butikker, barer og tavernaer hvor du kan spise godt for en billig penge. Den stemningsfulle havnen er også verdt et besøk.
Molivos er bygget rundt foten av et fjell hvor en eventyrlig borg fra 1300-tallet troner på toppen. De bratte gatene egner seg ikke for barnevogner, men de passer utmerket for tilreisende som foretrekker stemningsfulle utesteder fremfor store diskotek. Om du er av den romantiske typen kommer du garantert til å trives her. Molivos er ganske enkelt et perfekt reisemål for Hellas-elskere i alle aldre.

Vakker steinstrand med klart vann

Molivos byr på gode bademuligheter. Den smale, kilometerlange stranden består av rundslipte, små steiner og krystallklart vann – en drøm for badegjester og snorklere. Om du vil utforske andre områder på øya, venter rundt 40 større og mindre strender på deg, alle verdt en utflukt.

Bo i et ekte lokalmiljø

Vings hotell i Molivos er mer hjemmekoselige enn flotte. En del av dem har for eksempel ikke basseng, men hvem trenger egentlig det når man bor på en øy i Egeerhavet? I stedet kan du glede deg til en ferie på et hotell der vertsfamilien tar deg imot når du kommer, dekker på frokostbordet ditt og kanskje slår seg ned og tar en kaffeprat når du slapper av i hagen eller på terrassen. I Molivos bor du med andre ord i et levende gresk lokalmiljø. På hotellet Sea Horse kan du nyte frokosten på hotellets egen utendørskafé med utsikt over havnen.
Et annet av våre sjarmerende familiedrevne hotell er Amfitriti, som ligger i vakre omgivelser i nærheten av sentrum.
Nyttige tips
  • Prisgunstig innkvartering
  • Kilometerlang strand
  • Rimelig mat og drikke
  • Mange restauranter
  • Lokale restauranter
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Molivos

Finn reise til Molivos
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.